Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam poleti…

Kam poleti…

Robi s srčkom, pridi…
[youtube]qB7pgt590hY[/youtube]

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj pa je tvoj smisel življenja, Spider? Prežanje na MON forumu, kaj kdo komu napiše, da se potem obremenjuješ s tem, kako je nekdo “konzervativen”, “zaplankan”, kako ne razume poante svobodne zveze itd. Nenehna obremenjenost, zakaj se skratka svet ne vrti tako, kakor bi si sam želel – in je to potrebno (pri)pisati v vsak topik v nekem X “virtualnem svetu”, da te slišijo množice!? 😉 To pa je res pravo poslanstvo. 😉

Potem boš težko kdaj našel smisel v čemer koli, saj ga tudi ne najdeš, ker je zate vse nesmisel, ampak problem je v tem (v tebi), da te tudi drugi motijo, ki vidijo smisel v stvareh, ki so zate povsem brez smisla.
Navedi vsaj 1 stvar, ki ima smisel zate? Težka, a ne? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Avtorica jst nimam pojma kam bi lahko ti s svojim bogastvom res šla, da bi ti bilo super.
Vem pa kam ne it 😉
Ni it tja kjer je Matjazko
ne tja kjer je Spider,
ne tja kjer je Katanjka,
ne tja kjer je Zmedena_samica,
Dater tut živi v nekem neprijetnem okolju,
NM-3w mora bit nekje bliz pekla……

Če se tem krajem izogneš bo že kar dobr se mi zdi 😉
Samo zanima me pa zakaj sploh sprašuješ nas siromake, ki itak nikamor ne gremo (razen na ta mon ;), zakaj ne odšteješ par € in si najameš kakega osebnega svetovalca za potovanja in če bo karkoli narobe ga lahko potem streseš iz hlač in pobereš tisto kar si neupravičeno plačala?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In oglasil se je še vodilni patetik mon-a, z novim nepogrešljivim ciničnim vpisom, s katerim nas je še enkrat opozoril, kako močno je distanciran do vsega, kar je v življenju prijetnega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

…in repliciral mu je večni duhamornik in duhovni vodja užitkarjev, ki večinoma nima kaj za povedat o osnovnem vprašanju teme v katerih se oglaša, vedno pa izrazi svoje veselje nad podanimi komentarji ostalih sodelujočih.
Njemu v veselje izraža svoje misli prijetnega življenja, ki ga živi.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma ta On_ je en navaden šalabajzer, jaz ga ne bi nikoli mogel jemati resno. Ponavadi se oglaša samo takrat, ko ima zraven še kako “okrepitev” ( krivokljun, marko, robi ). To je zdaj po tanovem nek nov Med Over Net gang spolno zafustriranih fakfehtarjev. Potem pa stresa jezo na nas, ker smo svobodni kot ptička na vejici, on pa zaprt v kletki z debelo ženo, ki mu komandira doma in mu ne da fukat.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

jeseni se javi in povej, “kak si si jo imela”

Sele po tem kar je One zgoraj napisal razumem, kako dobro si pravzaprav zadela bit forumskih zupnikov.

S tem ni sicer nic narobe. Naj zivijo kot jim pase. Upam, da jih taksno zivljenje osrecuje in izpolnjuje. Logicno pa je, da taksni kot so, brez vsake sirine, ne morejo uvideti omejenost lastnega razmisljanja in dojemanja raznolikosti sveta okoli sebe. In tako se, navidezno zaverovani v superiornost svojega vsestransko povprecnega tradicionalnega zivljenja, njim edinega znanega, cutijo poklicane siriti svojo “vero” vsakemu, ki jim prekriza pot. Ironija vsega pa je, da prav z zanicevalnim odnosom do ljudi, katerih dileme presegajo njihov sivi vsakdan, pa naj gre za dopust ali kaj drugega, pokazejo nesamozavest in nezadovoljstvo s svojim zivljenjem. Namrec, kdor je sam s sabo pomirjen, z zivljenjem, ki ga zivi, nima potrebe popljuvati se tako mondene dileme ljudi.

Zakaj hudiča pa imaš ti (in tvoji somišljeniki) potrebo nam vse to razlagat?….. 😉

Vidis, to pa je prednost anonimnega medija, One. Lahko recem bobu bob, ko uvidim, da je bob. In ti si eden od teh bobov. In za razliko od tebe in tvojih plitvih forumskih “bratov” in “sester” si nisem na prvo zogo ustvaril mnenje o vas. Pocakal sem, da ste imeli dovolj priloznosti pokazati kdo ste. Vas ne obsojam, bodite kar ste, ce vam ustreza. Vam pa povem kaj ste, ker vem, da se zaradi svoje omejenosti tega sami ne zavedate.

