Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam na morje z psom( večjim)?

kam na morje z psom( večjim)?

kam hodite vsi tisti,ki imate hišne ljubljenčke? upam,da ni povsod prepovedano 🙁

Bili že marsikje, v apartmajih , pač se pozanimaš, če lastnikov ne moti, če je možno izbereš samostojno hiško, bili v avtocampih, v hotelih pač ne. Pa imamo veliko zverino. Zadnji dve leti ga puščamo doma in ga oskrbujejo stari starši, ker se mi zdi, da mu je pa le lepše pod domačo češnjo kot pa na +35 stopinjah, morje gor ali dol. Ni je čez domačo senco :)). P tudi potebno je posebno prilagajanje na plažah, ker eni so čist živčni zraven velikega psa, pa če je še taka ovčka. Enkrat nas je ena baba napiz.dila, da se ne misli kopat v morju, če pes vanj ščije :)).

Ljudje so pa res čudaki, a ne.

Ce teb pase met zverino, jo imej doma. Jaz imam pa na plazi rada mir in moja otroka tudi. Za njiju je tvoja zverina kot zate krava in te se pac ne morejo prosto sprehajat. Sem se ze sla pritozit in so odgovorni prisli odstranit druzino z zverino. Prevec placam, da bi me taki egoisti sekirali.

Ravno nekaj dni nazaj mi je povedala prijateljica da hodi v Solaris pri Novem gradu. Tam je en del avtocampa namenjen lastnikom psov. In pravi, da so prav vsi kužki tam prav pridni…bolj kot doma!

daleč od tega da bi bilo povsod prepovedano. s fantom vedno dopustujeva s psom – večje pasme. bili smo že v najrazličnejših apartmajih po celi sloveniji, hrvaški, predvsem pa hodimo v kampe – bili smo v sloveniji recimo v ankaranu, kjer je za kužke res lepo poskrbljeno in jih je kar dosti, po hrvaški pa sploh ni problema. je pa res da pri plažah mi pazimo da smo nekje bolj na samem, torej na mestne in tiste bolj obljudene plaže sploh ne hodimo (tja ne bi šla niti sama, mi ne paše gneča). bili smo tudi že drugod, po franciji, korziki, kužki so povsod zelo lepo sprejeti, sploh če je vzgojen pa itak ni problema.

ena baba- prav glupe mečeš ven. Jaz niti nebi šla med ljudi. Rabim prostor kjer lahko prespim a na kopanje bi šla tam kjer ni otrok in takih kot si ti. Jasno mi je,da plačaš dopust in želiš mir, vse to mi je jasno.

Mene pa na plaži moti vreščanje otrok. Kaj pa zdaj?

Odvisno od tega, kako velike so tvoje zverine.

Hodimo na robinzonske počitnice, kjer naša psica nobenega ne moti, prav tako pa tudi nas ne motijo drugi. Če gremo pa kam v “civilizacijo”, pa ostane doma, ker mi ni do tega, da bi morala gledat na 1000 in 1 čudaka na plaži.
Mimogrede mene pa motijo čiki na plaži, pa kadilci, pa moram vseeno dihat njihov smrad tam.

[url=http://tickers.families.com][img]http://tac.families.com/ezb/922750.png[/img][/url][url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/av487735.jpg[/img][/url]

Mi imamo pa psa pa dva kričava otroka pa še kadim. Jaz pa ne prenašam ljudi, ki so netolerantni. Kam naj grem? Ha, ha, ha …

Mislim, en kuža v morju ne naredi niti najmanj svinjarije, največ jo naredijo na debelo namazani ljudje, potem se pa namakajo in za sabo puščajo oljne madeže. Fuj. Pa razkrečijo se čez svoje brisače, da jih moraš cel dan v mednožje gledat, pa kaopalke si zarenijo med rit, da imajo vsako leto mal daljše noge.

He, he, he …

Ej, mi hodimo po kampih, imamo prikolo in je prav fajn. Kuža ima pa svoj box v senci, Redko smo vsi naenkrat na plaži … če že, potem se kopamo takrat, ko se ostali že pokajo s plaže. Itak imaš pa vedno nekaj nergačev in nekaj ekstremnih ljubiteljev. Problemov nikoli nismo imeli, edino sem in tja se najde kakšna histerična mama, ki se sama boji psov in misli, da je najbolj varno, da se jih tudi njen otrok boji …
Pa imamo kužka, ki ima manj kot 10 kil 🙂

Upam, da najdete nekaj prijetnega …

Mi imamo tudi psa, bolj malega. Bili smo že v Biogradu, pa v Poreču. Vedno in povsod hodi z nami. Smo se pa odločili, da bo letos 7 dni ostala pri mojih starših ker, tako kot pravi že ena zgoraj, ni jo čez domačo senco in smo opazili da morje ni zanjo oz. vročina. Tako, da je vedno eden ostajal z njo v apartmaju oz. v hotelu. Kopali smo se bolj na samem, ker ljudje imajo pripombe oz. jim ni prav. Ravno zadnjič sva se z mojim pogovarjala, da tisti, ki vzame psa s seboj na morje, prekleto dobro skrbi za zdravje in nego tega psa, ker to so ljubljenci, razvajenci, ker drugače ga ne bi samo vzel, če ga ne bi imel tako rad. Jaz pravim, da je naša bolj čista kot marsikdo, ki ga poznam.
No pa nazaj k temi. V Poreču imajo luštne apartmaje, mi smo bili v ap. Bellevue, kjer so prav postavljene vrečke in koši za iztrebke. Srečal si od čivave do bernardinca in vsi so bili pridni in lepo vzgojeni. No lepo se imejte.

