kam na morje
Prosim pomoč. Sem vprašala že na forumu potovanja pa nihče ne sodeluje tako aktivno, kot tukaj.
Kam na morje?
Do sedaj je bila Italija, majhen otrok, mivka, parki, ZOO…
Otrok raste in šli bi nekam, kjer bi bila možnost potapljanja z masko. Da bi kaj videl ne samo mivke.
Če bi se le dalo ne na Hrvaško
Hvala
Predvidevam, da vas zanimajo bolj cenovno ugodne variante? Z avtom poleg Hrvaške in Italije lahko še Francoska obala ali pa Črna gora, sicer že kar deleč vse in s tem nimam izkušenj… Meni se zdi super Grčija, danes so že fuul ugodne variante, sploh kakšen last minute. Voda super. Bila že parkrat, na luštkanem majhnem Skiathosu, na večjem Karpatosu in na Kreti. Je pa res, da hodim ravno zato, ker mi je všeč lepo mivkasto dno. Zato ti predlagam, da poguglaš, kateri otok ima največ “morskega življenja” in kje je ugodno za potapljanje, ni vrag, da kaj najdeš.
Samo zakaj odpor do Hrvaške? Sama sicer že več let ne hodim, izklučno zato, ker ne maram več poležavanja na plaži ampak dam denar raje za potovanje, ampak kot otrok imam pa najlepše spomine na počitnice na Hrvaškem… Morje, borovci, lepo vreme, zvečer sprehod po mestu.. Ah 🙂
Glede Karpathosa imam v spominu samo sanjske, ampak res sanjske plaže – beli kamenčki, v vodi pa mivka (seveda pa nismo obiskali vseh, tako da najbrž so tudi drugačne:). Na skiathosu isto, s tem, da je mivka tudi na plaži. Tako da vam Skiathos odvsetujem, glede na vaše želje.
Na Kreti pa kar dogaja: http://www.zorbas.nl/snorkelling-in-crete-greece.htm
pusti hrvaško,iz letališča trst leti ryanair v alghero(sardinija)
poglej na booking.com kaj dobiš pa srečno
l.p.
Forum je zaprt za komentiranje.