Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kam s prihranki

kam s prihranki

še vedno ne razumeš o čem teče pogovor.

glej,

avtorica bo že razumela,

pa kdo drug tudi.

Če imaš res odveč ta denar, mogoče kupiš dve garaži v Centru. Take se oddajajo po 80 do 100 eur na mesec. Vsaj nekaj denarja dobiš na mesec.

Ampak samo Center glej.

https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/ljubljana-mesto/?q=Gara%C5%BEa&s=3

No, to je pametna ženska, poročena, zdaj še par otrok pa ima varno življenje. Možakar jo bo moral financirat, če bo izgubila službo. Na stara leta pa jo bodo otroci finacirali, če ji sami ne bi zneslo. To so pametne ženske. V mladih letih morajo dosti noge dajat narazen, ne pa neke samske babe.

Odgovor na objavo uporabnika
no, 22.12.2021 ob 20:44

še vedno ne razumeš o čem teče pogovor.

glej,

avtorica bo že razumela,

pa kdo drug tudi.

Pogovor teče o tem kako investirati 50k, da ohrani vrednost, ti pa nekaj sanjaš o hiški z vrtom, kamor se boš zatekel medtem ko se bo vseokoli dogajala zadnja apokalipsa.

poglej, to je bil moj nasvet za naložbo glede na stanje v katerem smo

in na stvari ki nas čakajo.

odločitve pa sprejeme vsak sam zase.

in

jaz ne sanjam, jaz to že imam.

no, 22.12.2021 ob 21:35

poglej, to je bil moj nasvet za naložbo glede na stanje v katerem smo

in na stvari ki nas čakajo.

odločitve pa sprejeme vsak sam zase.

in

jaz ne sanjam, jaz to že imam.

podpis

na neumno vprašanje dobiš neumen odgovor.

jaz bi jih na tvojem mestu vložil v nevidnega neprijatelja.

Bivalni vikend z gospodarskim poslopjem zemljo in gozdom in svojim vodnjakom malo sončno elektrarno pa puško.

jaz ne vem kako porabit 50 € Tako da ti na to vprašanje ne znam odgovoriti.

no, 22.12.2021 ob 19:59

prav ah ja no

a je treba iskati dlako v jajcu?

zemlja in nek objekt, da lahko za silo živiš v njem (koča, hiška, stara kmetija, VSEENO kaj)

zakaj obdelovalna zemlja?

ker bo lakota!

ker ljudje v mestu ne bodo imeli kaj jesti.

in ni treba da verjamete, lahko mirno ostanete kjer ste.

In ves ta lačen folk bo mirno gledal kako ti prideluješ hrano samo zase? Ste pa tudi optimisti. Če bo stanje tako, kot opisujete, bo izbruhnila vojna in tista zemlja bo prvo, kar vam bodo vzeli.

A edina mislim da je avtor ženska?

Tisti nasvet o nalozbi v atanovanje v Istri se mi zdi zanimiv in donosen. Prijetno s koristnim bi rekla.

Kaj to berem….Svašta!

Avtor, misim da je zelo donosno denar dati v zlato ali srebro. Tudi določeni skladi niso slabi. Tveganje je pa vedno, ja. Jaz sem dala v sklad Farmacija. So mi svetovali na banki. Ali v kakšno dobro tehnološko razvito podjetje. Se jih kar nekaj najde.

Bivalni vikend z gospodarskim poslopjem zemljo in gozdom in svojim vodnjakom malo sončno elektrarno pa puško.

vsaj kdo da razume za kaj se gre.

nasvet na banki… lol.

Kupiš veliko peska, v Kopru naložiš na ladjo in pelješ prodati v Saharo.

Jaz bi si kupil stanovanje ali hiško ob morju…..

Jaz imam isti problem. Rabim svoje stanovanje. Cene so ubijalske. Kripto ne zaupam, skladi so me 1x nategnil in ne zaupam vec. Mogoce ce probas vlozit v zlato. Baje se splaca. Jaz imam zaenkrat denar kar na banki. In cakam boljse case za nakup stanovanja.

Dobrega finančnega svetovalca dobit. On nam bo najbolje vedel svetovat pa razpolaga z vašim denarjem. Mogoče del denarja njim zaupat da vam ga v parih letih se več obrnejo, drugi del pa sparat dok ne bo dovolj za kako nepremičnin. V drugo osebno sploh ne vem če bi vlagala

Ne morem verjeti kakšne Slabe nasvete večina daje tukaj gor!

Večina naložbenih nasvetov, ki jih dajete sploh niso naložbe, temveč vir bodočih stroškov, ki bodo Samo vodili v zmanjšanje premoženje…

Dejstvo je, da nihče ne ve kaj bo naslednja vroča naložba.

Naložbena strategija je odvisna od kupa faktorjev in predvsem od Vaše specifične življenjske situacije in pripravljenosti na tveganje.

Investirajte v neodvisnega fin. Svetovalca ali pa si kupite kakšno knjigo na to temo!

Kaj pa nakup zlata ali srebra ima kdo izkusnje s tem? Ali se trenutno  splaca?

Zakaj bi avtorica kupila garaze in jih oddajala? A da dobi denar ki ga ne potrebuje?

Ni neke najbolj pametne ideje. Morda zmes vsega.. Mnogo je razlicnih svetovalcev takih in drugacnih. Malo lahko preveris tudi ce napises Rober Rolih, je kar nekaj pametnih nasvetov,tudi glede posameznih porazdelitev.

Naslednje leto bo še zagotovo v znamenju farmacije, tako da z farma skladom ne moreš zgrešiti, pa tudi vrednotenja podjetij so dosti nižja kot drugod

Kontaktirajte me na mail mh.demsar@gmail.com

Ali pa na 030243224 in najdemo kaj zanimivega.

Ponudba posojila brez notarskih stroškov.

Pozdravljeni.

Ne glede na to, ali potrebujete posojilo za prenehanje brezposelnosti ali za ustanovitev podjetja, nakupe, izboljšanje družinskih počitnic itd. ….., nam sporočite, da vam lahko pomagamo. Ponujamo posojila od 5.000 do 5.000.000 EUR z letno obrestno mero 3 % brez notarskih stroškov.

Če vas to zanima, nam pošljite naslednje podatke:

E-naslov: fortuneofinance@protonmail.com

Telefonska številka wathsapp: +34 642 05 19 51

Polno ime: :

Zahtevani znesek:

Opomba: notarskih stroškov vam ni treba plačati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close