kam namorje v črni gori?
letos s fantom načrtujeva dopust v črni gori. tam sicer še nikoli nisva bila, zato vas bi vprašala po kakšnih izkušnjah. kateri kraji imajo lepo plažo? lahko priporočate kakšno agencijo ali hotel? iščeva pa neko hkratu tudi dokaj ugodno možnost – torej ne ravno hotela s 5imi zvezdicami. tako, srednje. razmišljava sicer o hotelu, polpenzion. ne rabiva žurerskega mesta sicer.
prosila bi za kakšne izkušnje.
hvala punce
s fantom bosta še najbolj uživala če gresta lepo na slepo dol, v prtlažnik šotor, pa v raziskovanje … kdaj si pa bosta dala duška če ne zdaj 🙂
Lahko kampirata (kampi niso ravno vrhunski) ali pa sproti iščeta sobe/apartmaje, ki jih ni malo, verjemi!
ČG je fantastična, ne samo obala (ta še najmanj) pač pa celotna od Kotorskega zaliva v notranjost in dol do Ade Bojane. Fantastični ljudje, pokrajna in v notranjosti zelo poceni, obala precej draga, ampak se splača pogledat.
Živjo, tri leta nazaj smo bili v enem mestecu v Boki Kotorski in moj sklep je, nikoli več. Voda svinjska, zvečer kar oljnata, pa še kakšne smeti mimo plavajo. Kakšni mali kraji (dosti smo okoli hodili) smrdijo po kanalizaciji. Edina prednost je, da je poceni, to pa je res bilo.
Dosti smo prekrižarili ČG in moram reči, da mene ni ne vem kako impresionirala. Lepo? Ja, je, a če čloek prekrižari Slo potem preprosto ne more dol pasti od navdušenja nad njihovim nac. parkom, hribi itn itn. narava je lepa, a za nas Slovence nič posebnega.
Bila sem na dopustu: 2x v Ulcinju, 1x Sutomore in 1x Budva. Sicer sem si pa ogledala tudi Sv. Štefan, Petrovac, Boko, Cetinje, Skadarsko jezero, Bar…
Jhhh, tisto o svinjskem morju je resnica, sploh bolj obiskane plaže (cela plaža je svinjska, smeti povsod), še najčistejše morje je bilo na Veliki plaži južno od mesta Ulcinj.
Sutomore je bilo kar v redu, pa fajn riviera je tam, tko za večerne sprehode pa to… Res pa, da je bilo to pred desetimi leti za popizdit poceni, zdaj je pa vsako leto dražje.
Bila sem vsepovsod.
Velika plaža južno od Ulcinja je najbolj prostrana, neokrnjena, čisto morje in urejena peščena plaža. Pot do plaže in malo ven iz centra mesta pa res – smeti vsepovsod. Apartmaji pa so čisti, ljudje prijazni. Cene v apartmajih najbolj ugodne na črnogorskem primorju v Ulcinju, cene v restavracijah in na plaži prav tako.Sistem sicer deluje bolj balkansko, odvisno kakšen tip si in kaj iščeš.
Od mest je urejen in miren tudi Petrovac.
Budva nabasana, gneča na plaži, zvečer pa bučno, za mlade željne zabave.
Povsod pa čudovita narava.
Forum je zaprt za komentiranje.