Kam na počitnice na našo obalo? – kakšne ideje, predlogi?
Zdaj bom dregnila v osje gnezdo.
Kaj je primerna plaža za 15 mesečnika? Jaz nimam pojma kakšne + ali – ima bilo katera plaža razen kašen pomol.
Z tako malim otrokom moraš na obali biti zraven in najverjetneje je, da bo obut. Torej ne igra vloge, mivka ali kamenčki.
Ko bo v vodi je pa itak ali v rokah staršev ali kakšni napihljivi zadevi.
Prav pri vodi nikjer ni sence, posledično mora otrok bit pokrit in v majčki – tudi v vodi.
Naj ima zagotovljeno senco za igro in spanje in to je to.
Torej so primerne vse plaže na SL obali, razen Piranske mestne in Portoroža – zaradi cene senčnikov in ležalnikov – pa še čega.
Osebno mi je najbolj všeč Debeli rtič ali pa Strunjan.
Glede namestitve pa pokliči na turistični biro, poveš kaj želiš in koliko denarja daš.
Neumno se mi zdi da ti predlagamo neko plažo, ustrezno namestitev pa bobiš 15 km daleč. Se ne izide. Naša “bonsai ” obala je lahko kar dolga po kilometrih, ki jih je potrebno prevozit in predvsem po času, ki ga za to porabiš.
Kot plažo, neprimerno za tako malega otroka sem imela v mislih zabetonirano plažo – ko greš v morje po lestvi. Rada bi, da lahko greš v morje – saj veš – da je na začetku plitvina in potem vedno globje, kjer se v plitvini mali pamž lahko igra s kamenčki 😉
V spominu imam recimo Izolsko plažo pri svetilniku – ta je zabetonirana. Hodili smo pa tudi na kopanje pod strunjanskim klifom – ta je superca, ampak z tamalim tja plazit pa no way. Rabim nekaj bolj dostopnega.
Pa hvala za nasvete. 😉
to bom pa drugi teden pela na koncertu:))) jeeeeeeeeeeeeeee
Forum je zaprt za komentiranje.