Najdi forum

Kam na morje

Zaradi okoliscin nisva bila s partnerko ze 5 let na morju. Sedaj imava otroka starega 3 leta in me zanima kaj predlagate kam iti na morje, da ni ravno Hrvaska in podobno. Nekaj bolj eksoticnega, kar bi bilo primerno tudi za otroka, lepe plaze in morje ter ostale aktivnosti. Zraven peljem tudi svoje starse, za vseh 5 pa sem si rekel da odstejem max 5000€. Imate kaksno idejo? Bil sem samo na Hrvaskem na morju in ne vem kako je drugje in kam se splaca iti.

mi vsako leto hodimo na hrvaško na lepe peščene plaže, mirne kraje pa je vedno vredu cenovno vedno pridemo nočitev pod 1000€ in gremo vedno za 10 noči 11 dni, in nas gre tudi 5:). drugje pa še nismo bili. kolikor vem pa je lepa španija – majorka, italija – egadski otoki, jamajka, mehika, dominikanska republika,kajmanski otoki, florida zda, turčija,… drugač pa odvisno kaj vam je všeč, kake plaže kaj je vključeno v vašo ceno, bi rajše dopust kjer bi hodili,…
lp

Po moje najbolje da prebrskate spletne strani turističnih agencij ali si nabavite nekaj katalogov pa izberete nekaj, kar vam bo všeč. Glede na to, da še nikoli nikjer niste bili, vam ne bi dajala nasvetov, kako sami kupite letalske karte, najdete nastanitev, si morda organizirate še prevoz od doma do letališča in od letališča do namestitve …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close