kam na morje Hrvaška obala?
No jaz tudi še ne vem, kam bom šla na dopust, mogoče sploh ne na morje. Pa se zaradi tega nič ne sekiram.
In zakaj “kakopak” na Hrvaško? slabih 100 km od meje z Italijo imaš kilometre in kilometre mivkastih plaž (Lignano, Bibione, Caorle, Jesolo …), na plažah ležalniki in marele, ki so vključeni v ceno vsakega hotela …
No jaz tudi še ne vem, kam bom šla na dopust, mogoče sploh ne na morje. Pa se zaradi tega nič ne sekiram.
In zakaj “kakopak” na Hrvaško? slabih 100 km od meje z Italijo imaš kilometre in kilometre mivkastih plaž (Lignano, Bibione, Caorle, Jesolo …), na plažah ležalniki in marele, ki so vključeni v ceno vsakega hotela …
[/quote]
To si ne zasluži imena plaža.
Se strinjam, Lignano je super! 🙂
In za razliko od Hrvaške, dobiš tam dobro pico in sladoled 🙂
Kar se Hrvaške tiče, meni osebno njihove plaže niso všeč, imam rada naravno mivko, dolge peščene plaže. S Hrvati sicer nimam problemov, me pa motijo glasni Slovenci povsod, ko smo dol. Tako da več kot za vikend, ne pride v poštev.
A ti to resno? Slovenci glasni? A pol v Italiji nosiš slušalke?
[/quote]
Sem prekampirala vsaj pol Italije in v nobenem italijanskem kampu nisem doživela toliko dretja in pijanskega rogoviljenja ponoči kot v par istrskih kampih, s strani slovenskih pavšalistov. Pa sem v hrvaških kampih zelo redko. Italijani znajo bit (ne nujno in ne vsi) glasni čez dan, ponoči se pa ne derejo kot da so sami v kampu.
Eni ste res brez domišljije da je kar boleče gledat.
Hrvaška…kakopak? Dajte si malo razširit obzorja. Hrvaška je letos 1.
ali 2. najdražja destinacija na mediteranu, vi pa še kar tja rinete,
ker pač ne vete da se svet ne konča za Splitom.
Torej, ko smo mi imeli dojenčka smo se v Ljubljani vsedli na letalo in
čez 1 uro smo bili v Bolgariji, Zlata uvala. Iz letališča so nas v
lepem avtobusu odpeljali v hotel, kjer so nas od zore do mraka stregli
pri riti. In tako smo dejansko imeli dopust, ne pa da je žena bila od
jutra do večera ali z dojenčkom, ali pa med piskri. Sicer nisem
pristaš all inclusive, še manj Bulgarije, sem bil samo takrat, ampak za starše z
dojenčkom je to čista zmaga. Aja, cena? Sitnica proti hrvatiji.
Jaz grem na Hrvasko v apartma, prodnata plaza in kristalno cisto morje na dvoriscu pred apartmajem. V naselju ena trgovinca, en kafic, ena gostilna in nc druzga. Perfect. Komi cakam.
[/quote]
Pa ziher 15 eur na noč, tko kot se mone tukaj hvalijo. Ko pa vprasas, kje je to, pa ne povejo, ker ne marajo guzve :)))
Hehehe
Pa ziher 15 eur na noč, tko kot se mone tukaj hvalijo. Ko pa vprasas, kje je to, pa ne povejo, ker ne marajo guzve :)))
Hehehe
[/quote]
Je drazje, dost. Povem pa res ne. Pa itak ze cez par let ne bo vec tko fajn, ko bo folk navalil. Najvec mi pomen cisto morje in mir. Za to tudi placam vec. Hotelov ne naram.
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn
Hrvaška obala – NIKAMOR!!
Forum je zaprt za komentiranje.