Kam greste letos na poletne počitnice?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Kam greste letos na poletne počitnice?
Naj bo čimprej konec tega mraza, snega, dežja, megle in vsega kar spada zraven. Ja, tudi če je bila ta zima mila je za nas poletne še vedno premrzla :). Kam greste letos na dopust? Mi najverjetneje 2 tedna Karibov + 1 teden Hrvaške.
Letos bo prvič, ko ne bova mogla nikamor. Naslednje leto pa 🙂
Z jadrnico po jadranu, tri tedne, mogoče štiri.
Na Karibe se gre zdaj, ne pa poleti ko je deževno obdobje in orkani.
planiral sem severno Španijo .. glede na Korona virus in migrante … zgleda, da bom doma☺
Mi pa za letos Italijo v planu..🤔
Bo treba drugo destinacijo najt
Najbrž nikamor.
Bo najbrž recesija in bo šel regres za olje…
Je še predaleč, ne planiramo toliko prej. Gremo pa za vikend v Italijo.
usa 1 mesec
Želje so. Rada bi šla tja, kjer sem letovala lani. Ampak za kakšen dan več. Bomo videli, kako se bo obrnilo v naši ne ravno enostavni družini. 🙂
V Peroj.
Nikamor
Kampiranje Valalta
Važen mi je počitek, čas za branje knjig, da ne kuham, da imam cel dan za lenarjenje. Zaradi vseh teh peripetij in virusov bova letos šla Giro di Slovenija, si ogledala kar nekaj mest in naravnih znamenitosti, pa vmes pa skočila kak dan v toplice, za en dan pa na morje, verjetno do Opatije.
A tam je še vedno nepotrebno nošenje tekstila?
Letos po vsej verjetnosti nikamor. Sva namrec oba zaposlena v znani slovenski firmi, ki je zdaj pod kitajsko oblastjo. Knjige delujo kot po tekocem traku. Lahko, da sem naslednja jaz
A tam je še vedno nepotrebno nošenje tekstila?
[/quote]
Še vedno
Sada čem da vam rečem. Ja mislim Bosna ima najjace more in nihče nema da ga presece. Karibi ovo so jed a pasta v vodi nemas da uporabljaš to strupenu more. Hrvaška ovo je jako zaguzvano in nema nesto zanimivega. Sada mi idemu u belu kraju tam imaju more za sve.
Želim ti lep dan
Ditka
Še vedno
[/quote]
Je še kaj prostora za mojo samsko rit? 🙂 ☺
Wuhan, menda imajo poceni aranžmaje, pa nobene gužve po trgovinah in ulicah
A se ne hodi na Karibe pozimi, ko je pri nas mraz? Vsaj tisti, ki jih jaz poznam, so bili takrat, decembra, januarja.
A se ne hodi na Karibe pozimi, ko je pri nas mraz? Vsaj tisti, ki jih jaz poznam, so bili takrat, decembra, januarja.
[/quote]
Itak, da ja, ampak avtorica tega ne ve. Za par dni v Poreč se pač gre poleti 🙂
Maroko, sem kupila poceni letalske karte iz Trevisa, samo da se tale korona malo poleže.
še vedno iščemo.
Forum je zaprt za komentiranje.