KAM NA HVAR IN KJE JE NAJLEPŠE
Zdravo,
Z punco (stara sva 26let ) in se se odpravljava na morje glede na to ta sva bila lani na Braču in da nebi bila rada letos razočarana naju zanima,če nama priporočate HVAR kje in kako kam iti iščema pa apartma ali sobo ali pa kamping…Baje pravijo da se na Hvaru nič ne dogaja in da hodijo sami starejši ljudje ali je to res ? Je kaj življenja in kje so najlepše plaže.Za Hvar po foromih sva zasledila nič kaj dobro za njega je res tako slabo ?
Lep pozdravček 🙂
p.s. no pa naj povem da naju ne zanimajo toliko diskoteke ampak ne vem da se vsaj nekaj dogaja ko se zvečer šetaš greš na kako pijačo pa kaki štanti pa kaj folka da tu pa tam šeta ne da je čisto prazno…
Ciao!
Ravno obratno!Hvar je definivno otok za mlade!Mi smo sli zvecer v mesto in se je vedno kaj dogajalo!
Hrana je ull super kamorkoli že ješ!
Mi smo kar prek interneta našli prenočišče in nam ni bilo žal!
Z Hvarom ne bosta zgreši¨la!
Edino se bosta mogoče namučila da piredta do tja …za trajekt je full gužva če greš iz Splita in smo se mi odločili da se še mal spustimo po obali in potem na en drug trajekt ..je bilo bolj poceni pa vsaj gor smo uspeli priti!Ko smo šli nazaj je bilo enako,saj so avti že od 24 ure nadalje čakali za trajekt ki naj bi šel v Split ob 6 zjutraj!To je bilo pred 2 leti!Mogoče je zdaj kaj drugače!
Priporočam tudi Jelso, zvečir pestro!! Midva sva bila dve leti nazaj v Sveti Nedjeli, za miren dopust brez vrveža je krasno, vendar če zvečir rabiš mal sprostitve med ljudmi ni fajn. Na srečo pa od Svete Nedjelje do Jelse je enih 10 min vožnje z avtom, tako da sva vsaki drugi dan hodili tja na eno birco ali dve in si privoščila sprehod.
Če iščeš apartma je kr fajna varianta kr preko neta poiskat, sam svetujem da pohitiš, ker je že kr precej rezerviranega.
Forum je zaprt za komentiranje.