Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam pa nikoli ne bi šli na morski dopust?

Kam pa nikoli ne bi šli na morski dopust?

Ne bi šla v hotelske komplekse v Turčijo, Tunizijo, Egipt, …
Ne privlaži me ždeti ob hotelskih bazenih, tiste njihove plaže mi tudi niso fajn.

Zunaj EU me ne vleče.

Meni je bilo pa top!

Ne bi šla nekam, kjer moraš ob 6h vstat, da rezerviraš plažo.

Kamorkoli drugam, kot na hrvaško polcelino in nekatere preveč obljudene hrvaške polotoke, otoke in zalive.

Ne bi šla tja, kjer bi bilo nevarno za bivat in/ali premrzlo za kopat in/ali prevelika gneča za dihat in/ali kjer bi bila zelo omejena.

Torej: vse kar je preveč severno ali južno, vojna območja, muslimanske države, geografsko neustrezna območja, težkokategorni turistični placi na vrhuncu sezone, težkoindustrijska področja….

Ampak to samo, kar se tiče morja. Marsikaj me pa zanima za pogledat iz drugega vidika.

Na Maldive.
Muslimanska država, šeriatsko pravo, razen sončenja nimaš kaj videti.
Na nobeno jezero.
Ob Črno morje.

Na Hrvaško.

Na Hrvaško, Turčijo, Tunizijo, Egipt.

Zanimivo…..nikoli ne bi šla tja, iz česar predvidevam da tudi nikoli nisi bila, ampak da ti plaže tam niso všeč pa zagotovo veš LOL

V Avstrijo pa res nikoli ne bi sel.

Na sever, vse kar je bolj severno od Slovenije.

Glede Maldivov, ki veljajo za neko top ,vau, oh in sploh destinacijo.

Tule je link na 7 kamer v živo, pa si sami ustvarite vtis.
https://www.skylinewebcams.com/sl/webcam/maldives.html

Nikakor ni slabo, samo da bi si pa noro želel tja in za to zapravil ne vem kakšne zneske, pa hvala lepa.
Trenutno piha kot pri norcih.

Severni del Italije.
Ne štekam sploh – hotel ob hotelu, plaže pa nikakršne, plitka črna voda polna morske trave, bredeš v vodi do kolen tudi po kilometer od obale, černo, umazano, smrdeče.
Ljudi pa še kar precej. Kaj tam iščejo mi ni jasno.

Ampak v predsezoni ko se ni ljudi. Pravi raj. Km in km peska..nobene trave v vodi in predvsem nobenih klincevih kamnin: skal,kamenckov,proda in ostalga sranja zunaj in znotraj. Ni vsak za vse lej. Jaz pa nekam med skale..al pa kamne v morju ne bi sla.

Ampak v predsezoni ko se ni ljudi. Pravi raj. Km in km peska..nobene trave v vodi in predvsem nobenih klincevih kamnin: skal,kamenckov,proda in ostalga sranja zunaj in znotraj. Ni vsak za vse lej. Jaz pa nekam med skale..al pa kamne v morju ne bi sla.
[/quote]

Ja, ampak saj sploh ne moreš zaplavati? Je prenizka voda, oziroma rabiš več kot pol ure brodenja, da prideš do malo globje. Pa en vonj ima vse skupaj, ki je šel meni na jetra.

Ja, ampak saj sploh ne moreš zaplavati? Je prenizka voda, oziroma rabiš več kot pol ure brodenja, da prideš do malo globje. Pa en vonj ima vse skupaj, ki je šel meni na jetra.
[/quote]

Nikamor, kjer morajo zgraditi enormne zastražene komplekse, da sploh privabijo ljudi. Nikamor, kjer se ne bi počutila 100000 % varna.

Tudi jaz ne bi šel na Hrvaško. Predvsem zato, ker je tam preveč Slovencev, ki samo jamrajo, stokajo, jokajo, pizdijo, bluzijo … In seveda večne debate, ki se vedno končajo s Kučanom, Janšo, Zokijem, titom, Jugoslavijo, socializmom itd.

Povsod kjer je masovka, ogromni hotelski kompleksi, all inclusive, ogromno turistov, dolge plaže uniformirane z ležalniki, skratka kraji popolnoma prilagojeni množici turistov.
Tudi kraji, kjer je izven resortov odsvetovano in prenevarno bluzit sam naokoli, če nisi ravno ultra avanturist in ti je za osnovno varnost vseeno.

V Egipt ne bi šla.

Meni kot turistu ja pa tam cist ok in barvitost podvodnega sveta se ne more primerjati s Hr.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close