Kam na morje z dojenčkom?
Ker ima naš dojenček alergijo in mora biti v popolni senci, iščemo varianto, kam bi lahko šli z njim na morje? Najraje bi šli v apartma, ki je tik ob morju in ima veliko sence (drevesa). Prav tako se ne bi radi vozili predaleč…recimo Krk, Rab, Lošinj bi bilo še nekako sprejemljivo.
Prosim vas za nasvete oz. pomoč, kam bi lahko šli. Še posebno so dobrodošli kakšni linki do apatmajev…
Hvala vsem za pomoč!
oj no ti jaz odgovorim da boš izredno težko našel apartma ob morju in v senci, destinacije, ki si jih naštel sploh niso blizu, ker odkar je AC se do Raba voziš dlje kot do Zadra – ravnokar preverjeno, drugače pa na net in išči, mi smo tako obupani, da sem letos z našim dojenčkom kar doma, mož je pa tavelike dva pelu u kamp in kaj mi sledi – drugo leto kampiramo
pozdravček M.
Mi smo šli s skoraj eno leto starim otrokom na Rab- Rajska plaža. Ker takrat še ni hodil, je bila tista plaža pravi raj zanj…mivka, brez kamnov, nizka voda…raj je bil tudi za naju, ker ni bilo potrebno biti ves čas ob njem. Sence je bilo še preveč, saj imaš globoko senco in manjše grmičke ob plaži. Mi smo sicer bivali v TN San Marino, v hotelu Plaža. Bilo je super, ker je bila samopostrežna hrana ( polpenzion ) z vključeno pijačo in nam ni bilo potrebno misliti na kuhanje vsak dan. Hrana je bilo dovolj na izbiro, tudi za najmlajšega ( velika izbira juhic, prilog, mesa,solate, sadja,…..kar si hotel ). Midva sva se res spočila, ta mali pa je užival v mivkici. Kar se tiče apartmajev, jih je polno v zalivu. Nam je bilo zelo všeč in smo se odločili,da gremo drugo leto še enkrat, ker bomo takrat imeli v družini še enega dojenčka.
Forum je zaprt za komentiranje.