Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam naj greva na potovanje?

Kam naj greva na potovanje?

Končno si lahko časovno in cenovno privoščim eno pravo potovanje (15 dni, cca 2,000 EUR).

V življenju še nisem bila izven Evrope. Kam bi vi šli na mojem mestu?

Hvala

Avgusta v Edinburgh na tattoo — dogajanja v mestu je pa takrat, toliko, da ne slediš.
pridejo najboljši poulični nastopači z vsega sveta

http://www.edintattoo.co.uk/

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

15 dni, dva jurja??? Utopist!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

na osebo se izide – štop, spanje v hostlih …

alternativa: peš v Vietnam …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

2 jurja za dva, en mesec Tajske na razkuš. Jurja za letalske, pa jurja za življenje. Poglej na Agoda.si za hotele. Peace

Na primer: http://www.agoda.si/asia/thailand/loei/muanmanee_boutique_hotel.html?asq=uIycgya8I2IDLYi4DIyygUYbTfoG05X13I96dh2Q2YFZc7VBG9WUNfRK49l2JowIPovR0pYcV60DJ9g%2b5wJRDA2IbrZh6pyuiTsbrF1mld2EYJ7aadIRnW%2bmZ3mUYhDgDJo1ekbWZLWM9VpFtjjyvt2KxIXaFt9CkZXl6wo3p%2bpbq%2f7XPueCL%2bH5wgzOH%2fHf&tyra=1|4

Ura masaže pa 3 eure. Peace

Tajska je dobra rešitev. Kitajska je full zanimiva, ni pa “rajska” . lahko oa vidiš, kdo nam bo vladal v prihodnosti :D.

Pozabi na Japonsko, je zelo zelo draga.. V Mehiki so ljudje zelo prijazni, lahko združiš počitnice ob morju z ogledom znamenitosti,

Kuba vedno navdušuje (če si kot del dopusta ne predstavljaš tudi fenomenalno hrano…).

Če si avanturist, tudi Indija ali (bolj čista in civilizirana) Južna Amerika.

Bližje mogoče Maroko ali Tunizija (v Egiptu te olupijo ko …).
Iran (Perzija) če imaš fetiš za ogled različnih zgodovinskih zanimivosti. Turistov je malo, stvari so enkrat in (nam) slabo poznane.

Jaz sicer še nisem bila, ampak tudi Gruzija in Azerjbajdžan sta baje za radovedne popotnike zelo zelo zanimiva.

2.000 eur / osebo

Nekaj časa nazaj sem bral, da zbirajo prijave za Mars. Težava je le v tem, da bodo menda samo enosmerne vozovnice. Potovanje pa ni nič vredno, če ne moreš prit nazaj in se pohvalit pred kolegi in sodelavci.

Res je.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/pocele-prijave-za-put-na-mars-prijaviti-se-moze-bilo-koji-zemljanin—269706.html

A je spisek dežel kjer še nisi bila krajši ?

Zelo odvisno, kaj bi rada. Kaka so tvoja pričakovanja.. Kaj bi rada počela, doživela.. Si bolj avanturist, bi bilo to potovanje aktivno ali bolj v smislu all inclusive na plaži? Te zanima kulinarika, gore in trekingi, zgodovina, umetnost, arhitektura? Koliko si se pripravljena prilagajati trenutku, koliko si pripravljena prenesti v smislu manj prijetnega (npr. Indija je krasna in kontrastna, a je resnično ne bi priporočila vsakemu, sploh pa ne za 14 dni…)
To so nujni in odločilni podatki, da bi te lahko bolj usmerili.

Svetujem ti, da preveriš na spletni strani http://www.lonelyplanet.com, za tisti čas v katerem bi šla na potovanje, katere države so primerne, predvsem glede vremena.
Za 2 čuka na glavo za 14 dni greš lahko marsikam.
Midva s fantom vedno potujeva z rucakom, kupiva letalsko karto, s sabo pa imava bukvo Lonely planet. Itinerar nekako začrtava pred odhodom, se pa potem odločava sproti na licu mesta. Hotele/hostle rezervirava le za prvo/prvi dve noči, ostalo vse sproti.
Midva potujeva vedno konec januarja za 14-16 dni, izbereva pa vedno tople kraje.
Letos sva bila na Filipinih – super, ampak malo daleč za 16 dni.
Lani Kenya, predlani Venezuela, zakon, predvsem otočje Los Roques, raj na zemlji, priporočam!
Leta 2010 pa Tajska, tudi ful dobro!
Izbire imaš res dosti, samo odločit se pa gasa! 🙂
Srečno.

vzameš tablico s sabo in objavljaš na FB_ju, forumih …

Na koncu razlage Pandora1 omeni še to “eksotiko” ( Gruzija in Azerjbajdžan )… pa me je takoj spomnila na gruzinski in armenski konjak, ki sem ju imel priložnost poiskusiti – za azarjbežanskega nimam pojma – zna bit tud dober, saj so si sosedi … francoski izpade proti njihovim kot voda za pomivanje sodov …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close