Najdi forum

kam v toplice

Pozdravljeni,
Ne najdem foruma o temi, zato pisem Sem. V katere toplice naj gremo z dvema otrokoma (6 in 3 leta). Lani smo bili v Laskem in nam je bilo ok, razen hrane. Lih zadosti za otroke. Odlocamo se za Catez…kdor je ze bil….ali so vai hoteli notranje povezani s termalno riviero? Ne bi radi hodili ven. Katere toplice se svetujete (ni nujno, da majo veliko stvari za otroke..)
lp

Meni je bila pa ravno hrana v Laškem všeč. Alora pojdi v Čatež ali v moravce, če rabiš igrala za mularijo.

Meni so všeč Šmarješke Tolpice.

Čatež je super za otroke..imaš se drsališče..lušen sprehod po indijanski vasi..Za hotel pa preveri..tisti čisto levo nimajo povezave s hodnikom.
Šmarješke niso ok za otroke, dolgčas.

Čatežke so ok ,čeprav so bile včasih boljše.Sedaj vidiš umazanijo,odpadle ploščice,štrleče žice,kaj polomljeno,….
je pa res,da imajo največ za otroke.Roko na srce vajina otroka sta še dost majhna tako,da še lahko te počakajo.Kaj pa Ptujske toplice ,Snovik,…?

V nobene toplice ne svetujem. Posebno Čatežke ne. Sama svinjarija. Fuj

Sam v Čatež ne, bljak.
Hrana je bila meni dobra v Banovcih, pa ful imajo med počitnicami animacij ta otroke. No, meli so jih, kako pa je zdaj odkar so Sava hoteli lastniki pa ne vem.

Terme Olimia, za nas daleč najlepše. Pa veliko stvari je za videt. Mi smo oač fani že 10 let. Sicer pa, povsod je lepo. Važno je, da človek zamenja okolje.

terme 3000, hrana super, dosti animacije za otroke!

Glede terme 3000…sem poslala povprasevanje, vendar so mi odgovorili, da ni noben hotel povezan s termami 3000. Kdor pozna…a je res? Mi bi radi imeli vse povezano…ne bi radi hodili ven.

V termah 3000 res ni noben hotel povezan z termami.
Je pa super hotel Vivat v Moravskih, pa še med najcenejšimi. Bila že velikokrat, pa še gremo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close