Najdi forum

kam na dopust

Spoštovani,

Sploh se več ne morem odločit, kam na dopust. Problem je v tem, da smo do zdaj vsa leta hodili v Bučanje v Nerezinah in sedaj nimam pojma kam naj gremo!!!!!!!!!!!!! Nekam, kjer je morje blizu, ni preveč gužve in je za otroke super in ni predaleč (moj noče preveč daleč). Po možnosti še, da moj svoj mali napihljivi motorni čoln nekje parkira.

Res sranje. Oprostite izrazu. Če ima kdo kako idejo, sem pripravljena na vse.

Še enkrat hvala za vašo pomoč.

Želvica

Vsa leta ste hodili v Bučanje / Nerezine, sedaj so vam hrvati počitniško naselje zaprli in ne veste kam? Prepričan sem, da si še vedno neizmerno želite k vam dragim hrvatom, kjer boste našli novo lokacijo od koder vas bodo čez nekaj časa spet pregnali. Zavedati se morate, da je čas sidikalnih počitnic ob paradajz solati in pivu pač minil in da so dobre počitnice oddaljene 1,5 do 2 uri z letalom. Gumijaka pustite doma na voljo pa so vam GRČIJA, TURČIJA, TUNIZIJA………….. itd. Ni daleč, ni prevelike gužve, morje je blizu, pa še za otroke bo super, saj bodo lahko lulali v vodo, ker v Sredozemlju v nasprotju s hrvati nimajo ekološke ribolovne cone.

Spoštovani WORMS,

Ne morem pomagat, če ste tako sovražni nastrojeni do Hrvatov. Meni osebno niso nikoli nič slabega naredilo. Kar se pa politike tiče, pe me ne zanima. Tudi vsi Slovenci, žal, niso poosebljen odeal.

Ne maram letal. Nočem v Turčijo in podobno, ker me preprosto ne zanima. Ko si tam v hotelu in neposredni okolici, je vse super. Priporočam Vam, da pogledate malo čez ograjo!!!!!!!!!!!

Hvala Bogu, da ima vsak svoj okus. Če Vam ne odgovarja Hrvaška, Vaša stvar. Sicer pa vsaka medalja ima dve plati.

Priporočam Vam, da si pogledate obe plati, in ne bodite tako zaverovani v to, kar nam natolcujejo slovenski politiki.

Ne pravijo zastonj, politika je kurba.

Pa lep pozdrav in ne bodite tako črnogledi na ljudi okoli sebe.

Želvica

malo poglej- otok Pag.
idealne plaže, krasno za otroke, lahko imaš čolniček, res lepo
nikoli nismo imeli nobenih problemov z Hrvati, ker se pač ne gremo politike, ampak hodimo uživat
lep dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close