Kam na dopust
Me je prijelo, da bi šla za en teden s familijo v tople kraje. Letos še lahko, ker hči še ni šoloobvezna. Do sedaj razen na Hrvaško obalo z avtom nismo šli nikamor dlje. Bi se pa enkrat peljala z letalom in se pustila razvajati v hotelu. Tiste, ki to večkrat počnete, mi svetujte kam. Včeraj zvečer sem to omenila možu, pa sploh ni protestiral ampak je rekel:”najdi kaj pametnega”.
In iščem….
In iščem….
Pomagajte prosim…
Turčija, Antalya…vzemi all inclusive se ful splača, res imaš čez cel dan hrano in pijačo. Svetujem agencijo Sonček (imam pozitivne izkušnje) ali pa klikni na http://www.odklop.com/
Je ena najcenejših agencij, preverjeno je OK.
Lp
Možnosti je veliko, po mojem mnenju v tem trenutku za enak denar največ dobiš v Tuniziji, bodisi na Djerbi ali na celini. Meni osebno je bila doslej najbolj všeč Grčija, povsod, kjer smo bili. Blizu so še Turčija, Egipt, Italija (recimo Sardinija), Španija, Francija… Če se ne morete odločiti niti za približno destinacijo, je najbolje, da greš v ene tri agencije (recimo Kompas. Relax, Intelekto) poveš, kaj bi radi in vam naredijo izračun, doma pa si potem pogledate kataloge in ocene na internetu. Za hčerko bosta verjetno povsod imela brezplačno, moraš pa prišteti še letališke takse za vse tri (za Tunizijo recimo 79 €), pa še strošek potnih listov, če jih nimate in greste v Tunizijo, Turčijo, Egipt…
No, če greš v agencijo, poveš, kaj približno bi radi in koliko denarja imate na razpolago, boste po mojem takoj zožili izbor na ene tri destinacije.
Lepo se imejte!
Nad 25 stopinj se mi zdi da v tem času niti v Egiptu ni, čeprav je tam še zmeraj najtopleje. Topli kraji so bolj daleč, posledično tudi dražji. Mene že od nekdaj mika Dominikanska republika ali Kuba. Veliko za videti, pa tudi super paketi v hotelih, kjer vas res razvajajo. V kolikor finance niso največji problem, toplo priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.