Še to sem pozabila, na tej strani, lahko vidiš, kam greš lahko s psom

http://www.uniline.hr/hrvaska/turisticna-naselja.php

Po možnosti taka, ki to isto morje onesnažuje z motornim čolnom. Eh ja …

Odvisno od tega, kako velike so tvoje zverine.[/quote]

Otrok dovolj velik, da ne vrešči, pri psih se mi pa zatakne. A pol tamale lahko imam s sabo, ta velikih pa ne? Tolk da vem, ko ravno prihaja poletja, pa tko…

p.s. Za paničarje – pes zelo težko ščije v vodi, tako da… Pazite raje, da se ni kakšen morski pes poscal ali skozlal kje v bližini :-))))

Ampak, oprostite, s psi pa ne bom plavala. Vam, ki jih imate, se najbrž ne “gravžajo”, vsem ostalim pa zelo. Zato so na plažah ponavadi posebni prostori, ki so psom namenjeni. Ali pa pojdite na kakšne divje plaže. Takega egoizma lastnikov pa jaz enostavno ne razumem. Pa ne zdaj spet primerjat živali in otroke, lepo vas prosim.

Saj ti ni treba plavati s psi, ostaneš pač zunaj, kdo te sili.
Mogoče se komu gravža plavati s stokilskimi tetami – bo pač takrat ostal zunaj vode.

Stanovanjske soseske so namenjene ljudem, stanovalcem, če kdo hoče več, naj se prilagodi in živi z živaljo tako, da ne kvari kvalitete življenja ostalim – nelastnikom psov. (prosto po kinologu J.Vidicu)

Na dopustu pa na srečo lahko izbiramo. Je pa res, da so lastniki psov pogosto (ne vsi) tako egoistični, da mislijo, da se morajo vsi prilagajati njihovim ljubljenčkom. Tako lahko poslušaš bevskanje na plaži, pa čeprav bi rad imel mir, bevskanje na dveh koncih kampa privezanih psov, ki se le ogledujeta, ali pa kar je najhuje, bevskanje ponoči.

Še dobro, da je čedalje več ozaveščenih upraviteljev kampov, ki znajo urediti te težave.

Saj ti ni treba plavati s psi, ostaneš pač zunaj, kdo te sili.
Mogoče se komu gravža plavati s stokilskimi tetami – bo pač takrat ostal zunaj vode.[/quote]

Tole si pa zelo dobro napisala. Si me prav nasmejala. Mi sicer običajno kužke pustimo doma, ker pač niso navdušeni nad poletno vročino, me pa nič ne moti njihova prisotnost na plaži. Priporočala bi naselje Sol Polynesia v Umagu (apartmaji)
, kjer so do kužkov zelo prijazni in je za njih lepo poskrbljeno. Nihče ni težil, ker so bili kužki na običajni plaži (je veliko sence pod borovci) in se kopali v morju, čeprav imajo tam urejeno tudi posebno plažo za kužke.

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83202/ticker7.png[/img] [img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/83204/ticker2.png[/img]

Meni se pa gravžajo zavaljene stare babe, ki cel dan nastavljajo zamaščene joške soncu, samo občasno grejo do višine p… v vodo, glih tolko, da se olajšajo, evo to se pa meni gravža !!!

Mi imamo nemško ovčarko. Vsako leto gremo v apartmajsko naselje Polinezija pri Umagu, kjer imajo psi vso pravico bivanja in letovanja z lastniki, velik borov gozdiček takoj nad plažo ( za senco).V glavnem-uživa ona in mi. lp

imam nekaj vprašanj:
1.je imel že kdo kakšne zaplete?
2.kaj narediti če pes ne mara morske vode?
3.kaj če v apartmaju niso dovoljeni veliki psi?
4.kaj narediti če ni pasje plaže?

imam nekaj vprašanj:
1.je imel že kdo kakšne zaplete?
2.kaj narediti če pes ne mara morske vode?
3.kaj če v apartmaju niso dovoljeni veliki psi?
4.kaj narediti če ni pasje plaže?

Imam eno vprašanje:
Kaj narediti, da se v več kot šestih letih človek nauči, da se pravilno napiše S PSOM?????????

There you go again:)) in dozivela si orgazem brez deca, ki ga itak najverjetneje nimas, saj bi vsak normalen pobegnil od takega dretja in histerije zarad enega s.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close