Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na morje z psom( večjim)?

kam na morje z psom( večjim)?

Kako pa naj ljudje vedo, da je ovčka? To veste vi in nihče drug, pa še vi se lahko motite, ker je pes velikokrat ovčka do domačih in hudič do tujih ljudi.

Gospa je imela čisto prav, čeprav je bil njen argument malo mimo. Na večini plaž je prepovedano vodenje psov (so tudi znaki), zato pa obstajajo posebej pasje plaže. Na plažo, kjer je prisotnost psa prepovedana, nimate psa kaj voziti, pa če je čivava ali šarplaninec.

Kako pa naj ljudje vedo, da je ovčka? To veste vi in nihče drug, pa še vi se lahko motite, ker je pes velikokrat ovčka do domačih in hudič do tujih ljudi.

Gospa je imela čisto prav, čeprav je bil njen argument malo mimo. Na večini plaž je prepovedano vodenje psov (so tudi znaki), zato pa obstajajo posebej pasje plaže. Na plažo, kjer je prisotnost psa prepovedana, nimate psa kaj voziti, pa če je čivava ali šarplaninec.[/quote]

Vau, moraš pa res biti eno prijazno bitje.

Gospa je imela čisto prav, čeprav je bil njen argument malo mimo. Na večini plaž je prepovedano vodenje psov (so tudi znaki), zato pa obstajajo posebej pasje plaže. Na plažo, kjer je prisotnost psa prepovedana, nimate psa kaj voziti, pa če je čivava ali šarplaninec.[/quote]

Vau, moraš pa res biti eno prijazno bitje.[/quote]

Sem, zelo. Tudi psa imam in to velikega. Samo mi je jasno, da se ne vrti svet okrog njega kljub temu, da ga imam js tako rada. Zato ga dam na povodec, ko mi prihaja nasproti človek, ga ne vozim na plaže namenjene ljudem, ne dovolim, da skače po ljudeh, ki pridejo na obisk ali rine vanje, ne puščam njegovih iztrebkov naokoli itd.

Še nikoli nisem videla, da bi pes scal v morje. Na drugi strani sem pa videla mnogo svinjarij s strani homo sapiensa. Sonček je driskal v morje, drug sonček je sral v morje, da o smeteh in svinjariji, ki jo puščajo za sabo ne govorim … ljudje so 10000x bolj nagravžni kot psi.

Izberes apartma, kjer so psi dovoljeni in kjer je v blizini pasja plaza. Simpl. Saj najdes vse podatke na netu, preden rezerviras. Ce ne mara vode, ga pac pustis pocivat v senci ali pa pocaka v apartmaju.

Mene tudi, bolj kot vsi psi skupaj. Vreščanje, cviljenje, jok, kričanje, špricanje, hoja po tujih brisacah, lulanje in kakanje sredi plaže. Fuj!

Nimam psa, pa grem pogosto na pasje plaže, ker je tam tak mir. Psi so stokrat bolj vzgojeni kot otroci.

V cem je problem najti apartma, kjer so psi dovoljeni in je v bližini pasja plaža?
Če pes ne mara morske vode, pač ne gre več morje. Problem?

Upam da tudi tebe kdaj odstranijo, ker bosta tvoja sončka vreščala in scala v vodo.

Na žalost ne obstajajo plaže, kjer bi bilo prepovedano za otroke.

no ja moje mnenje pa je, da ce je pes lepo pod nadzorom …in vasi otroci niso, ter se posledicno vi ne norete sprostiti na plazi ker VESTE da bo vas otrok v psa rinil, mislim da bi bilo lepo da ostanete doma ,ker jaz se pridem z mojo zverino na plazo sprostit in pac malih vrescal ki v mojega psa rinejo ne zelim gledati okoli.Zbirajte pac kopalisca kjer so psi prepovedani in nam pustite unih par centimetrov kjer se lahko tudi jaz z mojim kosmatincem ohladim.
tak egojizem danasjih starsev ki rinejo na take plaze samo zato da lahko ljudem zagrenijo dan pac ne maram.Misli da je otrokom prijaznih plaz vec kot psov prijaznim, tako da ce vas pes moti, pakiraj torbo in na drugo plazo, ce se ze pogovarjamo o egoizmu.ali pa se bolje ostante doma, ce se ne znate obnasati in vase otroke ucite straha pred psi, nato se boste pa cudli ko bo zagnal paniko, enega psa prestrasil in bo.Dajte razmisljat z glavo ker se nasi otroci ucijo od nas. Zalostno pa da se bomo na koncu prasali kje so se tega EGOIZMA IN NEOBCUTKA DO SOCLOVEKA IN OSTALIH ZIVIH BITIJ naucili(najbolverjetno je to vpliv sole in interneta in televizije in bla bla bla) a same sebe ne pogledate v ogledalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close