Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam greste na dopust

kam greste na dopust

kam greste letos na dopust, vem da je bila že tema ta, ampak
vmes se je marsikaj spremenilo, pa mogoče tudi vam dopust.

mi gremo letos za 1 teden v bohinj, za en teden pa v moravce.
malo drugače kot ponavadi

lepo se imejte

V lipo našo. Itak.

Kam v Bohinj? Mi bi namreč tudi, pa ne poznamo preveč dobro, kateri hoteli/penzioni/apartmaji/karkoli so ok.

Odgovr je torej: Bohinj 🙂

v Čateške..za en teden…malo za spremembo. Na morje bomo šli za kakšen dan (zjutraj tja, zvečer nazaj)

Hotel Dom. Kot že par let. Plaža in morje (beri: dvorišče in bazenčič) na dosegu roke;)))
Ne bo mi treba pakirat in iskat vse špranje v avtu, da bi vse zbasala v moj avtič. Tudi to je nekaj.

(Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde. Pravico imaš biti tu. In če to veš ali ne - vse v vesolju poteka natančno tako, kot je prav.)

Na Gardo.

Grčija – otoki

mi ne gremo žal nikamor ,ker nas je dobla recesija.

Mi pa gremo z avtodomom malo nalokrog. Točno kam še ne vemo, verjetno pa na jezera v S Italiji. Če je že kdo bil, lahko poda svoje izkušnje – bi bilo zelo dobrobrošlo.

8-10 dni v Baško na Krk.

kateri otok in kateri hotel, če ni skrivnost 🙂

Tunizija, safari, naslednji teden.

V Istro v naš vikend, kot običajno:))

penzion tripić – bihinjsk abistrica. Nasproti imaš bazen. Je malo dražje je pa ok

že bila v zda, na morje pa verjetno v grčijo, še ne vem konkretno, ker sva bila 2 leti zapored v tuniziji in djerbi. sledim ponudbam.

Pokljuka.

Če misliš Garda, Como, Maggiore – zelo lepo. Samo ne priporočam pa istih koncev drugo polovico julija in avgusta. Gužva, sploh, če mislite hodit po kampih.

Na morje hodimo vsak vikend, to nam je itak že samoumevno, ker imamo počitniško prikolico, pavšal, na dopust gremo za 3 – 4 tedne in tako smo na morju ogromno časa.

Aja, kammm???:-)) V Hrvaško Istro, kam pa???

Z avtodomom na Korizko.

Otok Murter – 3 tedni; komaj čakam-o!

V ŠVICO, kot vsako leto (se pravi – seno pospravljat) :)))

naxos – kamp

En del dopusta v Istro, en del v Posočje

Za en mesec v Istro HR, v Posočju sem pa vsak dan.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close