Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam pa vi …

kam pa vi …

Ojla punce,nekaj bi vas vprašala.Tiste,ki jemljete kontracepcijske tab.,povejte kje potem vaš partner konča v vas ali ven na vas.Namreč začela sem jemati k.t.,pa piše,da so 98%,ne;tako da si ne upam raskirat .Kako vi prakticirate to stvar?

Zakaj ne bi končal v tebi? So čisto zadosti zanesljive, samo pozabiti ne smeš kakšne.

…tabletke so zanesljive…seveda ob redni uporabi…jaz sem bila nekoc malce neprevidna…zdej pa cakamo na mulcka 🙂

Najprej hvala za tako hitra odgovora.Toda kaj pa tista 2%možnosti za zanositev?Nama so bili tisti sexi ko sva načrtovala otročka(in ga tudi hitro naredila),ko ni bilo treba nič paziti ful ful najboljši.Zdej se pa kljub tabletkam ne upava eksperimentirati.A vidim da po vaše lahko?!!!

rebeka …. nihce ti ne more 100% zagotoviti (se sterilizacija ni 100%). Ampak mislim, da si lahko pooplnoma sproscena in pozabis na tista 2 ali se manj % in uzivata kot takrat, ko sta nacrtovala dete!
N

Smejte se!

Midva tako prakticirava ze kar nekaj casa (da mu pride v mene), pa se zaenkrat nisva dobila narascaj.

Lp, monca

Jaz ne poznam nobene, ki bi zanosila s KT, če jih je redno jemala.

V čem je potem fora, da uporabljaš KT za obliko kontracepcije? Kaj ne veš, da tudi predsemenska tekočina vsebuje njegove spolne celice?

Jaz jih jemljem 9 let in vedno seksava tako, da konča v meni. Še nikoli nisem zanosila (da potrkam :)).

13 let jemljem KT pa še pomislim ne, da bi najin seks lahko zgledal drugače kot da greva do konca, v meni seveda. Prej sem imela obroček, 2x pa obakrat zanosila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close