Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam za 1. maj – par

kam za 1. maj – par

Haloo!!

še jaz glede 1. maja: kam mi svetujete it za 1. maj – greva s fantom – lahko tudi hrvaška obala..nekam, kjer je precej sprehajalnih poti, tud možnost vožnje s kolesom… Cenovno nekje (vse skupaj) za cca 5 dni maksimalno za 400 EUR za oba. Za vsak namig bom izjemno hvaležna… če poznate še kak apartma, toliko boljše!!

thanks!!

Mi hodimo vsako leto za 1.maj na Hrvaško in sicer v Umag, app Sol Polynesia. Je dosti sprehajalnih poti, lahko tut rolaš, tenis, odbojka…
Cena app za 2 osebi – 5 nočitev znaša 100 €, kar se mi ne zdi veliko.

lp,
G

Preko katere agencije pa hodite v ta apartma?

Mislim, da imajo to ponudbo vse agencije. Če potuješ preko Sončka, dobiš še prosto vstopnico za koncert Gibonni-ja, ki je 28.4. na teniškem stadionu (15 min. pešaka). Mi pa smo rezervirali na TA Bonus, mislim, da so najcenejši, pa tut karto ti uredijo, če želiš na koncert.
Midva greva letos že šestič. Lani pa je naša druščina štela (z otroci) že 25 članov… Kar pestro!

lp
G

se strinjam!!!

je pa še varianta lanterna apartmaji ista cena!!!

midva z ženo greva vsako leto in je super!!!

Tudi jaz sem hotela predlagat Umag. Res super . . . .

vse agencije majo ugodne pakete za hotele po istri, večina jih je lani imela v ponudbi vključen tudi kakšen koncert. npr. poreč (+zelena in plava laguna) ali pa novigrad sta primerna za sprehode, rolanje, poti so ves čas ob obali…

fajn je tudi poreč… hotel diamant smo včasih hodli, ker je ravno na sredi med centrom in zeleno laguno, je ena najlepših sprehajalnih, kolesarskih poti ob mojru.. res fajn no 😉

Priporocam Fazano pri Puli,7km sprehajane steze tik ob morju,
http://www.24cro.com
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close