Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam greste letos na morje

kam greste letos na morje

Koliko ene grenkobe je v tvojem pisanju! Samo eno življenje imaš, ali ni škoda, da ti mineva v zameri brez konca!
Jaz tudi ne grem na morje. Pa se svet ne bo zaradi tega podrl. Tudi do sedaj se ni, pa sem bila na morju ene 7x v svojem življenju. Sem pa že kar globoko v seniorskih letih. Zmeraj je kaj vmes prišlo. No, pa sem preživela. Tudi ti boš. Samo malo manj zagrenjena bodi.

To je pa še precej prezgodaj za razmišljat. Za glavni dopust pade odločitev okoli prvega maja. Verjetno kakšen grški otok ali Toskana. V juniju in septembru pa verjetno en teden Portoroža, že skoraj tradicionalno.

Grčija vplačana.

Če ti povem kje se najem hobotnic, sip, školjk, rib, nalovljenih z lastnimi rokami, te moram ubiti!

Koliko ene grenkobe je v tvojem pisanju! Samo eno življenje imaš, ali ni škoda, da ti mineva v zameri brez konca!
Jaz tudi ne grem na morje. Pa se svet ne bo zaradi tega podrl. Tudi do sedaj se ni, pa sem bila na morju ene 7x v svojem življenju. Sem pa že kar globoko v seniorskih letih. Zmeraj je kaj vmes prišlo. No, pa sem preživela. Tudi ti boš. Samo malo manj zagrenjena bodi.
[/quote]
Kurji in zlobni možgani so tvoji.
In zdaj ker ti ne greš, po tvoji logiki, nihče ne sme iti, ker ti brez tega živiš in je zato treba ostalim to ukiniti.
Tvoja bolna in fovšljiva glava naj dojame da nisi ti merilo za ostali svet, in da če se tebi ni zdelo vredno iti na dopust, je to tvoj problem in zato ga nimaš pravice drugim odrekati in biti fovš po sistemu če drugemu krava crkne naj še tebi. Svojo gromozansko zagrenjenost poglej, ti si šele zagrenjena . jaz nisem tebi nič odrerkala, ti pa si jamlješ pravico drugim.

Ljudje imamo svoje lastne želje in ne živimo v primerjanju z ostalim svetom, tako kot ti to počneš.
najbrž si med tistimi, ko nanese pogovor na otoke,da se dereš naokoli, da se ima otroke zaradi tega, kjer jih imajo drugi. Vidiš to0 je odnos vas takih bolnih glav, ki non stop nas primerjate med sabo.
jaz pa uza razliko od tebe ne živim v tem primerjanju, imam lastno srce, lastno glavo in lastne želje in do teh imam pravico. In mi čist dol visi, če ti nikoli ne greš na morje in se zabarikadiraš doma, jaz imam še vedno to željo, ker izhaja iz mene, iz mojega doživljanja in mi pomeni veliko, enako velja za otroke.
ne domišljaj sio ti, da imaš pravico drugim odrejati tvojn pogled na svet in tvoje želje. če tebi nekaj ne pomeni ni, nekomu drugemu to ograomno pomeni – je svoj človek, svoja oseba, s svojo dušo in hvala bogu je tako in lahko brez tega ne bo preživel, ker mu nejemu osebno pomeni veliko. zato ne sodi drugih po sebi, toliko spoštovanja imej do soljudi, da se zavedaš,da nisi edina oseba na tem svetu in ni samo tvoja percepcija in tvoje želje pomembne, da boš na podlagi teh drugim odrejala kaj je zanje pomembno in kaj ne.
take ste egocentrične osebe. Nisi samo ti na tem svetu in ostali se ne primerjamo s teboj, ampak imamo svoje želje, svojo glavo in do njih imamo pravico in je prav,da so nam pomembne.
tebi pa še marsikaj v tem svetu in spoštovanju tudi ni jasno.

Mon je ratal kot telenovela!

[/quote]

No, če je pa tako po tem sistemu:
potlej – jaz ne jem mesa in živim, torej ga nihče drug ne sme, prepovejmo to – takoj zaprite familjarno mesnico doma, in mama in ate na zavod. ker meso je nepotrebno in bomo živleli vsi brez njega. če velja za morje tako, po tem sistemu po tvoji bolni logiki – potem bo veljalo tudi za ostale stvari.
Pa jaz ne hodim ven jest, kuham in pijem doma in živim – torej zapret gostilno takoj, ker nihče ne bo jedel in pil ničesar zunaj – in ti velepomembni takoj na zavod in na socialko. Pa ne pretvarjaj se za seniorko tukaj.To je tvoja logika – če je tako za morje, velja enako za ostale stvari…aaa a to ti pa hitro ne bo več pasalo, ane, ker ne boš mogel kopičiti svojega cvenka in bogatije.
Tvoj egoizem ne vidi daleč, vidiš samo sebe tisto kar tebi ne paše, če si se ti vrgel v posel da sebi odrekaš dopust in morje, ni to naš problem, ostali nismo tako škrti in dejansko želimo živeti življenje, za razliko od tebe.
Moj oče pravi, delam zato, da živim. In tega se ostali tudi držimo.
Ti pa si tisti, ki živiš zato, da delaš, in si odrekaš užitke zaradi tvoje lastne požrtije po denarju, ampak to je tvoj problem, ne naš, ostali imamo pravico do življenja in uživanja življenja. Ti pa izvoli crkni na koncu izmozgan in z bogatijo na računu, če ti to kaj pomeni. Si pa škrtuh erste klase, to pa že dolgo vemo. Samo ne škrtari drugih, škrtari samo na račun sebe.
Pa ne pretvarjaj se da si ženska.

