Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam za 4-5 dni (tujina)?

Kam za 4-5 dni (tujina)?

Kam predlagate (da imate mogoče dobre vtise…) za skočit za ene 4-5 dni?! Pa da letalska ni preveč draga (nizkocenovniki)? Tam okrog 20. maja enkrat.
Odpadejo- London, Rim, Pariz, Amsterdam, Italija

No upam da pade kakšen dober predlog, da se malo pozanimam 🙂

Svetujem ti obisk kakšne turistične agencije!

Kaj pa Skandinavija, Berlin, lahko na Dunaj (v tem času čudovito)- ne z avionom. Praga

Portugalska, Nemčija, Španija

No ja, varianta je tudi z vlakom!

Drugače pa turistične agencije ne pridejo v poštev, potujem izključno na s svojo TA 🙂

no recimo Praga bi znala bit zanimiva ja!

Ne vem, kako je z nizkocenovniki za v skandinavske dežele? Varianta je polet v Stockholm, potem pa z ladjo(trajekt) na finsko, ogled Helsinkov in recimo od tam polet domov (ali obratno).Vožnja z ladjo je lepo doživetje- ogromno majhnih otočkov, res zanimivo.

Barcelona!

Ne vem, če še, a bilo je čuda poceni poletov v London, Dublin, Berlin, Lisbono, Madrid…..poguglaj malo.

BARCELONA! Mislim, da Ryanair leti iz Benetk zelo poceni.

Iz Benetk imaš kar nekaj letov, Barcelona, Valencia, Sardinija, Sicilija…. Preveri tudi Croatia Airlines.

Budimpešta ima zelo poceni vlak.

Potem pa še Atene, Istanbul, Beograd…. Ja variant je mnogo, odvisno pa je, kaj vaju privlači:)

Bo šlo s tolikimi predlogi?

Jaz sem bil lani za 1 maj v španiji toremolinos….pri malagi….fantastično….

Ja najbolj naju vleče skandinavija 🙂 nizkocenovnik leti do Stockholma, potem morem pa še malo posrfati kaj bi lahko naprej… če bi se dala una varianta še Helsinke zraven.
Španija me tudi vleče 🙂
se zmeniva za vikend in potem rezervirava vsaj let, da bo ziher. hvala za predloge!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close