Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam smucat med prazniki….

Kam smucat med prazniki….

Zdravo,

nekaj razmislajmo da bi sli v casu 31/10 – 4/11 smucat na kaksen ledenik.

Sedaj smo pa pred dilemo na kateri ledenik: Kaprun,Mollatl,Hintertux,Solden ali Zermmat

Prosim za vasa mnenja?

živjo!

predlagam ti kaprun, super izbira.

Ali si mogoce ze bil tudi na drugih ledenikih, iscemo predvsem ledenik ki ima vecino prog med modro in rdeco barvo, pa da ima vsaj nekaj sedeznic.

Kar sem si do sedaj ogledal je na prvem mestu Hinterhux, potem pa Zermmat, imas mogoce kaksno mnenje za omenjena ledenika.

Letos imam namen iti na Hintertux, lansko leto pa sem bila na Kaprunu, Kitzbuehlu,…ostalih ledenikov ne poznam.
Našla sem en super link, ki verjamem, da ti bo v veliko pomoč pri izbiri:
http://si.bergfex.com/

lp, j.

Zdravo,

sam sem tudi nasel omenjeni link in tam sem si ogledal vse ledenike.
Sam poznam od ledenikov samo Molltal in takrat bo sigurno guzva zaradi praznikov in blizine Slo.

Kdaj se pa odpravljas v Hinterhux?

Imas mogoce kaksen apartma ze ogledan?

Lp

med božičnimi prazniki- od 22.-26.12.
imamo že rezervirano eno zadevo v nekem penzionu. če te zanima, povej.
sicer pa je mene mikal bolj moelltal zaradi bližine, ampak glas večine je zmagal. kakšne so tvoje izkušnje s tem ledenikom?
kako zanimivo prenočišče?

Zdravo,

seveda me zanima,imas mogoce kaksno ugodno varijanto.

Mi na Molltal hodimo ze nekaj casa predvsem dnevne varijante.Zgoraj imajo sicer tudi sobe z prenocisci samo so skupinske sobe, tako da ti ostane na voljo samo dolina.
Problem je pa tudi v tem da imajo ponavadi konec Okt., razne priredtive in potem je full guzva gor.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close