Najdi forum

kam oktobra?

Kaj priporočate glede počitnic v začetku oktobra?
1 teden nekje na toplem – do 130.000 na osebo?

Z agencijami? Grčije ni več oktobra (le še s tujimi agencijami), drugače pa Tunis, Djerba, Turčija in Egipt, mogoče Malta/Sicilija/Španija.

Oktobra bo najlepše (toplo) ob Rdečem morju, v Sredozemju bo poletja počasi konec. EGIPT !

Kanarski otoki ali Egipt. Spremljaj last minute ponudbe. Se splača!

Tudi jaz ti priporočam Egipt. S fantom sva se ravno vrnila s 14-dnevnih počitnic in bilo je čudovito. To so bile najine najlepše počitnice do zdaj. Boš pa za tako ceno verjetno res morala najti kakšno last minute varianto, ker drugače zna biti precej dražje, pa odvisno tudi, za koliko časa želiš iti.

turčija!!!! jst sm se včeraj vrnila iz alanye in je blo noro!!!! zaenkrat je še full vroče (blo je 35 stopinj) in so rekel, da se je že full ohladil, da pa bo nasledn tedn spet 10 stopinj več-halo????-to je pol čez 40 stopinj. men je v primerjavi s špansko costa bravo fulllllll lepš. plaža je bla super (alanya ma 2 plaži in ta kjer smo bli mi-kleopatra je baje full bolša), morje je zelo toplo, tko da lahko cel dan not sediš. ma v glavnem vse je blo full dobr. pred odhodom so nas full strašil o zastrupitvi s hrano, pa smo vse jedl, pa nam ni blo nč. nočno življenje je tut zakon-men je blo bolš k v španiji, sam majo lokali dovoljenje sam do 3h, tko da se takrat res vse ugasne, so pa lokali še zmer odprti če hočeš kej popit. lahko greš tut z domačini na kakšno ladjico, kjer doživiš res tisto turško vzdušje z njihovo musko, plesalkami…teh ladij je polno v pristanišču, stane pa 5 eurov ali manj.

Alina, mene zanima kje si dobila podatke o temperaturi? Sam veliko spremljam temperature po svetu (TTX in internet) in lahko rečem ,da je 5 do 10 stopinj manj kot navajaš.Tudi sam sem bil v Alanyi in vodička nas je ” basala” , da je 45 stopinj, v resnici je bilo 10 manj (termometer imam svoj)
Oktobra v Tučiji nebo poletne vročine.Priporočam Egipt!

Djerba – poglej ponudbe last minute. Jaz razmišljam, da bi šla za mrtvaške počitnice, ko bo tam še lepo toplo. Cena je od 70.000 sit dalje.

preverjeno s termometrom, da je bilo čez 30 stopinj, to o 10 stopinjah več nam je naložila pa vodička, kar se je tudi meni zdelo močno pretirano-jst sm samo posredovala informacije, ki nam ji je dala žensla, ki že 7 let živi tam

Tunizijo bi pa jaz odsvetovala. Midva z mojim sva bila tam lani konec avgusta, vreme je bilo vse prej kot lepo, večinoma je bilo oblačno, pa tudi vročine ni bilo nobene, tako da se mi niti kopati ni dalo. Tako da je mogoče res najboljša izbira Egipt, kajti tam so še zdaj temperature čez 30°C.

Ja kar se vremena tiče moraš imeti tudi malo sreče – če je bilo konec avgusta deževno ni nujno, da je to vedno tako. Lahko da bo oktober sončen in topel…

Mi gremo verjetno na Malto. Poglej ponudbo na http://www.odklop.com. Imajo ugodne variante za letalske karte in kombinacija letalska karta + hotel. Edino to je, da leti iz Muenchna ali pa Dunaja.

lp in lepe počitnice!

ja baje je tunizija(djerba)zlo vredi v tem času..ni tok vroče, pa še spraznejo se hoteli, ker je sezona mislm de že mim…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close