Najdi forum

Kam na dopust?

Živjo..
Izbiram med destinacijami za dopust… rad imam mestni vrvež prija pa mi tudi mir… sredstva imam omejena do 10.000..
Rad bi šel za 18 dni.. izbiram med destinacijami:Las Vegas, Bali, Bora Bora, Tajska, New York in London…
Mi lahko prosim predlagate kraj in pa hotel/resort?…
Hvala

V Londonu nimaŝ kaj poćeti 18 dni zato odpade. Recimo Tajska.

New York. Tam bi ostala par dni in potem potovala po ZDA, najprej na V obalo (Boston, Maine…), potem SF, potem ameriški jug…..pa bi časa že zmanjkalo. Glede na finance, si sproti rezerviraš avion, hotel…Ni problema. Če bi jaz imela to na razpolago, bi podaljšala še za par dni in skočila še v Kanado, nujno pa na Aljasko.

Dobra ideja.. kam pa na aljasko?

Dobra ideja.. kam pa na aljasko?
[/quote]

Ne hodi na Alasko, če ti ni všeč, če te ne zanima. Izberi kaj drugega. To sem dala le kot primer, kaj bi jaz, če bi imela toliko financ. Par mest na Alaski, ki so zanimiva: Fairbanks, Juneau , Ancorage. Predvsem je zanimiva pokrajina, neokrnjena narava.

Res žalostno, da ima nekdo 10.000 (če res?), pa nobene ideje, kam it. Jaz bi si za ta denar privoščila 2-3 čezoceanska potovanja za cca 2 tedna (za dva) ali pa enih 4-5 evropskih.

Govor je o 10, ne o 100 jurjih.

Govor je o 10, ne o 100 jurjih.
[/quote]
A misliš, da se ne da za 3 jurje zorganizirat 14-dnevno potovanje za dva izven Evrope? Seveda se da. Pa za 2 jurja po Evropi ravno tako, to zadnje (tudi za manj kot 2 jurja) počneva že kakih 20 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close