Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam po zaprtju Starševskega čveka?

Kam po zaprtju Starševskega čveka?

Predlagam, da za zaključek pozabimo na medsebojne zamere in razne moško-ženske konflikte (kot vemo smo imeli kar nekaj takih tem) in se pogovorimo z normalnim “tonom”.

Sam sem ta forum spremljal zadnji dve leti. Predvsem mi je všeč raznolikost publike – stari, mladi, moški, ženske. Zato sem se tukaj na tem forumu lahko pogovarjal o temah, ki na drugih forumih ne bi bile tako zanimive. Tudi, če mi je kdo kdaj dvignil pritisk, moram reči, da je bilo spremljanje tega foruma zabavno.

Občasno spremljam še forum Alter ter forum Slo-tech. Oba sta bolj tehnološka foruma (in ne potrebujeta moderiranja prispevkov), vendar je ciljna publika tam čisto drugačna.

Kje pa se boste v prihodnje zadrževali ostali člani tega foruma? Vesel bi bil, če še kdaj kakšno skupaj rečemo.

.https://www.facebook.com/share/p/16H9UjHbyy/

Odgovor na objavo uporabnika
zgubljen630, 22.09.2025 ob 21:19

Predlagam, da za zaključek pozabimo na medsebojne zamere in razne moško-ženske konflikte (kot vemo smo imeli kar nekaj takih tem) in se pogovorimo z normalnim “tonom”.

Sam sem ta forum spremljal zadnji dve leti. Predvsem mi je všeč raznolikost publike – stari, mladi, moški, ženske. Zato sem se tukaj na tem forumu lahko pogovarjal o temah, ki na drugih forumih ne bi bile tako zanimive. Tudi, če mi je kdo kdaj dvignil pritisk, moram reči, da je bilo spremljanje tega foruma zabavno.

Občasno spremljam še forum Alter ter forum Slo-tech. Oba sta bolj tehnološka foruma (in ne potrebujeta moderiranja prispevkov), vendar je ciljna publika tam čisto drugačna.

Kje pa se boste v prihodnje zadrževali ostali člani tega foruma? Vesel bi bil, če še kdaj kakšno skupaj rečemo.

Ste Sexali.na daljovo mogoče ?

Ne misli, da ne bo povsod enako.  Evropa postaja naš zapor!

Ne bodo nam več dovolili govoriti in se informirati med sabo.

EU je greznica in res zaudarja. Skrenili smo s poti in zavladal je fašizem.

Ta zadnja direktiva priča o tem. S 1. oktobrom bo zavladala gluha tema.

Za vsako izrečeno misel, ki ni po njihovo, te bo doletela globa.

Tudi lastnika portala.

Zgubljen630 – to je nov žebelj v krsto svobode govora, kot rečeno, komentarje so že prej ukinili: Siol, Dnevnik, Delo, Mladina… STA briše novice kar proti podkupnini, cenzuRTV do nerazpoznavnosti cenzurira povsem legitimna mnenja, Nora24 in 24ur sta tabloidni greznici…

Skratka, mediji so 100% mrtvi. Na slo-techu so tudi konkretno cenzurirali med korona-nategom, pa tudi sicer tisti geeki niso ravno široko razgledani, še največ se lahko tam naučimo – o tehnologiji, pa bolj malo drugega…

Svoboda govora, demokracija- my ass!

Ja kake swinger partije organizirajmo, mam neke veze za koče tukaj med Vranskim pa Gornjim Gradom.

V svobodi bo drugače…so govorili in obljubljali.

V ‘svobodi’ lahko vsak svobodno ukinja forume.

4chan

V HYDE PARK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close