Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam greste letos na morje

kam greste letos na morje

Tako butasto pritegnjena kot ti ali pa drugače tako bolno obupana pa res nisem. Padeš v oči, s tem cviljenjem po bivšem, odrasti, ni te hotel več, meni je jasno, da hvali boga, sam da se te je rešil. Ti pa že vsaj dve leti pišeš in stopicaš na miru, pa v vseh takšnih temah vidiš njega, al si al nisi malo oz.kar precej čudna. Tip te noče. Konec, basta. Pojdi naprej. Svojo usodo si zdaj krojiš sama. In z novim letom odreži staro platno ter začni znova. Zmoreš to?
Zgolj moj nasvet zate. For free. Again.
[/quote]

Dej človk, če je kdo prtegnjen si ti. Niti zapisanega ne razumeš, pa se nekaj repenčiš tukaj. nihče ne cvili za nikomer. Očitno prej neka druga oseba cvili za mano in me ne more pustiti pri miru, ker on druge prosi množično, da meni na fon pošiljajo neka butasta nerazumljiva sporočila.
Verjamem,da tvoji butasti možgani dešifrirajo to, da jaz cvilim za njim, oamn pa lahko brez mene in me ne nadleguje – res krasna logika je ta tvoja… jaz ne morem brez njega, on je pa tisti, ki mene nadleguje z smsi— ampak po tvoji vrhunski logiki, to pomeni, da sem jaz tista, ki ne morem nehati cviliti za njim. Bravisimo za tvoje razmišljanje.

Sam tolk nasvet za tvoje butaste možgane, ne dajaj nasvetov, če nimaš pojma in vse zgrešeno komentiraš. In sploh ne vpletaj se tam, kjer te nihče nič ne vpraša. In verjemi glede na tvojo umsko zmožnost, te še žival za nasvet ne bi vprašala, ker zna sama bolje. zatorej začepi končno in se ne vtikuj, kjer nisi dobrodošla kot oseba – velja zate enako kot za onega gnusa.
ne vtikuj se, ker nisi dobrodošla oseba, ampak odveč. kapiš. Ignoriraj me. Bo šlo …
Ker ironično zdaj meni očitaš,da ne morem drugih pustiti na miru, pa očitno ti mene ne moreš in ne pustiš na miru, ampak se enako kot oni gnus, non stop vtikaš vame. čeprav nista dobrodošla.
kapiš. mir daj.

Mi bomo že v soboto na plaži Tromso (NOR). Vremenske razmere so ugodne in bomo preživeli čudovit vikend.
Potem gremo direkt v Durban.
Komaj čakamo! Od Tromsoja do Durbana gremo z vlakom.
Jah, low cost opcija ima samo ta prevoz.
V agenciji so ponujali tudi the lowest cost – avtoštop.
Baje je povpraševanje tega zadnjega kar visoko zaradi decembrskih izdatkov.

Jaz grem s celo familijo na križarjenje. Sicer šele oktobra, sam nas že vseh 8 koooomaaaj čaka.

Vmes pa kak teden Hrvaška, Pašman. 🙂

kot opozorilo, da vas ne preseneti, ko zaplavate v kakšne kemikalije ☺
btw: če je življenje prišlo iz morja, ga sedaj morje uničuje

Road trip z avtodomom po grčiji. Oz. Obstaja še ena opcija z terencem pa samo postelja not potovanje po hribih albanije. Tko čisto asketsko.

Je še daleč do poletja…

Re: kam greste letos na morje

Zelo verjetno tja, kamor vsako leto: nikamor.
Klasika. Ko imaš ves čas nekaj na razpolago, si tega pač ne želiš.

Malo sončka in toplote skozi okna, pa imate bučmani že občutek, da prihaja pomlad (čeprav bo morala priti še zima) in že norite okoli poletnih dopustov.

Najprej so na vrsti zimske počitnice, sneg, smučanje, sankanje, hoja po snegu….

Čez 14 dni pa stok in jok 🙂

via Kanarci.

Januar in februar bo še zima, s 1.marcem se začenja pomlad.Dnevi se daljšajo in zunaj je sonce.To nas razveseljuje.

A bosta samo na plaži ležala ali gresta kaj okrog, npr. pogledat Pearl Harbour?
[/quote]

Šla bova tudi okrog. Bi bilo škoda da ne ker so Havaji tako daleč ,da dvomim da bova se kdaj šla. 🙂

Šla bova tudi okrog. Bi bilo škoda da ne ker so Havaji tako daleč ,da dvomim da bova se kdaj šla. 🙂
[/quote]

ja a si spet pozabila, kaj se lažeš, še en tvoj namišljeni izlet? ti si eno navadno revše ki se ne more odlepit od tega foruma, to si ti in nič drugega. spel se že nekam v resnic ne da samo napoveduješ odhode pol pa tuki čepiš inkognito kot ena podgana.

ja a si spet pozabila, kaj se lažeš, še en tvoj namišljeni izlet? ti si eno navadno revše ki se ne more odlepit od tega foruma, to si ti in nič drugega. spel se že nekam v resnic ne da samo napoveduješ odhode pol pa tuki čepiš inkognito kot ena podgana.
[/quote]

A si spet pozabu da fovšija povzroča raka na jetrih

[/quote]

Podpis pod tole!

