Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam v Dalmacijo?

Kam v Dalmacijo?

Pozdravček!
Letos bi se s fantom želela odpraviti na dopustovanje kam v Dalmacijo, pa me zanima, kaj recimo priporočate (npr. iz lastnih izkušenj). Nekako pridejo najbolj v poštev apartmaji, cena pa bi naj bila zmerna. Aja, pa če imate recimo tudi kakšen naslov oz. telefonsko od recimo lastnika apartmaja ipd. bi tudi prosila.
Hvala za vse ideje in priporočila!

Dodajam še to – zanima naju predvsem lepa plaža, čista voda, ne prevelika gneča na plaži, zanimiva pokrajina, zvečer pa pestro dogajanje!

mislim, da vseh tvojih zelja ne bo na kupu. zvecer se pestro dogaja v makarski, pokrajina je lepa, na mirno plazo se bo pa treba malo voziti okoli zato ker je makarska tak en center nocne zabave, dogaja se celo noc….

Pejta na križarjenje z ladjico – vsak večer si v drugem kraju, v večjem mestu, kjer se vedno kaj dogaja, kopaš se z ladjice, v prekrasnih zalivčkih, kjer je voda čista, da bi jo pil, veliko vidiš … ful fajn, preizkušeno.

Mi smo bili pred 3 leti v Sabunikah pri Zadru. Sej ne rečem, plaža je peščena, sence ni, mogoče zdaj že raste kako drevo, morje je res čisto, toplo, tud apartmaji so super, gužve ni pretirane…….ampak nočnega življenja pa ni! Preostane ti edino Zadar, ki pa ni tko daleč od tam.

Pusti mi mail, pa ti lahko dam tel. št. lastnika apartmajev v Tribunju pri Šibeniku. Ima dokaj ugodne cene in skoraj čisto nove apartmaje.

lp

ariadne

zadar

Dubrovnik

brela (blizu makarske)

Hvar, Vis, Lastvo, Šolta, odvisno kaj hočeš.
Če hočeš mir in tišino so zadnji trije otočki bomba. Pa tudi morja se boš naužila. Pa odmaknjene plaže ipd….
Pejt na hrvaški iskalnik, imajo eno krasno stran o Dalmaciji, ne vem naslova, samo boš našla, vsi kraji in otoki so predstavljeni..

Ja, samo na Lastovu se nič, res nič ne dogaja… Vsaj zadnjih pet let se ni…

Tako da to ni to, če ne iščeš popolnega miru (tako kot jaz ponavadi :))

Tud pred petimi leti se ni dogajalo. Na teh otokih ni blo naroda ker je bila tu vojska.

Men je pa ravno to všeč, da grem iz džumbusa v popoln mir.
lp

Pojdita na Mljet.

Kaj pa Kukljica (Ugljan) ali pa Primošten, ima kdo kake izkušnje od tam?

Med Omišem in Baško vodo, ful lep apartma, čista voda, nobene gužve, zvečer pa z avtom 9 km do Baške vode in pestrega očnega života. Če te zanima, javi, ti sporočim naslov

Letos greva z mojim prvič v Trogir. Prepričale so naju slikice iz katalogov:)

Trgoir je superca!

Puma, prosila bi te, če lahko objaviš kontaktno osebo za ta apartma, v nasprotnem primeru pa vsaj svoj email, če imaš manj očitnega kot jaz (celotnega imena in priimka vendarle ne bi objavljala).
Iskrena hvala že v naprej!

Živjo, šele danes videla … bom si napisala en “plonkič” in bom doma poiskala prospekt, pol se pa javim in objavim mail in ti bom sporočila.
OK?
Meni je blo tam z mojim res ok, edini minus je to, da moraš zvečer z avtom v Baško vodo ali v Omiš.
Se javim.

Nana!

Če imaš rada gnečo, life in prepolne ulice in plaže, potem je Primošten primeren!

nana* :
piši na mail m_lorencic@email.si

http://users.volja.net/lukapc

Pravi raj se začne šele južneje od Splita. Hvar, Pelješac, Korčula.. skratka tam, kjer se cedi naboljše vino. Tam se tudi lahko bolj pomešaš med domačine in ga piješ z njimi. To je namreč čar tistih dveh tednov dopusta.

Nekdo, ki ve kaj je Dalmacija… 🙂

Dubrovnik & Pelješac

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close