Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAM GRE ČLOVEKOV DNK, KI SE GA VZAME PRI TESTU ZA COVID (PCR)?

KAM GRE ČLOVEKOV DNK, KI SE GA VZAME PRI TESTU ZA COVID (PCR)?

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 01.01.2022 ob 12:17

Ob vsem zapisu,ki je splošen pa v vedenje to, da sam vzorec po tem, ko je že izdelana digitalna slika DNK ja ni več tako pomemben ampak je pomembna omenjena dig. slika , kje se ta nahaja, pri komu in kaj bo ta z njo počel, ter kako jo uporabil, izrabil.

[/quote

Cez pet let bos najverjetneje ‘zivel’ v navidezni resnicnosti, tvoje telo bo neke vrste baterija, tvojo dnk pa bodo uporabljali za rezervne dele.

darwindarko, 01.01.2022 ob 20:35

meeeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeee becke

😉

Zanimivo kako odreagiraš, ko ti nekdo nastavi ogledalo. Res si kot 5-letni mulc, ki ne dobi dovolj pozornosti in igrače. In ti bi potem rad, da te nekdo jemlje resno? Resno???

Limonce, 01.01.2022 ob 20:55

Zanimivo kako odreagiraš, ko ti nekdo nastavi ogledalo. Res si kot 5-letni mulc, ki ne dobi dovolj pozornosti in igrače. In ti bi potem rad, da te nekdo jemlje resno? Resno???

Z idioti po idiotsko, ker edino tega so sposobni dojeti, kajne IDIOT

Kako zgleda ko dve leti napadaš človeka inkognito pa vse veš kje živi pa si preusrano da bi prišel na obisk đuro ko ti ga uturo a?

Tisti, ki razumejo so tiho in se vprašajo, IDIOTI v temi se pa kontra oglašajo.

Ogledalo sebi nastavi,ker jst se vsak dan pogledam pa sem še vedno to kar sem ne glede na vašo golazen vsakodnevno.

Najmanjši problem bi mi bil se izpisati pa vsak drug komentar sebi v podporo pisati z drugim nickom kot ti govno ampak potem bi bil tak kot ti.

Ne potrebujem podpore v takem smislu, dovolj je da dam komu misliti. Če pa vi in ti nabijaš da bi mene očrnil pa si sam govno jedno ej NIČ NOVEGA NISI.

Je pa več, kot jasno da so ljudje zelo nespametni saj dve leti že poteka ta gonja na svetovni razini in zelo malo se jih kaj vpraša kot kaže. Bodo teorije zarote pokazale svoj obraz IN TO VSAKEMU IZMED VAS.

Eh ma nima smisla se s tabo tu štukat ej, bedak si pa bedak boš tud ostal kar pa tak al tak dnevno dokazuješ

Anonimno 3581, 01.01.2022 ob 21:13

Eh ma nima smisla se s tabo tu štukat ej, bedak si pa bedak boš tud ostal kar pa tak al tak dnevno dokazuješ

sva že dva TAK AL TAK

anonimno

anonimno

anonimno

anonimno

suck my d.

darwindarko, 01.01.2022 ob 20:59

Z idioti po idiotsko, ker edino tega so sposobni dojeti, kajne IDIOT

Kako zgleda ko dve leti napadaš človeka inkognito pa vse veš kje živi pa si preusrano da bi prišel na obisk đuro ko ti ga uturo a?

Tisti, ki razumejo so tiho in se vprašajo, IDIOTI v temi se pa kontra oglašajo.

Ogledalo sebi nastavi,ker jst se vsak dan pogledam pa sem še vedno to kar sem ne glede na vašo golazen vsakodnevno.

Pa kaj je s tabo človek? Kdo te dve leti napada? Jaz? Si še vedno od včeraj zadet ali nova zdravila niso prijela?

Na idiotski ravni res vedno zmagaš, ker si profi na svojem področju. Očitno si res bebec za katerega je samo resnično to kar si ti v svoji neumni betici predstavljaš. Pa če ti milijon drugih govori, da to ni res nisi sposoben iti izven okvirjev tvojega omejenega uma. S tabo se ne mislim več prepirat, ker mi je na tvojem nivoju idiota neprijetno, pa še poražena bom, ker ne morem konkurirati tebi s toliko izkušnjami.

darwindarko, 01.01.2022 ob 21:20

anonimno

anonimno

anonimno

anonimno

suck my d.

