Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste letos na dopust – vasi najljubsi kraji

Kam greste letos na dopust – vasi najljubsi kraji

Če nisem preveč firbčna: kdaj potujeta?

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

paaaag-men je tam najboljš,smo že vsak let tam,tko da sem že kr domača:)))10-25julija

potujeva v nedeljo, za 2 tedna. ti?

Uf, potem se bova pa ravno križali, mi gremo desetega julija.

Vsi trije – tudi mali podnajemnik v trebuščku 😉 – maximalno uživajte in pustite nekaj vode še za nas ;))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Septembra na en otoček blizu Lastova …

Na Pag avgusta 14 dni penzion,nic kuhanja samo morje ,plaza ,sonce in mi:-)))

Lepo vam… Nikamor, ni keša.

na Vir pri Zadru v petek za 10 dni – apartma
metka

Najprej bomo obpluli Istro in upamo, da bo dojenčku ustrezalo. Potem pa… bomo sproti planirali.

Tisti, ki imate ze izkusnje – kateri kamp blizu Umaga priporočate?
Kaj pa Zelena laguna pri Poreču – vaše izkušnje?
Ali boste kune kupili v Sloveniji?
Pozna kdo kaksen hrvaski link z vremensko napovedjo?
Hvala!

http://www.dhmz.htnet.hr/

Pa prijeten dopust!

ja,Rab je fantastičen… letos mogoče v Poreč, upam pa da spet na Sicilijo in v Pariz…. – v hotele, če grem na počitnice, nočem nič kuhat pa pomivat posode,pa pospravlat,ampak se spočit…

Zelena laguna pri Poreču?

Dragooo, ampak lepoooo… Kamp, kjer je ogromno Slovencev, kjer se zraven v Plavi laguni (apartmaji in hoteli) vedno kaj dogaja… Kjer ti absolutno ne more biti dolgčas….

Lepo urejene sanitarije, receptorji, ki vedno pomagajo, če česa ne veš… Trgovina blizu…. Plaža OK, morje pa tako- tako….

Splošna ocena bi bila nekje 9.

Je pa res veliko dogajanja (sploh konec julija in avgusta). Toplo priporočam…. Vprašaj še za cenejše apartmaje v Plavi laguni…. Čeprav ima kamp v Zeleni laguni tudi svoje čare (in vedno kakšnega zanimivega soseda – glasnega, ekscibionuističnega – skratka posebnega – nikoli ni dolgčas)….

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Kaja, hvala za skrajno koristen link za vremensko napoved, narejen je super, ker ti kaže napoved po krajih!!!
Slonček, hvala za info. glede Zelene lagune, bom res še malo povprašala glede apartmajev v Modri laguni.
Pozdravček

špelin@, obljubim, da ne bova toliko čofotala, da bi zmanjkalo vode. :-)) upam samo, da bodo temperature ta prave… tudi vam želim veliiko užitkov!!

Jaz pa grem letos v Bohinj, samo se iscem bolj poceni variante? Ima kdo kaksne ideje kam v Bohinju?

Držim pesti za poletne temperature :)))))))))))))))))))))))))

čao

Črna gora – Budva in okolica.

sem že bla na džerbi pred tremi tedni, pa še vsaj dvakrat grem na morje (enkrat s fantom, enkrat s kolegicami), pa še enkrat na sočo, kolpo ali krko… na vse te kraje s šotorom in veliko dobre volje

Romunija – Mamaia beach

Avstralija….6 tednov, moj kompleten dopust, pa še nekaj nadur zraven.

V Atomske toplice, jaz preventivno, mož kurativno, šele septembra.
Vsem lepe počitnice!

sangrija, a mi lahko poveš, kako greš u Australijo, pa mal itinerarij,… Jest grem verjetno pozim, ampak sam za 3 tedne, ker ni dopusta.

Hvala

URŠA 36 – da »začutiš« TOSKANO ti predlagam ogled italijanskega filma, CIKLON (IL CICLONE 1997 režija: Leonardo Pieraccioni, gl. vloga: Leonardo Pieraccioni, Lorena Forteza …). Priporočam ogled JOHANUS-u, Kurec24cm … in vsem ostalim, predvsem »dedcem« – na ogled so dobre »bejbe« (nič »nazga« ali kaj »prepovedanega« – film za vso družino)
REVI – Italija je nevarna predvsem v večjih urbanih središčih, na deželi-podeželju (verjetno gre URŠA 36 tja) so predvsem preprosti, domači ljudje, kot jih opisuje zgoraj omenjeni film
KARLA, MASIKA, NESA, ANUSKA, V (in še ostali z isto destinacijo) – mi smo na Pagu od 24. dalje – Kje se dobimo, spijemo kavo, prošek, …?
MASIKA – vprašanje zakaj zaboga v ZDA? Mar ni na Pagu veliko, veliko lepše?
KIA – škoda – keša, če greš v lastni režiji ne rabiš prav veliko, važno, da je »ta prava« klapa
Najljubši kraj – dosedanje izkušnje Pag, za naprej pa – kdo ve?
Poseben »šok« je zjutraj (okrog 6 ure). Parkiraš v vrsti za trajekt, izstopiš iz avta … in zadihaš s polnimi pljuči »dalmatinski« zrak. Okrog sebe uživaš v prebujanju Dalmacije. Takrat mi pride na misel pesem skupine ČUKI : POLETNA »… enkrat pa bom tam ostal, in za zmeraj odpotoval …«, …, » … tam bom živel slej al prej …«

LP, Škorpjon

Škorpjon – če greš v lastni režiji ne rabiš prav veliko. Ce ga sploh ni, ni vazno, ce ga ne rabis prav veliko. Nekateri si pac ne moremo privosciti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close