kam na morje na slo obali, da ni treba plačat parkirnine in vstopnine?
ce se pa res zelite drzati slo.obale potem priporocam ankaran.
parkirate gor pri merkatorju zastonj in potem par minut pes do plaze. izgleda k portoroz, z pomolcki.. le da je vec sence pa bolj starejsi folk.
strunjanski klifi so pa kar obsezni.lahko se parkira pri neki cerkvici in potem hodite po gozdni potki do dol, lahko pa greste na plazo pod belim krizem(tako se tudi to imenuje) in ta pot je tudi lazje prehodna.
Seveda na morju bi moralo biti vse zastonj. Vsakič, ko grem v kakšno mesto plačam tudi več kot 1€ na uro za parking. Gospoda bi pa zastonj parking, brez vstopnine, seveda pa mora biti plaža urejena, čista, z wcji in tuši. Marsikdo njuri že, ki ni topla voda.
Ostante doma v svoji kadi, če bi radi vse zastonj. Pa pozor…tudi v lastni banji vam bodo vodo zaračunali.
Predlagam, da primorci poleg tega, da že plačujemo vse dražje še dežuramo na plažah in vas s pahljačo malo ohladimo.
[/b]
…seveda, celinci bi ZASTONJ all inclusive 🙂 , res za nasmejat so nekateri.[/quote]
ravno zaradi takih je smiselno naredit še par kilometrov čez mejo…….. potem bodo pa naši turistični delavci javkali, kako ni prometa.[/quote]
S takimi, ki pričakujejo vse zastonj turistični delavci nimajo čisto nič prometa. Špežo v hoferju, tu vse zastonj…edino stroški so, ko je treba za njimi pucat.
Turisti od katerih turistični delavci živijo pa ne kvasajo takih bedarij.
Pismo en gor se čudi, ker so ji pivo in sladoled zaračunali. A ste z lune padli?
Kr na Hrvaško ja…komaj čakajo.
Jaz vas pa ne razumem. Pa saj je jasno, da če kam gremo in hočemo parkirat, da je to potrebno plačat. Pa je popolnoma vseeno ali je to v Ljubljani, Bovcu ali pa v Strunjanu. In 1€/1h oz. 10€/dan se meni zdi ugodno. V Ljubljani ni veliko parkirišč, kjer lahko tako poceni parkiram. In ko kam pridem seveda tudi tam plačam – kaj pa naj. Sem včasih še vesela, da sploh dobim prostor! Pa če hočemo, da je lepo, urejeno in čisto, mora to nekdo naredit. In ga je potrebno seveda plačat – ali naj po vašem vsi delajo prostovoljno? Če je plaža urejena in vse štima za to udobje pač plačam. Edino pri pijačah sem pa včasih malo škrta in gremo raje v trgovino, kupimo pijačo in jo nesemo s seboj na plažo. Večinoma pa tako ali tako pijemo vodo in si predno gremo na plažo vsak napolni svoj bidon.
Forum je zaprt za komentiranje.