Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam z najlonkami?

kam z najlonkami?

Imam precej starih najlonk, cisto navadnih, se zapakiranih.

Jaz takih ne nosim, mi jih je pa skoda vreci stran.

Bi jih mogoce vzeli v DSO? Mamce so vcasih rade nosile najlonke.

Kar nekaj strganih lahko porabiš za čiščenje avta. Idealne so za pranje sprednjega dela avta poleti, ker postrgajo dol ostanke insektov pa ne poškodujejo laka.

Če tole poveš še par sosedom, ti jih bo hitro zmanjkalo.

Odgovor na objavo uporabnika
rok-1, 19.11.2021 ob 14:54

Kar nekaj strganih lahko porabiš za čiščenje avta. Idealne so za pranje sprednjega dela avta poleti, ker postrgajo dol ostanke insektov pa ne poškodujejo laka.

Če tole poveš še par sosedom, ti jih bo hitro zmanjkalo.

Ali pa za filter za zrak za Tomos APN :).

Tole sm jst tud misnla napisat…

Ampak gre za nove zapakirane najlonke 😀 Drugače pa DSO lahko vprašaš ampak v 1 valu korone niso jemali nič ker niso smeli zaradi korone. Je prijateljici umrla stara mama pa je hotla dat nekaj še novih cunj z etiketo pa so rekli, da ne smejo vzet…

Za stare vem, da so dobre za sipe pucat, avto in se kaj, ampak te so zapakirane, sicer ze nekaj let stojijo, a so v bistvu nove.

Mogoce bo pa spet lockdown in ne bo najlonk v stacunah, pa bodo kateri zenski res prav prisle ??‍♀️

V DSO bom pa sla vprasat, itak grem veckrat mimo.

prodaš jih

se strinjam. Prodaš jih. Vedno prav pridejo. Pa če jih po ugodni ceni pa sploh. Itak so skos trgajo in jih je potrebno nove kupovati, če pa kje dobiš take pa sploh dobro.

Če so že nekaj let zapakirane, bodo bolj švoh zdržale, to je vse preležano.

Kakšne pa imaš? Velikost? Sestava in debelina? Barva?

Odgovor na objavo uporabnika
noja13, 19.11.2021 ob 16:51

Če so že nekaj let zapakirane, bodo bolj švoh zdržale, to je vse preležano.

Ja samo če jih proda za zelo popceni nima veze. Pod hlačami se ne bo videlo.

Te dni sem delala red po omari in ugotovila, da imam kar nekaj najlonk, sicer debelejsih in vzorcastih, ki so stare vec kot 10 let. Oblecem jih parkrat na zimsko sezono, operem in spravim. Sem se tudi sama cudila, da so toliko stare, a se drzijo.

Imam tudi kar nekaj tanjsih, nosenih kar nekaj let, ki so tudi se cisto v redu za na krilo.

Ne vem, kaj delam, ampak pri meni vse stvari zelo dolgo trajajo in dolgo ostanejo lepe.

Tako da mislim, da tudi te zapakirane najlonke ne bi smele razpasti, ceprav so ze stare.

So pa cisto navadne, kozne, take za stare mamce ali za pod hlace, zato sem imela v mislih DSO.

V koš… Reciklaža pa to…

Vse katere imaš prodaš, nošene in nenošene po 50 centov na komad.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close