A si spet pozabu da fovšija povzroča raka na jetrih
[/quote]

Hahaha čemu naj bi bil fovš? Tvojemu 24/7 visenju na tem forumu, osamljenka? tvojemu hvalisanju, tvojim lažem…čemu točno?
samo vozi da ne usmrajaš tega foruma vsak dan cel dan, samo pejdi že nekam!!

Hahaha čemu naj bi bil fovš? Tvojemu 24/7 visenju na tem forumu, osamljenka? tvojemu hvalisanju, tvojim lažem…čemu točno?
[/quote]
Piši registriran
Preveč se brigas zame in premalo zase

Morje? Pojma nimam. Zame je to še veliko prezgodaj. Zdajle sem začela razmišljati, da bi šla marca na kakšno smučanje. Morje bom pa začela planirati največ mesec dni pred odhodom (pa še to je zame dokaj zgodaj).

Načeloma bo spomladi smučanje ali pa izlet v kakšno prestolnico, okrog prvega maja sva povabljena na en športni oddih, poleti bo na sporedu kakšen podaljšan vikend, morje pa enkrat v začetku jeseni. Ali pa celo pozimi, če se bova odločila iti kam dlje. Bomo videli. Midva si vnaprej rezervirava in uskladiva samo termine dopusta, letni budget za dopust ter ideje, za kakšen dopust naj bi šlo. Ostalo je pa bolj stvar trenutnega navdiha in sprotnega dogovarjanja. V 2018 sva vse dopuste in potovanja rezervirala nekje en teden pred odhodom in se nama je čisto dobro izšlo Okvirne ideje imava sicer že prej, ampak dokončen plan je pa stvar zadnjega tedna ali dveh pred odhodom.

Havaji
[/quote]
O, lepo! Na kateri otok pa greste? Baje da se zelo splača obiskati še katerega od drugih havajskih otokov, ne le otoka O’ahu (Honolulu, Pearl Harbor). Leti s Honoluluja na druge otoke so redni in če denar ni problem, greste brez težav za dan ali dva pogledat še katerega od drugih otokov. Če vam bolj potovalni način dopusta odgovarja, seveda.

Drugače nam pa prilepi eno fotografijo sončnega zahoda sem na MON namesto razglednice :). Razgled naj bi bil rajski. Sončni zahod pa čas, ko se ljudje množično odpravijo na plažo, da opazujejo to čudo narave.

Lepo potovanje ti želim!

O, lepo! Na kateri otok pa greste? Baje da se zelo splača obiskati še katerega od drugih havajskih otokov, ne le otoka O’ahu (Honolulu, Pearl Harbor). Leti s Honoluluja na druge otoke so redni in če denar ni problem, greste brez težav za dan ali dva pogledat še katerega od drugih otokov. Če vam bolj potovalni način dopusta odgovarja, seveda.

Drugače nam pa prilepi eno fotografijo sončnega zahoda sem na MON namesto razglednice :). Razgled naj bi bil rajski. Sončni zahod pa čas, ko se ljudje množično odpravijo na plažo, da opazujejo to čudo narave.

Lepo potovanje ti želim!
[/quote]

Hvala. Odsotna bova tri tedne tako, da si bova kar veliko ogledala.

[/quote]

lepše se obnašaj, gotovo te je mama učila bolje.

lepše se obnašaj, gotovo te je mama učila bolje.
[/quote]
Pravzaprav je punčka 🙂

Na morje gremo- na morje. Kam? Še ne vemo. Odločili se bomo enkrat julija. Navadno gremo v drugi polovici avgusta in pa par dni v začetku počitnic (slab teden)- v taščin vikend..

[/quote]

Spet slab dan?

Še zimskih počitnic nismo splanirali, kaj šele poletnih. Lani smo se tudi mi odločili za pot v Grčijo. Na poti smo se za par dni ustavili tudi v Črni Gori in v Albaniji. A v Grčiji je bilo bistveno bolj fajn. A ne na Lefkasu, tam je preveč turistov, kar nam ni všeč in smo tam preživeli le en dan… Je bistveno lepše v zabačenih vasicah na Peloponezu. In tudi ceneje.

Drug teden pičim v Nemčijo za 4 dni, februarja imam karte za Dance torej sem par dni v Londonu, vmes pa se Grčija in Indija, mogoče se kaj, no bomo videli.

Pozdravljeni.

Samo v agencijo Spik v IZOLI ne.Ponujajo med drugim dva apartmaja Sonja,Studio je narejen iz
podhoda in kleti.Stene splalnega dela so plesnive in prostor zaudarja po plesni in kleti.Okno,ki pa gleda na dvorišče soseda ,pa je tako majhno,da se prostor sploh ne da prezračiti.
Plačat sem moral takoj v celoti.Skratka razočaran.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close