Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam na morje? (Hrvaška)

Kam na morje? (Hrvaška)

Zate mogoče, meni pa je potem, ko sem videla že lep kup sveta in morij (Rdeče morje, Karibi, Mehika, Maldivi, Bali, Sri Lanka itd. itd.), Jadran – in to Hrvaški, še vedno najlepši. Nikjer tako ne diši in nič tako ne sede na mojo dušo, tako da gremo na morje sem, potem pa še kam drugam. Hvala bogu, da lahko vsak izbira, kam bo šel.[/quote]

No, s temle me pa ne boš prepričala. Če rineš na Hrvaško, ker je baje tam “najlepše” ha ha, potem si pač vse prej kot ZAHTEVNA !

Zate mogoče, meni pa je potem, ko sem videla že lep kup sveta in morij (Rdeče morje, Karibi, Mehika, Maldivi, Bali, Sri Lanka itd. itd.), Jadran – in to Hrvaški, še vedno najlepši. Nikjer tako ne diši in nič tako ne sede na mojo dušo, tako da gremo na morje sem, potem pa še kam drugam. Hvala bogu, da lahko vsak izbira, kam bo šel.[/quote]

No, s temle me pa ne boš prepričala. Če rineš na Hrvaško, ker je baje tam “najlepše” ha ha, potem si pač vse prej kot ZAHTEVNA ![/quote]

Kaj pa imam jaz tebe za prepričevat? Meni je Jadransko morje (in ne Hrvaška) zakon in pika.

Mi pa gremo letos na Balkoniko….ni lepšega,…mirno, spokojno okolje….noge u luft in uživaš. Rabiš slike?

Ni za kaj, mi je bilo v veselje, če sem le lahko pomagala:)
lp

Sem našla še nekaj. Brela je fantastična, če ti le ni predaleč, pobrskaj še malo v tem koncu.
Plaže so fantastične!!!:)

http://www.seecroatia.com/slo/apartma-martina-vranjes.html

Našla sem apartma v novi hiši, tik ob morju, prodnata plaža, oljčna senca, pritličje, velik hladilnik. Kuhamo zunaj, žar in sač na uporabo vedno. V apartmaju praktično samo spimo.
Apartma za štiri, dve spalnici, dve kopalnici, kuhinja in še tuš zunaj. Gazda pride samo konec tedna. In še cena 11€ na osebo na dan.Tu smo letovali že štirkrat in tudi letos gremo. Se že veselim v hladilniku nas bo čakalo vino, travarica, sadje in olivno olje. Aja, še to po tleh je rjav laminat.

Uživajte!

Pošiljam dva linka: Tud mene moti to kar si napisala. sama sem bila z družino na obeh lokacijah in smo bili zadovoljni:

Prva: http://www.silo-apartmani.com/sl/ – apartma je 5 minut pep po hribčku do mestne plaže kjer je sviž in senca. Malo naprej je še ena plaža z kamenčki + pet minut hoje tudi zelo lepa plaža v kampu zraven Šila. Šilo je majhno ribiško mesto na Krku, nekaj gostilnic in trgovinic. Tako, da mirno.

Drugo:http://vila-stedul.com/index_eng.html Rab. Lastnika zelo prijazna. Imasta tudi sama otroke. Plažice pa vsaj meni luštne, pet minut hoje, pesek in voda primerna za otroke. Mi nismo imeli nič umazane vode, nobene trave. Pa še bazen imaš pred hišo in lahko kombiniraš. Za hišo so tudi gugalnice in igrišče za košarko. Trgovina, sadjar pet minut hoje stran, gostilnic dovolj. Do Raba pa 10 minut z avtomobilom. Men je bilo zelo všeč, smo bili pa v avgustu.

LP
Urška

Punce, hvala vsem še enkrat za prispevke!

Zate mogoče, meni pa je potem, ko sem videla že lep kup sveta in morij (Rdeče morje, Karibi, Mehika, Maldivi, Bali, Sri Lanka itd. itd.), Jadran – in to Hrvaški, še vedno najlepši. Nikjer tako ne diši in nič tako ne sede na mojo dušo, tako da gremo na morje sem, potem pa še kam drugam. Hvala bogu, da lahko vsak izbira, kam bo šel.
[/quote]

No tole je pa velika laž… Sem bil že marsikje od zgoraj naštetega, zato vem, da pač ni Hrvaška najlepša… Daleč od tega.. Ne vem zakaj lažeš, ko pa se ti takoj vidi, da dlje od Zadra nisi šla…

Dolgo sem rabila, da sem ugotovila, da samo izdajalci hodijo na hrvaško obalo.
Nikoli več, niti v sanjah!

Zate mogoče, meni pa je potem, ko sem videla že lep kup sveta in morij (Rdeče morje, Karibi, Mehika, Maldivi, Bali, Sri Lanka itd. itd.), Jadran – in to Hrvaški, še vedno najlepši. Nikjer tako ne diši in nič tako ne sede na mojo dušo, tako da gremo na morje sem, potem pa še kam drugam. Hvala bogu, da lahko vsak izbira, kam bo šel.
[/quote]

No tole je pa velika laž… Sem bil že marsikje od zgoraj naštetega, zato vem, da pač ni Hrvaška najlepša… Daleč od tega.. Ne vem zakaj lažeš, ko pa se ti takoj vidi, da dlje od Zadra nisi šla…
[/quote]

Zakaj obtožuješ, da laže.
Podala je svoje osebno mnenje. Prav tako bi lahko dejali, da lažeš tudi ti. Da nisi prestopil praga svoje sobe. Ni lepo obtoževat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close