Kam v septembru na krajše potovanje?
Zdravo,
predlani sem odšla na 4-dnevno potovanje v Španijo. Bilo mi je zelo všeč imela sem točno to kar potrebujem..ogledala sem si glavno mesto, nekaj znamenitosti, nakupovala v ugodnih shopping centrih, bile so prelepe plaže, morje, ni da ni. Ena sama uživancija!
Letos pa bi tudi rada šla vendar ne vem kam. Kaj mi svetujete, katere države? (Da niso ravno sosednje države). Rada bi odpotovala malo dlje pa vendar ne predaleč?
Hvala za vaše predloge
Nadja
Jst bi tole : http://www.kompas.si/potovanja-izleti/Italija-Ligurska-obala/Obale-Tirenskega-morja-29715p85047d7.9.2017e4i33995
Pa se izlet je tolk dober splaniran, da se ne spi na busu, kar je top.
Amsterdam mi je boljsi spomladi, ker imas se zraven poezijo tulipanov v tistem casu ko. Vse cveti.
Jaz se tudi odločam, kam bi šla pa imam v mislih točno zgornji izlet Obale tirenskega morja in pa Rim. Kaj je po vaše bolj primerno za mlad par septembra? Šla bi pa z agencijo (Kompas/Palma). Slišala sem, da se v Rim z agencijo res ne splača, samo mene je kar malo strah iti sama. Če nama bo Rim všeč se bova itak še vrnila in si ga sama bolj ogledala, samo ravno toliko, da ga okusiva in vidiva glavne stvari pa je pomoje v redu agencija? Mnenja? Me pa tudi te obale tirenskega morja zelo vlečejo in se res ne znam odločit.
Ne razumem tvojega namigovanja. Kaj naj bi bilo narobe s plažami V Barceloni?
[/quote]
A v 4 dneh si si ogledala Madrid, šopingirala, uživala na plaži v Barceloni …? To je pa bil tempo! Jaz sem samo za Madrid ( brez šopinga) porabila toliko, pa daleč od tega, da sem vse videla. Ali pa res misliš, da je Barcelona glavno mesto Španije? Ste imeli pa slabega vodiča, če vam teh stvari ni razložil.
Pozdravljena, lani sva bila s fantom na izletu Rim,Neapelj,Pompeji preko Soncka in je bilo super. Se bova vrnila se sama v Rim,ki smo ga videli malo bolj na hitro. Ponavadi greva sama in z avtom, septembra greva v Cinque terre, trenutno sva na 10-dnevnem roadtripu po Balkanu in je tudi fajn. Opcija je tudi izlet Split-Omis-Dubrovnik-Mostar-Sarajevo.odvisno kolk dni imas in kaj te bolj pritegne (narava,kopanje,znamenitosti,itd.)
Forum je zaprt za komentiranje.