Na splosno pa je precej neumesto, ce clovek, ki ze leta vsakemu forumskemu prisleku prodaja svoje povprecje kot nek ideal, gre mene sprasevat, zakaj imam potrebo, da mi povem, da je bob. 😉

Se strinjam. On_ definitivno spada v to kategorijo.

Brez širine nesposobni uvidet lastno omejenost poklicani pišemo svojo vero vsakemu, ki nam prekriža pot……. bla, bla bla

Hej ti globoki lavor, po tvoje ima največjo širino in modrost tisi ki je tiho, zato sem te tudi vprašal zakaj ti pišeš te nesmisle, od kod ti ta (plitva) potreba? Za nas si pač napisal zakaj, zase ne moreš, ne upaš, ker očitno zate ne veljajo ta pravila pisanja na forum in svojega vsestransko povprecnega tradicionalnega zivljenja, tebi edinega znanega, čutiš poklicanega siriti svojo “vero” vsakemu, ki ti prekriza pot. Ironija vsega pa je, da prav z zanicevalnim odnosom do ljudi, katerih dileme presegajo njihov sivi vsakdan pokažeš nesamozavest in nezadovoljstvo s svojim zivljenjem.

Bo sedaj šlo? Ali še nisi dojel, da si pljunil v lastno skledo? :/

Dobro si se samoopisal. kaj si imel ti recimo za povedat v temi o seks-prijateljstvih? Razen zgražanja nič. kar naprej se oglašata v temah, v katerih nimata ama čisto nič za povedati, ti in tvoja oproda Marko.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Tak niti nima potrebe spraševat kje bo imel lep dopust neglede na svoje mat. bogastvo in to je tisto kar so nekateri želeli povedat že na začetku, ko je bilo postavljeno vprašanje “bogate” avtorice…. :/

Dobro si se samoopisal. kaj si imel ti recimo za povedat v temi o seks-prijateljstvih? Razen zgražanja nič. kar naprej se oglašata v temah, v katerih nimata ama čisto nič za povedati, ti in tvoja oproda Marko.[/quote]Za razliko od vas užitkarjev se z Markom (vsaj na začetku) nisva posmehovala vam kot avtorjem ampak sva s svojimi argumenti poizkušala izpodbijat vaše trditve.
Vam je bilo pa to tako nemogoče brat, kaj šele, da bi kdo kaj razmišljal o napisanem 🙁

Dej On_ ne prbiji. Še vedno se spomnm kako si naju z Matkicem napadal na ljubezenskih nasvetih, kjer sva v eni temi omenila, da si ne želiva imet otrok. To niso bili nobeni argumenti, prej je bilo podobno zmerjanju, pisal si nama da sva razvajena mamina sinčka ipd traparije. Vsaj tu ti ne bi bilo potrebno lagat smrad en.

Na vajino smolo se nisem zmotil, žal.
Z vsakim novim prispevkom to potrdiš Vočko 😉

Torej priznaš, da nisi sposoben podajat konkretnih argumentov in namesto tega raje zmerjaš ? :>

Torej priznaš, da nisi sposoben podajat konkretnih argumentov in namesto tega raje zmerjaš ? :>[/quote]Kaj naj ti za vsak tvoj otroški izpad vedno znova napišem zakaj si tak? A ti ni bilo enkrat dovolj?
Ni, a ne?
Veš kdo vedno znova in znova hoče, da se mu na novo daje pozornost?
[sub]Dobro ti veš kdo ;)[/sub]

Ja vem. Tvoj fant Marko je takšen, ti ga pa podpiraš pri tem in se še sam vtikuješ v moje poste.

Marko meni ne deluje otročje za razliko od tebe in tvojega pisanja, ki nima drugega namena razen tega, da si nekako povrneš tisto kar ti je nekdo “vzel”, ko si prebral njegove besede.
Sadni če te moti, da se ti ljudje “vtikujejo v poste” ne piši javno pa se ne bodo mogli. Cel svet ti bo dal mir 😉
Dokler pa “sodeluješ” bolje rečeno se vtikuješ v debato pa pričakuj tudi odziv. Si pripravljen na ta podvig? 🙂

Jaz mislim, da če nekdo, ki mu najmanj desetkrat omeniš naj se ne vtikuje tvoje poste, še kar vstraja pri tem, ni pri zdravi pameti in bi si v tem času moral že najti kako strokovno pomoč. Takšne ljudi bi bilo potrebno strpat v zaprti oddelek, forum kot je Med Overt Net pač ni mesto za njih.

In zdaj bo po vsem tem prepucavanju morda kdo ponudil še kakšen nasvet avtorici …

Ste zašli s teme, zato jo zapiram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close