Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam v Italijo na dopust/morje?

Kam v Italijo na dopust/morje?

Letos bi radi šli na dopust v Italijo (september).
Bili smo že na Sardiniji in ob Gardskem jezeru ter v Toskani.
Glede na to, da imamo dva majhna otroka ne bi rinili ravno na jug (Sicilija, Kalabrija ipd.). A se da še kam it, pa da si na morju? Bojim se, da je ob Jadranskem delu bolj švoh – plaža mislim, je še kaj drugega?

Rimini?

:)) Italija je eno samo morje

Veneto, Emiglia Romagna, Puglia, Campania, Lazio, Toscana, Ligura pa še sem jih ful spustila. Samo povedat moraš koliko daleč bi še šla in kaj bi želeli. Samo morje…mivka in kar spada zraven. Ali imate raje blizu kakšno malo večje mesto za morebitne Izlete.

no ta Ligura je seveda Liguria:)))
tu si poglej regije…bo lažje povedat do kam bi se vozili.
Avtocesta(normalna) je do Campanie in na drugi strani do Puglie.

http://www.mediasoft.it/italy/

Do Campanie je recimo 10 ur vožnje.

Za vsak slučaj, če še niste predelali cele Toskane, do morja – od Viareggia gor so kilometri plaže, sicer take mivkaste, z dežnički, ampak za otroke po moje čisto v redu. Pa lahko se še malo potepate okoli, npr. Cinque Terre, Pisa, Lucca… Malo pobrskaj po netu, če se ti zdi zanimivo.

Meni ni nikjer všeč. Plaže kilometerske mivka, folka za crknit , ilegalnih prodajalcev malo morje, voda pa umazana ful ful.

Smo šli z avtodomom in je zgornji del Italije poden , bolj proti jugu je že malo bolje ampak vseeno . Pojdi v Francijo Azurna obala ,…ali pa kakšno jezero v Italiji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close