Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste letos na dopust?

Kam greste letos na dopust?

Že veste, kam greste letos na dopust?

Boste v kampu, hotelu, apartmaju….?

nikamor

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

v portorož, apartma ,grem sam ,za 4 dni ,140 eur

Do lani smo imeli lastno prikolico in nam je bilo vedno jasno kam gremo. Letos pa nimamo pojma kam bi šli, odvisno od uspešnosti zaključka šole pri najstarejši, pa od vseh ostalih obveznosti, ki se nam obetajo. Najverjetneje ne gremo na Hrvaško, mogoče za teden v Turčijo, potem pa raje na naš vikend v osrčje Julijskih alp. Pustimo se presenetiti!

na otok. v app.

Sicilija ali Korzika-v predsezoni.

Če bo vse po planu Ciper. Sem že bila, pa mi je res všeč.

..prikolico , malo pa Prikolico si delimo z bratom in sestro.

Jaz grem že drugi teden v Atomske toplice. Ko se vrnem, bom ene tri dni doma, nato pa grem v Bernardin.
Junija imam v planu potovanje v lastni režiji Italija – Monako – Barcelona. Ne vem za koliko časa, ker čas ni več moj gospodar. Sigurna pa več kot 10 dni.

Za cel julij/avgust grem z mini šotorom na morje. Kamorkoli: naša obala, Istra, Dalmacija do Zadra….

Septembra bom šla po planinah – Kamniške Alpe.

Oktobra še enkrat v toplice, potem bom pa doma. Decembra so itak novoletni žuri….

za 14 dni gremo na Ugljan….Zdaj še iščem,če bo kakšna pametna akcija v juniju

Nikamor, tako kot ponavadi!
Enodnevna blodenja po domovini mi zadoščajo.
Pa kakšno dvodnevno mešanje vode s kanujem in spanje v grmu!
Finance niso vzrok.

…na Škotsko, 4 tedne…

Mi pa za 10 dni. Se res veselim. Ne vem zakaj me Ugljan tako privlači, čeprav je drugače bolj pust otok kot ne.

Na Madžarsko v Lenti. Smo imeli birmo-sin in sem dala v enem butiku ob glavni cesti za 1 moško obleko,
2x moško srajco in 1 pas za v hlače, točno 100,00 e in nekaj centov. Ne rabiš forintov, ker menjajo v štacunah…imajo tudi ogromno svečanih oblek za punce, zraven je trgovina s čevlji…Pelješ se iz MB proti Lendavi, pred Lendavo zaviješ na Dolgo vas in prečkaš mejo-pelješ se mimo starih objektov, potem gledaš smer Lenti, cca 15 km od meje ali še malo manj…to je to.

Za 3 tedne z avtodomom po Severni Evropi in Skandinaviji.

14 dni apartma na Lošinju

za 3 tedne v črno goro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close