Kam na počitnice v juniju – SLO?
Torej, kot že naslov pove: kam naj se junija spravimo za kakšen teden?! Imamo dva malčka, morje odpade, tudi nad kakšnimi toplicami nisva navdušena. Trenutne variante so Bovec, Kranjska, Prekmurje. Kdo pozna na teh lokacijah kakšen fajn hotelček (pa seveda ne predrag), penzion ali kmečki turizem? Prijazen do otrok in staršev, miren… Hja, po možnosti s pretežno domačo hrano…
LP
jaz sploh ne razumem zakaj na dopustu starši in otroci potrebujejo animacijo 🙂 naj me prosim kdo razsvetli
@Mi tako … kakšne namestitve ne poznam, bi pa v vašem primeru malo pobrskala po netu in našla kakšen primeren kmečki turizem, pa kolesa sabo in gojzerje in počitnice so tu:-)
mi ponavadi ne kompliciramo in kjerkoli smo nam je fino, ker si fino naredimo sami.
Bled. Lahko greš na mali hribček ali v orng hribe; lahko se kopaš v notranjem ali zunanjem bazenu, lahko na divje v jezeru, ali v urejenem kopališču v jezeru. Lahko rolaš okrog jezera, lahko kolesariš, lahko hodiš, lahko tečeš. Imaš otroška igrišča ob jezeru, ob vrtcu, v parku… Lahko skočiš v Italijo, Avstrijo, Bohinj, Ljubljano 🙂 pa verjetno še kam … Lahko bivaš v nobel hotelu ali v kmečkem turizmu s kravami ob hiši …
Nema da nema!
Če nadaljujem z Bledom, mi smo bivali tule: http://www.mulej-bled.com/ še v stari kmetiji, je bilo precej “domače”, v novi je verjetno bolj sodobno … lastniki pa so zelo fajn 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.