Da vas ne bodo kaki teroristi/migranti lovili…

[/quote]

Ja, glej Agata, svet se res ne bo podrl.Če pa imaš rada morje in se ga res veseliš, pa ne moreš nikamor, se čutiš zelo prikrajšano.Tudi jaz nisem šla na morje, ker nekaj časa ni bilo pogojev.Zdaj grem sigurno 10 krat poleti in sem presrečna,Ker mi toliko pomeni.
Saj ne moreš vriskati od veselja, če bi nekaj rad, pa ne moreš priti do tistega, pa če se še tako trudiš…

In zdaj ker ti ne greš, po tvoji logiki, nihče ne sme iti, ker ti brez tega živiš in je zato treba ostalim to ukiniti.
Tvoja bolna in fovšljiva glava naj dojame da nisi ti merilo za ostali svet, in da če se tebi ni zdelo vredno iti na dopust, je to tvoj problem in zato ga nimaš pravice drugim odrekati in biti fovš po sistemu če drugemu krava crkne naj še tebi. Svojo gromozansko zagrenjenost poglej, ti si šele zagrenjena . jaz nisem tebi nič odrerkala, ti pa si jamlješ pravico drugim.

Ljudje imamo svoje lastne želje in ne živimo v primerjanju z ostalim svetom, tako kot ti to počneš.
najbrž si med tistimi, ko nanese pogovor na otoke,da se dereš naokoli, da se ima otroke zaradi tega, kjer jih imajo drugi. Vidiš to0 je odnos vas takih bolnih glav, ki non stop nas primerjate med sabo.
jaz pa uza razliko od tebe ne živim v tem primerjanju, imam lastno srce, lastno glavo in lastne želje in do teh imam pravico. In mi čist dol visi, če ti nikoli ne greš na morje in se zabarikadiraš doma, jaz imam še vedno to željo, ker izhaja iz mene, iz mojega doživljanja in mi pomeni veliko, enako velja za otroke.
ne domišljaj sio ti, da imaš pravico drugim odrejati tvojn pogled na svet in tvoje želje. če tebi nekaj ne pomeni ni, nekomu drugemu to ograomno pomeni – je svoj človek, svoja oseba, s svojo dušo in hvala bogu je tako in lahko brez tega ne bo preživel, ker mu nejemu osebno pomeni veliko. zato ne sodi drugih po sebi, toliko spoštovanja imej do soljudi, da se zavedaš,da nisi edina oseba na tem svetu in ni samo tvoja percepcija in tvoje želje pomembne, da boš na podlagi teh drugim odrejala kaj je zanje pomembno in kaj ne.
take ste egocentrične osebe. Nisi samo ti na tem svetu in ostali se ne primerjamo s teboj, ampak imamo svoje želje, svojo glavo in do njih imamo pravico in je prav,da so nam pomembne.
[/quote]

Tukaj se pa zelo motiš!
Jaz sem tista, ki vedno ampak vedno napišem , da imajo eni otroke zato, ker so se slučajno naredili ali pa zato , ker jih imajo tudi pri sosedovih.
In to je tudi res. Na žalost.

na Hrvasko ne hodmo tko, da ne bo panike z rezevacijami :). Zadnji teden maja ‘odpremo kopalno sezono’ z tradicionalnim dopustovanjem v Italiji.

A gre za njega?
[/quote]
Zihr!

Pa to ne moreš verjet kako kokoši norijo o poletju, pa še zima se ni prav začela. To je vse ničvredno blesavo, prazno, sploh ne vedo za kaj živijo in da živijo….

Letos verjetno na Kreto.

Mon je ratal kot telenovela!
[/quote]

Niti telenovel tako blesavih ne snemajo, kot so kokoške tu.

Zihr!
[/quote]

Sigurno ni od bivša od Pacota . Ona je še vesela, da se ga je znebila.

Sigurno ni od bivša od Pacota . Ona je še vesela, da se ga je znebila.
[/quote]
Mhm!

