Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam greste letos na morje

kam greste letos na morje

Jaz grem v kamp na pavšal. V Veli Jože. Cena je še normalna, bomo pa menjali plaže. Ob četrtkih zvečer pa na Macumbo na žur. Pa malce v bližnja mesta na sprehod , pa s kolesi naokrog. Veselim se tudi plavanja v morju.

Ja in potapljanja,…aja kaj pa boste spakirala za S sabo???….Mogoče kdo prilozi seznam?

Ja in potapljanja,…aja kaj pa boste spakirali za s sabo???….Mogoče kdo prilozi seznam?

Letos se bomo držali Europe. Konec maja gremo obiskat prijatelje v Barcelono za en teden. V juliju bomo verjetno šli do Lefkasa za 15 dni, v septembru pa prvič planiramo v Albanijo za pokušino za en teden. Vmes večkrat skočimo do slo obale na enodnevno kopanje. Radi imamo morje.

Mi ne gremo nič na morje.
Imamo vikend ne ne morju. Ata ma vikend ne na morju, tašča ma vikend ne na morju.
Bomo po vikendih.
Majo pa vsi vikendi blizu toplice ali naravna kopališča, tako da voda tudi pride v poštev.
Pa veliiiko kolesarjenja. Po hribih in dolinah in po ravnini.
Bo luštno! 🙂

Nimam seznama.Sem fleksibilna in par ur prej preden grem natlačim v potovalko in grem.Pol stvari imam že itak v prikolici Kopalke, brisače , torbe za na plažo , posteljnino.Vzamem samo par svežih cunjic in arrvederci.
Manj kot štiri mesece in bom že tam. Juhuhu!

Prazne polnorite babeitine imajo le še želje, sproti živet ne znajo…

Viharni, preveč se pijače oklepaš, ti rečem …

Ma ja, danasnji soncni zarki spominjajo na dni, ki prihajajo – ppmlad, poletke
..jjjeee. lihkar z morja sicer, a tapravo bo – upam, kot doslej – v zacetku maja. Dalmacija, da se že da kopati. Junija nadaljujeva po vsej verjetnosti z nepozabnim in enkratnim lefkasom, vikendi tudi za kaksno reko, jezero. Posezona pa se zakljuci v dalmaciji, kot se jo prične.

Na doolgo in vroooče poletje! 😋

Viharni, preveč se pijače oklepaš, ti rečem …
[/quote]

Hahahahaha , mi je prav malo mar, kaj meni Viharni. Jaz živim sproti – zdajle grem nazaj likat – to je samo kratek predah – gledam za nazaj (že tretjič !) Silvestrski pozdrav z Blažem , Darjo in ostalimi in se veselim življenja , sonca in morja.
Juhuhuhu.

Vprašaj čez 6 mesecev.

Tako je !
Čin – čin !

Midva greva zdej januarja na toplo, sama brez otrok po dolgih letih.. Komaj čakam. samo se moram se psihično pripravit na dolg let

Sončni žarki pa taki – so varljivi, zunaj ornk piha mrzel severnik.

Vauu..kam?

Vauu..kam?
[/quote]
Havaji

morje – nisem bila že dolga leta
za to se imam za zahvaliti eni osebi, iki tukaj bere mon dnevno kot obsedenec visi tukaj, tako da bo tudi to prebral.
Hvala za vse slabo tebi. Nihče ni bolj uspešen v škodovanju sočloveku kot ti. za to si pripni medaljo.
Pa če tvoja maruša to prebere, da ve kaj jo čaka, ker se je spečala s hudičem. Mogoče potem ne bo več se tako ponosno hvalisala,da ima novega tipčka in da je z njim preživela novo leto. Ti pa pač ne talaj tujih privat številk naokoli, ker za to nimaš nikakršnega dovoljenja.
Ampak jasno zate je spoštovanje človeka in njegove zasebnosti španska vas – še enkrat več si dokazal.
Gnoj. Pa še to je prelep izraz.

Je pred leti tudi meni bivši zagrenil precej let življenja .Sem imela dva otroka z njim in kar nekaj časa nikamor nisem mogla – preživnina je bila pa iztožena šele po petih letih.
Kar se pa tistega tiče, da se je ta nova spečala s hudičem – mogoče je pa zdaj ona tisti hudič in si bo gate sam pral in peglal srajce do konca svojga življenja – tko kot zdaj dela moj bivši.
Eni rabijo trdo roko , potem pa gre.
Se strinjam tudi , da je za ene “gnoj” še predober izraz. Jaz bivšemu tudi pogleda ne dam več.

V Dalmacijo in komaj cakam!

Havaji
[/quote]

Zakaj pa otrokom ne privoscis Havajev?

Že celo večnost nabijaš tu gor o tem tipu. Pa povej že enkrat pod katerim nikom piše, saj si govorila, da piše tudi registriran.
Men se bolj zdi, da si ti maščevalna in jezna ker te je pustil in te ne povoha več.

Havaji
[/quote]

Tam je pa raj na zemlji. Ko boš hodila po Waikiki beach, se spomni na monovke 🙂
Prelep dopust ti želim in res res uživaj.

Tam je pa raj na zemlji. Ko boš hodila po Waikiki beach, se spomni na monovke 🙂
Prelep dopust ti želim in res res uživaj.
[/quote]
Hvala. Tja greva prvič in so nama tudi rekli tisti ki so bili da je res raj na zemljici.

A gre za njega?

Ma kakšno morje, še prej gremo na smučanje. Začetek marca bomo razmišljali kam gremo na morje. Po vsej verjetnosti v isti kraj kot lani, ker smo bili zelo navdušeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close