Najdi forum

Kam na mirno?

Pozdravljeni!

letos bi rad presenetil punco (bodočo zaročenko če bo rekla DA 😀 ) in jo letos peljal nekam na miren, lep (romantičen?) kotiček, kjer bi se ta dogodek naj tudi zgodil…. ker se boji letenja ciljam bolj tja, kjer je možno priti z avtom, a žal sem brez idej… Ker sma že drugače bolj malo skupaj zaradi obveznosti ki jih imava, si res želim da bi tistih par dni bilo samo najinih…

Zato bi Vam bil hvaležen za vsako idejo, mnenje, kam bi jo lahko peljal..

Odvisno od marsičesa. Imaš v mislih hotel, šotor, kako daleč z avtom, morje, hribi, jezero, si želita par dni poležavat ali še kaj videt obenem, kdaj imata namen it (ker julija in avgusta se mirni kotički mal težje najdejo kot izven sezone) …

No, vsekakor se mi zdi, da z Italijo težko zgrešiš, se najdejo prijetni kraji ob morju, ob jezerih, v notranjosti, luštna mesteca (tudi manjša), dobra papica. Npr. Sorrento in amalfitska obala, čeprav tole je za par dni mogoče predaleč. Al pa Toskana – Pisa, Lucca, Siena, Firence,San Gimignano … Kakšen kmečki turizem mogoče. Tud otok Elba je prijeten. Ampak vsekakor bi se jaz Italije julija in avgusta izogibala. V tem času zna bit zelo lepo ob kakšnem avstrijskem jezeru na primer.

Tudi jaz bi predlagala Toskano. Od otokov pa Elbo ali Korziko. Pojdita kadarkoli, samo avgusta ne!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close