Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam za fantov rojstni dan

Kam za fantov rojstni dan

Zdravo!

Torej moje vprašanje je za moški del tega foruma (lahko tudi ženske predloge), in sicer me zanima naslednje…fant ima kmalu rojstni dan (24let) in bi ga rada povabila nekam, kjer se bo imel odlično. Ker sva skupaj že 5 let in sva dala čez že vse toplice, kopeli itd itd bi rada naredila nekaj bolj posebnega…bolj “moškega”. V mislih sem imela kakšne go karte, streljanje z zračno puško, na koncu pa bi ga povabila še na kosilo in doma pečeno torto (ki mu jo naredim vsako leto, brez nje pač ne gre).
Zanima me kaj bi mi lahko še predlagali ali se vam zdi zamisel v redu-ne bi ga rada namreč vprašala ker potem ne bi bilo presenečenje…

Toorej čim več predlogov kako si moški predstavljate svoj idealni rojstni dan s punco..

Hvala že vnaprej

Maldivi, Sejšeli, Bali…najbrž tu še nista bila?

Jaz predlagam kaj takšnega:

http://spyder.si/

Zmerne cene prosm:)

Šola varne vožnje, bo dirkal z avtomobili.
Će pa ti denar dopušča (mogoče kdaj v prihodnosti), ga pošlji na kakšno profi dirkanje z avtomobili po poligonih, kjer vozijo 250 km/h.

Paintball.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa polet v tandemu z jadralnim padalom?

Ali pa tole: http://www.zorb.si/sl/zorb, je pa res šele od maja

Skok s padalom? vendar glede na to da je sedaj še vedno zimski čas je možno da še ne letijo?

Jaz sem našla rešitev, tole mi je še neizpolnjena želja tako da čez teden dni ko letim v Turčijo pade skydiving tm,why not!:D

kaj pa kakšna kahani.eu ponudba v dubrovniku,razvajanje,hotel,morje,mal drugač? Sama sem usekana na take zadeve.

Med tvojimi omenjenimi mi je pa ideja z streljanjem všeč, me mika da bi šla s svojim za vikend ko bova oba frej 😀

Kaj pa kakšen bowling? bungee?

Hvala za predloge! Zorbing zgleda zelo zanimiv, sigurno bo treba sprobat…sem se pa na koncu odločila kar za bowling in go-kart ker je strelišče na rudniku zaprto (razen če mogoče pozna še kdo kje kakšno strelišče v okolici ljubljane kjer se da streljati z zračno puško brez tečaja?)
So pa vsi predlogi, ki ste jih dali zelo uporabni zato še enkrat hvala vsem!

Že tole in paket s torto ipd.je več kot dovolj, da si se potrudila, angažirala in važno da se imata fajn ter da sta rada skup,to najbolj šteje! 🙂
Lahko pa gresta kam vn z Lj streljat pa imata zraven še izlet 😉

Zorbing je možen na Bledu,sem enkrat bila,vendar se izvaja to le poleti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close