[/quote]

Kaj si pa zdaj tako v luft skočila? Sicer nisem brala vsega zmerjanja, ki si ga napisala – samo prvi in zadnji stavek. Toliko, da sem ugotovila, da te je že kar na začetku leta skoraj fršlok od razburjenja :))
Jaz sem pa s svojim prispevkom samo hotela povedati uni, ki je malo zagrenjena, ker ne more na morje, da to sploh ni nobena tragika. Da dopust na morju ni nekaj, zaradi česar bi bil človek slabe volje, če si ga ne more privoščiti. Da so še druge pomembne in “fletne” stvari v življenju. Pa tudi dosti hujše, kot je to, da človek ne gre na morje.
MONe pa v luft, kot bi jih osa pičila :)) Ti kar imej svoje želje in jih uresniči, kolikor jih lahko. Jaz bom pa svoje – tudi, kolikor jih lahko. Če pa vseh ne morem, pa ni neka huda tragika. Glavno, da ni nesreče in bolezni – ko človek enkrat to dvoje uspešno skozi dene, mu ni več tako važno morje in MONovsko ” v luft metanje”.

Ej ne vem, najprej se bom nardila glupo, tk da čakam če me kdo povabi hehe

Zakaj bi pa morali ravno na morje? Dopust in lepe trenutke se lahko doživi še na 1001 način pa ne na morju, saj je še milijon drugih krajev, hribov, gora, potokov, rek, jezer… Res ste nekateri totalni bedneži, da ne poznate kaj drugega za dopust, samo slana umazana voda vam je super z dodatkom polno gužve.

Ja, glej Agata, svet se res ne bo podrl.Če pa imaš rada morje in se ga res veseliš, pa ne moreš nikamor, se čutiš zelo prikrajšano.Tudi jaz nisem šla na morje, ker nekaj časa ni bilo pogojev.Zdaj grem sigurno 10 krat poleti in sem presrečna,Ker mi toliko pomeni.
Saj ne moreš vriskati od veselja, če bi nekaj rad, pa ne moreš priti do tistega, pa če se še tako trudiš…
[/quote]

Glej, to je pa tako: lahko se sekiraš, ker ti nekaj ni dosegljivo, ali pa se sprijazniš in si najdeš nekaj drugega, kar te razveseli. Nikoli se nobenemu človeku v življenju ne uresničijo vse želje. Zmeraj se je potrebno oreng ven vleči in si ne dovoliti, da te preplavi malodušje. Tudi glede bolj pomembnih zadev, kot je dopust na morju. Tisti, ki ne hodite (hodimo) na morje – tudi brez tega je lahko “fletno”, samo znajti se je treba!
Iskreno ti želim veliko lepih trenutkov na morju, uživaj jih čim dlje! A ko ti nekoč ne bodo dani več – uživaj v spominih!

Hvala. Tja greva prvič in so nama tudi rekli tisti ki so bili da je res raj na zemljici.
[/quote]

A bosta samo na plaži ležala ali gresta kaj okrog, npr. pogledat Pearl Harbour?

You again.

You again.
[/quote]
O lej jo zasledovalko. Ti pa maš cajt viset tukaj gor, da nekoga stalno zasleduješ in mu pišeš poste “you again”.
Pa ne govorit, da so drugi bolni potem, kako si šele ti s tvojim početjem in očitnim zasledovanjem.
In točno vemo, kdo si ti pod tem nickom. Tako, da že to je bolno, kar počneš.

Ko boš naslednjič to napisal(a) ti napišem – adn you again. Velja že za sedaj. Ne meči kamenje v druge za nekaj kar počneš sam(a).

O lej jo zasledovalko. Ti pa maš cajt viset tukaj gor, da nekoga stalno zasleduješ in mu pišeš poste “you again”.
Pa ne govorit, da so drugi bolni potem, kako si šele ti s tvojim početjem in očitnim zasledovanjem.
In točno vemo, kdo si ti pod tem nickom. Tako, da že to je bolno, kar počneš.

Ko boš naslednjič to napisal(a) ti napišem – adn you again. Velja že za sedaj. Ne meči kamenje v druge za nekaj kar počneš sam(a).
[/quote]
Tako butasto pritegnjena kot ti ali pa drugače tako bolno obupana pa res nisem. Padeš v oči, s tem cviljenjem po bivšem, odrasti, ni te hotel več, meni je jasno, da hvali boga, sam da se te je rešil. Ti pa že vsaj dve leti pišeš in stopicaš na miru, pa v vseh takšnih temah vidiš njega, al si al nisi malo oz.kar precej čudna. Tip te noče. Konec, basta. Pojdi naprej. Svojo usodo si zdaj krojiš sama. In z novim letom odreži staro platno ter začni znova. Zmoreš to?
Zgolj moj nasvet zate. For free. Again.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close