Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam rajši pošljete, “u pizdo” ali “u kurac”?

Kam rajši pošljete, “u pizdo” ali “u kurac”?

Jaz, če človeku res želim vse najslabše, ga pošljem u pizdo. Ker bolj ogabne, bolj nagravžne, bolj priskutne stvari od pizde na debeloritem, špehnatostegenskem, povešenojoškastem babovju pač ni.

Heh… Kera ti ni dovolila da ga daš na topl?

Mislim tudi, da to kar traja.

A tako sproščaš frustracije zaradi prikrivanja spolne usmerjenosti? Saj ni nič narobe, če si gej ?

u qoorac – ker je težje razširit sečnico moškega spolnega organa- verjetno boli ku preseeeca.

Odgovor na objavo uporabnika
Babovji gravž, 23.09.2021 ob 22:56

Jaz, če človeku res želim vse najslabše, ga pošljem u pizdo. Ker bolj ogabne, bolj nagravžne, bolj priskutne stvari od pizde na debeloritem, špehnatostegenskem, povešenojoškastem babovju pač ni.

Če nekoga pošlješ v pizdo, od koder je prišel, ko se je rodil, je tako, kot bi ga poslal na oni svet. Kaj pomeni poslati v kurac, mi ni čisto jasno, je pa možno, da te pošilja v stanje, preden je sploh prišlo do oploditve, ko je semenska tekočina iz kurca prispela v pizdo, torej te na nek način pošlje v pred-preteklik, preden si sploh postal zarodek. Oboje je vulgarno, vendar ni brezvezno in brez pomena. Vzami to kot nekakšno vulgarno sopomenko “pojdi k vragu” ali pa “crkni”. Razlog, da so vpleteni spolni organi je samo v sočnosti, nima pa nobene zveze s spolnostjo ali fukom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close