Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam nekoga prijaviš?

kam nekoga prijaviš?

KAM PRIJAVIŠ NEKOGA KI NA ČRNO DELA?Prosim točno kam in na koga se obrnem,pa prosim nobenih pridig in nasvetov,ker nujno rabim te podatke!
hvala vam že vnaprej!
Saša

Delovnemu inšpektorju!

In zakaj bi ga sploh prijavila. kaj si mu fauš, ali kaj?

Ja pa kam se obrnem,ne morem v imeniku iskat naziv delovni inšpektor.Ali to iščem pod inšpektorat za delo?

Ne nism fovš človeku ki mi je naredil otroka zdaj pa ne skrbi zanj,jaz imam fulll slabo plačo,on pa cola še enkrat več kot jaz sigurno!!!Si zadovoljna al rabiš še kakšne informacije??!!!

Tudi ti se sodelovala v delanju otroka,ali ne.

Če je tako kot praviš potem bi se jaz najprej obrnila ka na socialno, ker tudi oni sprožijo postpek. Tako ali tako je najboljše da se ga lotiš po uradni poti, ker s prijavo inšpektoratu ti ne boš nič lažje živela- mislim denarno.

kurec še ena zate: delala sta ga oba, zato naj ga tudi preživljata oba!

Ja ženska draga, nikar takega žolča, saj so uradne poti, njega pa pusti in se ukvarjaj s seboj in svojim malčkom , pa bo vse OK !

lp iza

ali je hotel otroka?zakaj se nista zaščitila?zdaj pa njega preganjaš pa še ti in otrok trpita?najlažje ga je narediti,potem je težko.

Ma dej kika ne FILOZOFIRAJ!
Čisto prav dam puni!!! Delala sem na CSD in je sramotno koliko moških se izogiba plačilu alimentov za SVOJE otroke!!!! Pa ne mislit, da so cifre velike. Neeee, gospodi ponavadi niti 10.000 sit nočejo dati.

Puni, pejdi na CSD in jim razloži situacijo. So tudi pravne poti do tega.
Ali ima nase napisano stanovanje, avto, ali kako drugo nepremičnino, zemljišče? Ne skrbi, če kaj ima bo plačal vse za nazaj!

Pa vso srečo!

za to izjavo si zaslužiš napredovanje vsaj za 1 cm!

prijavi ga!!!! če ga je naredil naj še skrbi zanj

Neroda nič ne skrbi.Saj tisti centimeter tudi zrastem kadar sem na mamiki hehehe.

Če bo puni svojega – hm, saj ne vem, kako naj ga poimenujem – prijavila na CSD ali na inšpektoratu za delo ne, ne bo za svojega otroka dosegla prav nič. Plačal bo le g. delodajalec.
CSD od njenega “prijatelj” ne bo iztržil nič, ker “ne dela” (če delaš na črno, nimaš delovnega razmerja in nimaš uradnega zaslužka) – sicer pa vam to lahko povejo na vsakem CSD – naj obstajajo še taki pravni prijemi, ti niso izvedljivi, če ni osnove za to – delovnega razmerja ni, torej ni plače. Za napake v delovnem razmerju (neobstoj DR) pa je kriv njegov delodajalec in “nič” delavec.

Če se puni želi maščevati samo svojemu “Prijatelju”, to potem ni pravi način.

Kr malo sem jezna na vas jaz sem samo spraševala kam prijaviš nisem prosila za mnenja,po moje da ga jaz najbolje poznam in vem kje ga bom NJEGA najbolj prizadela in tudi vem kaj ga najbolj boli tako da prosim ne solite mi pameti kaj je prav in kaj narobe!Jaz sem samo spraševala TOČNO kam naj ga prijavim pa pri tolikih odgovorih še vedno ne vem točno!!!Ljudje ukvarjajte se s svojimi problemi jaz bom zase in za mojo pikico še predobro poskrbela!!!
puni

puni če želiš normalen odgovor ne sprašuj po forumih!!!! jaz sem sicer zato da ga prijaviš, ampak na tvojem mestu bi vprašala kje drugje-kliči na inšpekcijo tam te bodo že usmerili kam in kako!!!!
vse najlepše ti želim

Poglej na to stran, tam so imena inšpektorjev

http://www.sigov.si/mddsz/organi_v_sestavi/inspektorat_za_delo.htm

Lp

inspektorat za delo iz tiste obcine kjer dela.

Ma kakšni odgovori, da se poščiješ od smeha:
:))
npr.:
– če ga je naredil, naj pa še skrbi zanj

ipd….

Aja, on ga je delal, ona je pa šivala strgane nogavice vmes al kaj?!

Mislim, da je treba na situacijo malo drugače geldati…
Naj opiše svoje in njegovo finančno stanje, lahko kar o cifrah (tisto, da on pa zasluži še enkrat več od mene, ne pomeni nič, ker ne vemo koliko je to).
Odgovori so sedaj različni, če bi bilo pa, da ima on veliko denarjaj, bi jo pa vsi raztrgali, če ga pa nima, pa klok si revca boga, ti bomo mi pomagali kakor vemo in znamo…
On naj pa plačuje k budala, da bo ja bankrotiral!

Moje mnenje:
Ga nimam!

lp

Pa naj on dobi otroka, če ima več denarja. Zakaj bi ti na njegov račun živela. Najprej mu ga podtakneš, potem pa pričakuješ da boš celo življenje na njegov račun živela. Res si glupa.

joj joj kakšni primitivni odgovori, me je kar sram da mogoče koga od vas celo poznam in da se tako izživjate
žalost

kako boš pa poskrbela, če še teg ne veš kam ga prjavt.

Mislim pa ste res glupi rekla sem ŽE TRETJIČ da hočem informacijo ne vaših bolnih komentarjev,rešujte svoje probleme ki jih imate polno če se tako grozno posvečate kritiziranju drugih ljudi!!!!Strinjam se s Cveti,res ste primitivni in ti forumi naj bi bili za to da bi si ljudje lahko pomagali,le kako če še enostavnega vprašanja ne znajo prebrat!!!Žalost,čista žalost!!!!

Tole me je pa razkurl !

Ženska ve , da so pravne poti, kako iztrrjati preživnino, če je OČETOVSTVO priznano !

Če ni, so ravno tako parametri, da se dokaže in spet izterja preživnino !!!!!!

Kaj bluzi ????’

En dan laufanja in urediš stvari, MAŠČEVANJE pa tu ni vključeno – saj za to pravzaprav gre , ali ne ?

Naj dečko živi, svoj life- tudi če se je za………

Mogoče pa si onnnnnnnn ni želel otroka- zanimivo bi bilo slišati , tudi njegovo zgodbo- kaj pravite ??”’

pa ne me zdej sesut !!1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close