Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam greste letos na dopust – vasi najljubsi kraji

Kam greste letos na dopust – vasi najljubsi kraji

Mene pa zanima kam jo boste letos ucvrli med poltenimi pocitnicami…

Kje je vam fajn…. Pa kaksen je tip namestitve (kamp, apartmaji, hotel…)

Sloncek (brez idej) 🙂

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Midva greva brez tamalega enkrat septembra s svojim avtom, šotorom, spalkami raziskovat vzhodne evropske prestolnice.

Ne marava morja, a bova morala iti zaradi otroka vsaj za kakšne 3 dni. Predvidoma na slo obalo.

V petek gremo na Mali Lošinj, v apartma. Kak se že veselim!!!!!

Na Mali Lošinj, 30-6-

midva septembra v toscano z avtom in šotorom (sem gledala film – Under the tuscan sun in sem se zaljubila v pokrajino) če pa ne, pa verjetno v grčijo (zakintos ali pa krf, ker je najbližje).
pri nama je pa obratno – morje mora biti obvezno zraven :).

Kranjska gora.

z jadrnico po manjsih otokih

Midva z mojim greva letos avgusta v Egipt. Že komaj čakam!
Pri nama mora biti obvezno morje, se pa najraje namestiva v hotelu, šotorov in prikolic sploh ne marava. To, kam greva vsako leto, je pa čisto odvisno. Lani sva bila na Korčuli, je bilo super, predlani v Tuniziji, skratka vsega po malem in predvsem ne vedno isti kraji, ampak greva rada vsako leto drugam.

midva tudi samo v hotele hodiva!!! letos nažalost nikamor ne bova šla, drugo leto pa turčija ali egipt

Jaz pa z motorom spalko,šotorom in včasih tudi z kakšno oboževalko po celi jadranski obali.Kam me pač veter odnese.Drugače pa z ženo in z mojim napol odraslim otrokom redno vsako leto na morje.

zelo kmalu za nekaj mesecev Peru, Bolivija , Indija, pa mogoče še kam……….

Iza, srečno pot!

A mene boš pa doma pustila???????? , Ja Halooooooo!

V priklonu

JOHANUS

grčija-to soboto:))

Pag-15-25 julij.

Kurec24 to mi deli, sej sm vedla da mi boš še všeč :))) Jst grem tud z motorjem po obali.
Drugač pa dragi me hoče mal razvajat, pa greva na jahto, sam to je men tiak vseen. Če je nejmu to fajn, v redu, men ej boljš spalka pa šotor, pa da greš v neznano, pa se ustaviš kejr ti paše. No, tk da grem za kakšnik 14 dni tud sama.

Pri meni mora biti dopust na morju obvezen, saj je morje nekaj nujnega za mojo dušo. S fantom greva letos k njegovim staršem na vikend v Dugo uvalo, kjer se bova uživala na čolničku ob vožnji na samotne plaže.

Urši36 pa svetujem, naj bosta s partnerjem ful previdna, ker je Italija , kolikor je lepa, tudi zelo nevarna država, kar se tiče potovanja, ker te mimogrede oropajo sredi belega dne, pa še kaj drugega ti storijo.

revi, najlepša hvala za opozorilo, bova pazila.

jst grem v grčijo v soboto..juuhuhu

Los Angeles (komajjjj cakam 🙂 ) pa standrad:Pag 😉

Midva pa zdaj, ko sama hodva na dopust, prakticirava tko, da greva vsaka dva, tri mesce za 1 tedn. Se mi zdi, da si bolj spočijem, kokr pa da cel let čakam na tistih 14 dni. Ravno prejšn tedn sva bla mal z avtodomom ( prvič, pa sva se kar navdušla) Avstrija, Italija, pol pa spet septembra, ne veva še, mika naju Romunija, Bolgarija; kakšni vaši nasveti so ful dobrodošli. Najraje potujeva z Intelekto, se mi zdi, da majo zadeve res pod kontrolo. Ponavad vzameva samo NZ, ker rada preizkušava nacionalne jedi države, kjer pač sva.

Neny, sama sem včasih delala za Intelekto… No, samo eno sezono… Sem odkrila, da ce si ful predan gostom – ti to kar veliko energije pobere…

Je bilo pa lepo… Sem uzivala skupaj z njimi…

Sicer pa mi je najbolj blizu počitniška varianta od Natalije – vzhodno evropske prestolnice z avtom…. Joj, bi sla… Ampak, ker cakamo dojencka… Bo verjetno padla Hrvaška obala (kaki Biograd na moru)….

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Mi gremo na Pag za 2 tedna.

Hja, ker smo noseči ;), gremo letos kar v bližnji Umag. Po dooooooooolgem času gremo v hotel – jupiiii!!! – kar pomeni, da odpade vsa kuha, pospravljanje, pomivanje,…

Drugače pa smo vedno hodili v apartmaje (pri nas ali na Hrvaškem), običajno preko moževe službe, ker je bilo bistveno ceneje.

Če bi smela pa prosto izbirati svojo najljubšo počitniško destinacijo, bi se takoj odločila za otok Rab. Tam sem preživljala vse počitnice v otroštvu – sindikalna zadeva v mamini službi pač 😉 Naravnost zaljubljena sem v prečudoviti park Komrčar, ki te kot v pravljici pripelje v mesto Rab – zame najlepše mesto pod soncem :))))))))) Srčno upam, da bom prihodnje leto spet imela to veselje ;)))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

V petek(za 10dni)-v Umag.nato pa še avgusta na isto lokacijo za 21dni…Smo si kar omislili celoletni pavšal v avtokampu,saj nas (5člansko družino)stane enako,kot prejšnja leta 10-dnevno bivanje v hotelu.Pri kampiranju si res svoboden-v smislu,da nisi natempiran na uro…Lp

Tudi midva greva letos v Umag, ker sem noseča. Prej pa zmeraj tujina: Grčija, Bolgarija, Turčija, Kanarski. Vedno sva v hotelih, ampak se ne bi branila kakšne druge variante, na primer apartmajev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close