Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Kam pa kaj na dopust?

Kam pa kaj na dopust?

Evo, drage moje mojstrice, tokrat ne bom spraševala po kuharskih mojstrovinah, pač pa bom firbčna, kam si greste napolnit baterije? Jaz že pakiram in se jutri odpravljam v južno Istro, saj mi na baterijah že utripa rdeča lučka…:))
Pa ve (vi)?

lp
Modra

Mi na Krk, konec julija za en teden. Tudi meni bo že pošteno pasalo polnjenje baterij. Samo upam, da ne bo takoooo mrzlo, kot je bilo danes zjutraj.
Lep ponedeljek in uspešen začetek delovnega tedna ali pa dopustniškega, za tiste, ki ste že na OFF.

deka

Zaenkrat še nikamor – nekaj malega je bilo že (tri dni), tazaresen dopust pa bo enkrat v avgustu (še nič definitivnega termina), če bo vreme bo pot vodila verjetno v Selce (kot že nekaj let).

Ti se pa mej skrajno fajn, pa baterije napolni do maximuma ;-)).

Sončen pozdravčič (čeprav vreme pa ni ravno dopustniško kaj ;-)) – pri nas hladno in oblačno, ziher pa je na moru drugače.

d.

Hojla, jaz sme se pa ravno vrnila 8včeraj), bili pa smo v Baški Vodi v Makarski rivieri. Superca! :)) Kar pogrešam malo vso tisto vročino in pa seveda MORJE!

LP, zala

Mi smo tudi malce kampirali za vikend v bljižini Senja, bilo zelo LP in nas je v Postojni, ko smo naredili postanek šokiral mrzel val (jaz sem bila v kratkih in majici z minimalnimi trakci), drugače naš the big one dopust pride v septembru Korčula….in letos za 14 dni………..komaj čakam skoraj bom lahko začela šteti dni………

Točno čez en teden pakiramo-Pašman prihajamo-upam da ne s termoflisi (danes zjutraj bi mi pišel prav…)

Tudi mi na Pašman, a šele avgusta. Še dobro da gremo na Pivo in cvetje, pa za par dni v hribe, drugače ni za zdržat..

Ej, Hali. Na Pašmanu je vroče, je en kolega dol in se bo scvrl..

LP

Tinkarca hvala za tolažbo,upam da bo zdržala vročina še 14 dni tudi na Pašmanu,pa kakšen sončni žarek pustimo tudi za vas 😉

Ola !

Jaz pa sem že bila v Biogradu. Joj, kak bi šla še enkrat.

P.S. Vsem, ki še le greste pa želim veliko sončka in užitkov.

lp, Majuška

Letošnjega glavnega dopusta je žal že konec. Dva tedna kampiranja v Balah. Klasično dobro, samo morje je tako cvetelo, da je bilo groza. Zdaj pa samo še upam na kakšen podaljšan vikend.

Hej ! Ta je pa lepa; vsi na morje ali pa ze bili na morju.

Moji gredo jadrat po Jadranu, meni pa Gorenjska letos ne zbezi. Se ze veselim. Za sabo imam ze vsaj 20 kopalnih dopoldnevov. Morje je res luksus, ki si ga lahko privoscim – Gorenjska pa prave pocitnice.

Vsem vse lepo Babi

Mojstrice ???
Kaj pa mi ??? Šipek, kaj ???

LP na dopustu

Oj,
mi smo tudi že nazaj, 14 dni smo uživali na Pagu.
Bilo je super, vreme sončno, tukaj pa nas je v soboto pričakala prava Sibirija.
Pozdravček

lpD

Hej, mojster Jest!

Ne vzemi za hudo in nam brz povej, kam jo bos ti mahnil.

Lani sem na Irskem razmisljala, da zaradi nje nisem obiskala vseh priljubljenih krajev na Gorenjskem. Seveda ne mores fizicno biti na dveh krajih hkrati!
Spica so pa Zajamniki pri Pokljuki.Tam vedno ostrmim. Tudi tebi lepe pocitnice Babi

He, he, šipek… To pomeni isto kot megla? :))

Sorči, sorči, Jest – saj sem tam na koncu sramežljivo napisala poleg “ve” še “vi”. To pomeni, da sem tudi vas, hlačmane, imela v mislih. Definitivno. Brez nakladanja.

Tudi tebi lep dopust!

lp
Modra

Hehe ….
Pozdravljene-i, hec in nič več. Mora bit’, če ne je dolgcajt.
V soboto gremo v Sukošan pri Zadru, komaj že čakamo, vsako jutro je težje vstat, še 4x spat pa bo.

Kaj dobrega vmes skuhajte in se tipkamo.

LP vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close