kam nekoga prijaviš?
Če ga ni hotel, zakaj ni poskrbel za zaščito?
Za otroka sta potrebna vedno dva in zakaj bi samo eden skrbel zanj?
Mislim, da je bolj malo verjetno, da je Puni rekla, da je KT v resnici jih pa ni, ali pač?
Zakaj bi morala ona skrbeti za otroka? Na stara leta pa bi se oglasil oče, da mora ta otrok skrbeti zanj, ker je star in bolan?
Koga briga, ce ga ni zelel.. Ce se ni odpovedal starsevskim pravicam, MORA placevati prezivnino! Ma kaj ste vi zenske toliko nore, ali ne veste, kaj pisete?
Moja starsa sta bila porocena 8 let in sta imela mene in brata. Potem sta se locila, oce naju je prepustil mami in ni hotel placevati prezivnine cca 5 let. Raje je delal na crno, tako da se nikjer ni videlo, koliko zasluzi in mama ni mogla izterjati prezivnino. Po 10 letih!!!!!!!!! vlacenja po raznoraznih sodiscih, so koncno dolocili, da morazaceti placevati prezivnino + vse za nazaj.
Res me je sram za vas, da ste tako pokvarjene. Ce bi bile v njeni situaciji, ne bi tako razmisljale… bodite prepricane.
Ne morem verjeti, da nekatere ženske tako zelo zagovarjate pravice “ubogega” moškega, ki mu je bil otrok podtaknjen in podobne bedarije, ali se res ne zavedate situacje v SLO, kjer ogromno število moških ne plačuje preživnine, ne glede na finančno stanje, da ne govorim o vseh možnostih davčnih utaj in prikazovanja napačnega finančnega stanja. Očitno se vam niti ne sanja koliko stane preživljanje otroka (pa čeprav je bil spočet z veliko ljubezni in povsem načrtno), po zakonu sta oba starša dolžna skrbeti za otroka. Take moške, ki jim je popolnoma vseeno za njihove potomce in jim bo pomen besede odgovornost ostal skrivnost ne vem do kdaj bi jaz na veliko maltretirala z vsemi možnimi pravnimi ukrepi, Puni upam, da ti bo uspelo za brezplačni pravni nasvet se pa lahko obrneš na nevladno organizacijo PIC, se mi zdi, da se tako imenuje. Pa tudi na forumu Starši staršem se ti splača pogledati po iskalniku, ker je bila tema že večkrat obravnavana.
Če si moški ne želi z neko žensko otroka pač naj ne seksa z njo. Ali pa naj sam poskrbi za zaščito. Spolni odnosi pač niso samo seks ampak imajo lahko tudi posledice za celo življenje. Moški se naj že enkrat naučijo poskrbeti sami zase, ne pa da se zanašajo na neko babo s katero sploh nočejo imeti opravka. Ko je seksal z njo pa se mu je zdela super in ah in oh. To izmikanje in cmerjenje moških, ki niso sposobni nositi posledic svojih dejanj pa že presega vse meje. Ženska se zaščiti kadar ne želi imeti otrok, če pa moški ne želi otroka pa se ne zaščiti ampak to prepusti ženski, ki je sploh ne mara in ne ceni. Pol se pa cmeri okoli in skriva! Fuj!
Pametna ženska , se zaščiti , če ne želi zanositi
pametna ženska ne želi zanositi z nekom, ki ga slabo pozna in ne ve ali bo plačeval preživnino
pametna ženska , ne sprašuje na forumu takšnih stvari
pametna ženska ve, da obstajajo pravne poti
pametna ženska, bi ga že ugnala, da bi ji plačeval
pametna ženska ve, da se vsako slabo dejanje vrne, ne glede za koga ali kaj gre
lp
Kaj pa včasih ko se poročita in se imata super in je vse ok, imata otroka iz ljubezni…..potem pa čez nekaj časa pridejo nesporazumi in se ločita on pa se več za otroka ne zmeni, kot da ne bi bil njegov, kot da ga ni gledal ko je bil dojenček, kot da si ga nista skupaj želela…… tudi to se dogaja
od moje sestrične sinek je bil star 5 let ko sta se ločla, sedaj pa ga oče niti ne pogleda ne, kaj šele da bi plačeval…..
kaj pa naj naredi ona? nič ne more naredit, pač sama skrbi zanj
si predstavljate kako je otroku( zdaj je star 9) ko gre po cesti iz šole in mu nasproti pride lasten oče pa ga niti ne pogleda????
Elle, se pridružujem tvojemu mnenju, samo brez smeškota.
Ne morem verjet, da se po tem forumu preganjajo taki izmečki človeštva. Ne zagovarjam puni, ker se mi zdi, da ji ni do denarja, pač pa do golega maščevanja in upam, da bodo ženščine, ki se temu falotu postavljajo v bran, fasale kako seme, pa da jih potem vidim kako bo luštno, ko on ne bo plačeval.
Prav bedni ste…
Toliko “pametnih” žensk in “pametnih” moških pametuje tu gor, pa vseeno še nobenega “pametnega” odgovora.
Upam, da bo ta odgovor sploh izstopal med vsemi “pametnimi”, ker je po mojem mnenju EDINI UPORABEN!!!!
Ajde:
“Stranke lahko dajo prijave o zaposlovanju in delu na črno na avtomatski odzivnik Sedež Inšpektorata RS za delo v Ljubljani, Parmova 33
Tel. odzivnik:01/4361-411″
Forum je zaprt za komentiranje.