Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam jo naj peljem

Kam jo naj peljem

Strašno me muči dilema kam naj peljem punco na zmenek. Poznava se dobra dva tedna nekajkrat sva že bila na pijački. Sedaj pa ne vem kam jo naj peljem na zmenek. Punca je športnica in ima rada izive, vsaj tko je rekla

neglede na to, da je športnica, ji bo pasalo, da ni veliko ljudi in, da je urejen lokal, okolica … golf placi so zakon ☺

Odvisno kolk sta stara in če potrebujeta še spremstvo staršev. Potem spremeni vso zgodbo.

saj ne pelje tebe ☺

Bohinj

Bohinj mi je malo daleč, sem iz dolenjske. Sicer sem pa bolj mislil na tip izleta in ne kraj 🙂

Bohinj mi je malo daleč, sem iz dolenjske. Sicer sem pa bolj mislil na tip izleta in ne kraj :)[/quote]

A tebe to zanima?:) Sem mislila, da ziko-akija. Po dveh tednih poznanstva bo dovolj klopca v parku.

Bohinj mi je malo daleč, sem iz dolenjske. Sicer sem pa bolj mislil na tip izleta in ne kraj :)[/quote]

A tebe to zanima?:) Sem mislila, da ziko-akija. Po dveh tednih poznanstva bo dovolj klopca v parku.[/quote]

dvoživka jebi ga…

če ni ravno orto plezalka/alpinistka v smislu top 10 v SLO (v tem primeru ji bo dolgčas? ali pa ne…), je dobra izbira adrenalinski park/zipline, lahko gresta na kak hrib/goro, rolat, na izlet z biciklom oz. kolesarsko turo… – če je ZARESNA športnica.

jasno, če se pogovarjamo o tiste vrste “športnici”, ki se pelja 2km do službe s kolesom in športa edino ko puca kopalnico (tud take poznam), bo na teh izletih umrla. upam, da jo sam tolk poznaš, da boš znal izbrat… mimogrede, tudi alpinistkam in triatlonkam včasih paše, če jo fant pelje “samo na izlet” v kino in sladoled… zakaj je pa sam ne vprašaš, kam bi rada šla, namesto da sprašuješ osle tu po mon-u? a se je res tako težko pogovarjat?

A tebe to zanima?:) Sem mislila, da ziko-akija. Po dveh tednih poznanstva bo dovolj klopca v parku.[/quote]

dvoživka jebi ga…[/quote]

Pa mnogoživka tudi, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

saj ne pelje tebe ☺[/quote]
Ubov 😀

Pocasi bi bil ze cas, da se dobita v kaksnem stanovanju, lol.

Dolenjska?
Cajt je idealen za kakšen spust po Krki ali Kolpi….
Kanu, gumenjak, voda, mokre majčke, kopalke, kratke hlače, mazanje s kremo za sončenje…..

Madona, še jaz bi šla :-)))

Jaz sem prebral samo mokre majčke in mazanje s kremo 🙂

pa ne boš šla … ker te nihče ne bo povabil niti za zid britofa glodat kosti ☺

pa ne boš šla … ker te nihče ne bo povabil niti za zid britofa glodat kosti ☺[/quote]

Heh…..jaz sem že bila…..in to večkrat….pa ne za zidom, na reki.
Pa ti?

pa ne boš šla … ker te nihče ne bo povabil niti za zid britofa glodat kosti ☺[/quote]

Pa ti?[/quote]
Bila že bila… ampak nepovabljena…

Pa ti?[/quote]
Bila že bila… ampak nepovabljena…[/quote]
a taka da je … kar nepovabljena pride ☺ — jah, če ni povabljena …

matr ste glupi, kot pravi dvorni norčki

OP sam boš moral oceniti kam jo peljati, jaz bi jo peljal kolesarit. S tem da morajo biti tudi zaminive destinacije.

Pel jo v Gardaland 🙂

Z dnarjem od staršem ga je lahko srat. Na Mars jo odpelji.

Pel jo v Egipt in jo tam zamenjaj za kamelo. Boš mel več od tega 🙂

Dober sprehod navzgor, do kakšne razgledne točke in tam piknik na travi. Če je kakšno jezero zraven za se ohladit, even better.

entip, tebi bi še kamela dala košarico !

poimt da peleš bejbo vn je da sam izbereš kam jo boš pelu. če bo hotla it kam po svoji želji pa naj gre z turistično agencijo. komi jo pozna pa bo že vse kot bo ona hotla, prov dolg ga ne bo gledala papka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close