Kam pa nikoli ne bi šli na morski dopust?
Ne bi šla tja, kjer bi bilo nevarno za bivat in/ali premrzlo za kopat in/ali prevelika gneča za dihat in/ali kjer bi bila zelo omejena.
Torej: vse kar je preveč severno ali južno, vojna območja, muslimanske države, geografsko neustrezna območja, težkokategorni turistični placi na vrhuncu sezone, težkoindustrijska področja….
Ampak to samo, kar se tiče morja. Marsikaj me pa zanima za pogledat iz drugega vidika.
Glede Maldivov, ki veljajo za neko top ,vau, oh in sploh destinacijo.
Tule je link na 7 kamer v živo, pa si sami ustvarite vtis.
https://www.skylinewebcams.com/sl/webcam/maldives.html
Nikakor ni slabo, samo da bi si pa noro želel tja in za to zapravil ne vem kakšne zneske, pa hvala lepa.
Trenutno piha kot pri norcih.
Ampak v predsezoni ko se ni ljudi. Pravi raj. Km in km peska..nobene trave v vodi in predvsem nobenih klincevih kamnin: skal,kamenckov,proda in ostalga sranja zunaj in znotraj. Ni vsak za vse lej. Jaz pa nekam med skale..al pa kamne v morju ne bi sla.
[/quote]
Ja, ampak saj sploh ne moreš zaplavati? Je prenizka voda, oziroma rabiš več kot pol ure brodenja, da prideš do malo globje. Pa en vonj ima vse skupaj, ki je šel meni na jetra.
Ja, ampak saj sploh ne moreš zaplavati? Je prenizka voda, oziroma rabiš več kot pol ure brodenja, da prideš do malo globje. Pa en vonj ima vse skupaj, ki je šel meni na jetra.
[/quote]
Nikamor, kjer morajo zgraditi enormne zastražene komplekse, da sploh privabijo ljudi. Nikamor, kjer se ne bi počutila 100000 % varna.
Povsod kjer je masovka, ogromni hotelski kompleksi, all inclusive, ogromno turistov, dolge plaže uniformirane z ležalniki, skratka kraji popolnoma prilagojeni množici turistov.
Tudi kraji, kjer je izven resortov odsvetovano in prenevarno bluzit sam naokoli, če nisi ravno ultra avanturist in ti je za osnovno varnost vseeno.
Forum je zaprt za komentiranje.