Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam iti v SLO na dopust?

Kam iti v SLO na dopust?

V planu imam krajši dopust.

Rad bi se izognil kranjske gore in bohinja. Pa ne da je tam kaj narobe.

Na dopustu poleg .. 🙂 tudi kolesarimo, hodimo… ne rabimo pa nekih **** animacija. itd.
Po možnosti kampiramo ali pa najamemo sobo.

Zanimajo me ostale lokacije… predvsem iz prakse,,,

LP

Meni je najlepše recimo v portorožu. Pa naj reče kdor kaj hoče. Je živahno in prijetno. Na plažo se pa zapelješ kamorkoli drugam,če ti tista ni všeč.

Pred lani smo bili en teden v Prekmurju. Najeli smo sobo v bližini Banovcev, kjer smo se občasno tudi kopali. Sicer pa smo prekrižarili Prekmurje in okolico po dolgem in počez. Zanimivo in prijetno.

Posočje: plavanje v Nadiži, poležavanje ob Soči, kolesarjenje po dolini, kolesarjenje po okoliških planinah, planinski pohodi.

Hvala. O Nadizi sem veliko slisal. Kako je z lokacijo. Kaksen dober kamp? Ali je
dobro izhodisce za kolesarjenje?

LP

Hvala. O Nadizi sem veliko slisal. Kako je z lokacijo. Kaksen dober kamp? Ali je
dobro izhodisce za kolesarjenje?

LP
[/quote]

čudovito je, sploh zdaj v tej vročini
http://www.kamp-nadiza.com/kamp/

http://Www.greentesort.si

Camp Vodenca Bovec. zakooon.

kamp Nadiža, kamp Lazar, kamp Koren, prenočevanje na planini

Zgornja Savinjska dolina ….

Camp Menina odličen..

Bili lani v enem od manjsih kampov. Tri stopnicke do Kolpe. Zvecer pa na kolo… Enkrat cez mejo, enkrat v vinograde, enkrat okoli kmeckih turizmov… Kolpa res topla in cista. Priporocam!

Banovci so v Prlekiji… :/

Prekmurje je super za kolesarit in za v termah se namočit. Pa še dobra hrana in prijazni ljudje v vinotočih.

Banovci so v Prlekiji… :/
[/quote]

Mi smo šli v Prekmurje, smo bili pa tudi na desnem bregu Mure (Prlekija)…torej v Banovcih. Mejo poznam ;). Tako na splošno sem napisala Prekmurje….razen spanja smo bili več v Prekmurju, če sem zelo natančna. Bo to o.k.??

Super je, prijetno, prijazni ljudje, lepi izleti, tudi kopanje… odlična hrana;)

Posočje in Trenta, vendar je bolj zaj. za kolearit. Prlekija, Prekmurje ali pa Bela Krajina. Ker sva to že vse prekolesarila, bi šla z otroci najraje v Prekmurje, kjer ni klancev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close