kam za brezplačno pravno pomoč
Obrazce pošlješ na naslov Okrožnega sodišča v Ljubljani, Strokovna služba za BPP, Tavčarjeva 9, Ljubljana.
Še najbolje pa je, da se oglasiš pri njih (nahajajo se res na MIklošičevo, tam kjer prodajajo burek greš noter v en podhod), uradne ure so iste kot za sodišča, in ti bodo tudi na licu mesta povedali, če kaj manjka. Ker drugače se ti lahko spomnejo po enem mesecu, da moraš še kaj dopolnit in spet izgubljaš čas.
LP
Prosim če mi lahko negdo pove kje v SLO se lahko pritožiš ali prijavišče negdo dobi brezplačno pravno pomoč in jo nato zlorablja samo da neda ljudem miru …Gre se namreč za predodelitev ndl. otroka ,določitve stikov in preživnine .Kajti mati je že enkrat na sodišču izgubila otroka ,ker pa je dobila brezplačno pravno pomoč,vlaga tožbe vedno znova in znova,ko pa je otroka imela pa za njega ni skrbela .Prosim da mi negdo pove kam naj dam prijavo ali pritožbo .kajti Okrožno sodišče na ptuju ji je odobrilo ,kjer sem že enkrat dal pritožbo ,,,,,mati živi z novim partnerjem -oba zaposlena na istem naslovu ,kjer še živita njegova starša in imajo kmetijo in penzijo ,,,,stem da ta novi partner nima otrok …
Lep pozdrav!
Imamo tezavo s spodnjim sosedom vselili sko se dvw lwti nazaj in mu je spodaj namakalo strop dvakrat smo ze sanirali napako zdaj pa imaali flekec in je z ogleda strani upravnika in strooovnjaka bilo ugotovljeno da ni problem pri nas …grozi nam s tozbo in pa tozil nas bo ker nas otrok hodi po stqnovanju cez dan da ne more spati zaradi hoje triletnika…kaj nam je storiti?hvala vnaprej,tamara
Forum je zaprt za komentiranje.