Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam nama priporočate v avgustu

kam nama priporočate v avgustu

Starost : med 50. in 60.
Finance: srednje
Izkušnje: veliko sva prepotovala sama: Skandinavija, Islandija, Azori, Mehika, Škotska, Irska, zahod ZDA, Španija, Portugalska, Grčija, Nemčija, Francija, Danska. Največkrat z rent-a car.
Težje destinacije sva bila z agencijo: Kitajska, Iran, Jordanija, Egipt,.

Letos želiva ponovno sama na pot. Imava 17 dni časa v avgustu. Rada bi lokacije z manj turizma, sva ljubitelja narave in zanimivih ljudi, drugačnih kultur, rada imava stike z domačini in sproti iščeva prenočišča, nič dosti ne planirava pred odhodom, včasih le rezervacijo avta. Prosim za kakšen namig. Najbolj uživava, da se kar nekje znajdeva in potem bo, kar bo,..in vsakokrat sva zadovoljna. Pomembna nama je le varnost .
Hvala

Turčuje ne vidim med vašimi že obiskanimi destinacijami.
Sami smo bili večkrat in vedno je bilo super, tako Isanbul, kot obala, pa še Canada bi znala biti zanimiva, okolica Niagarskih slapov, Toronto, Midland,…

No ja, pa še kaj bi se našlo recimo prisegam na Korziko,…

Hvala, pozabila sem na Turčijo, pa tudi Korziko, krjer sva že bila Kanada pa je dober predlog. Ali so okrog Montreala kakšni nacionalni parki? Ali se splača mimo N.slapov še ogled N.Y., ali je predaleč do tja? Še bolj pa naju zanima narava, prdvesm vode, jezera.

Ima še kdo še kakšen predlog?
Hvala

Romunija, delta Donave, Bolgarija, Sicilija, Albanija, Črna gora,Blatno jezero….

Jaz bi šla na sever. Litva, Latvija, Estonija, Finska.

No glede Canade mi smo iz NY (to je pa za ponoviti še in še) šli do Niagarskih slapov z rent-a carom. Cca 800 km in nato še 180 km do Midlanda in nazaj ker smo leteli Lj-NY-Lj., sama jezera, prečudovito. V Montreali še nisem bila, smo pa enkrat prej iz Toronta potovali v eno smer v Quebeq in v Ottawo, v drugo smer pa do Pittsburga.

Omenjaš Skandinavijo. A sta že celo prepotovala? Mi smo bili že večkrat in še bomo šli. Narava čudovita, vode ogromno, jezera, slapovi, fjordi…, bolj kot greš proti severu, manj je turizma, prenočišča so povsod….., varnost zagotovljena. Dosegljivo z avtomobilom.

Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close