Ja ker ti pa maš pravo ime pa priimek pa še datum rojstva ne 🙂

Limonce, 01.01.2022 ob 21:24

Pa kaj je s tabo človek? Kdo te dve leti napada? Jaz? Si še vedno od včeraj zadet ali nova zdravila niso prijela?

Na idiotski ravni res vedno zmagaš, ker si profi na svojem področju. Očitno si res bebec za katerega je samo resnično to kar si ti v svoji neumni betici predstavljaš. Pa če ti milijon drugih govori, da to ni res nisi sposoben iti izven okvirjev tvojega omejenega uma. S tabo se ne mislim več prepirat, ker mi je na tvojem nivoju idiota neprijetno, pa še poražena bom, ker ne morem konkurirati tebi s toliko izkušnjami.

Oh ne da se z limonca. Če sem enga zgrešil sm pa druzga zadel pred teboj ali za teboj. Pač aninimno se itak ne da točno vedeti.

Sploh pa nima veze raje povej mrhovinar kar sprašuje tema kam gre dnk. Če ne gre po tvoje nikamor kako veš ti to mrhovinar? Če ne veš kaj se potem protiviš v temi o tem mrhovinar? In tako naprej…

Sva na jasnem mrhovinar?

Veš Darwin ima nekako ves čas isti nick, da se ve in je neka sledljivost in vsakič ko odpre to temo se zgrne polno mrhovinarjev kot si ti. Dve leti odkrito dogajanje pa vendar o tem niti besede v medijih. Ljudi,ki pa opozarjajo na to, še celo sami biologi, gentičarji če se tako izrazim pa se jih pridno cenzurira.

No mene se ne cenzurira toliko se pa takoj naberete mrhovinarji z vašim znanjem in seveda žlehtnobo.

Izgovore imate od prejšnega stoletja, pamet pa od včeraj kot jo kažete.

Seveda se s takimi ne mislim lepo pogovarjati in to sem povdaril že večkrat. Ne glede na to kako vi tukaj balinate sem ter tja se zunaj vsak dan dogaja fašizem in gnusoba ter idiotizem, ki pa ga seveda vi ne dragi mrhovinarji podpirate. In verjemite, kot človek mi večkrat pride na misel da bi vsak kakemu mrhovinarju od vas za vrat skočil, sploh tistemu, ki dve leti brez mejno serje in se nima jajc pokazat. Če si se oglasil v enakem stilu kot on pa boš seveda kako krepko ujel tudi tu na forumu po gobcu z besedo. Saj če nimaš kaj pametnega povedat to pomeni, vas večina tu na forumu potem drži tisti gobec in tipko, ker ljudje vas ne bomo prenašali, sja moramo že pokvarjeno državo ki si z vašo pomočjo debilizma ustvarja tepih na nas, ki nimamo namena kloniti.

Upam, da je jasno pa ne samo tebi ampak vsem vam mrhovinarjem

darwindarko, 01.01.2022 ob 22:06

Oh ne da se z limonca. Če sem enga zgrešil sm pa druzga zadel pred teboj ali za teboj. Pač aninimno se itak ne da točno vedeti.

Sploh pa nima veze raje povej mrhovinar kar sprašuje tema kam gre dnk. Če ne gre po tvoje nikamor kako veš ti to mrhovinar? Če ne veš kaj se potem protiviš v temi o tem mrhovinar? In tako naprej…

Sva na jasnem mrhovinar?

Veš Darwin ima nekako ves čas isti nick, da se ve in je neka sledljivost in vsakič ko odpre to temo se zgrne polno mrhovinarjev kot si ti. Dve leti odkrito dogajanje pa vendar o tem niti besede v medijih. Ljudi,ki pa opozarjajo na to, še celo sami biologi, gentičarji če se tako izrazim pa se jih pridno cenzurira.

No mene se ne cenzurira toliko se pa takoj naberete mrhovinarji z vašim znanjem in seveda žlehtnobo.

Izgovore imate od prejšnega stoletja, pamet pa od včeraj kot jo kažete.

Seveda se s takimi ne mislim lepo pogovarjati in to sem povdaril že večkrat. Ne glede na to kako vi tukaj balinate sem ter tja se zunaj vsak dan dogaja fašizem in gnusoba ter idiotizem, ki pa ga seveda vi ne dragi mrhovinarji podpirate. In verjemite, kot človek mi večkrat pride na misel da bi vsak kakemu mrhovinarju od vas za vrat skočil, sploh tistemu, ki dve leti brez mejno serje in se nima jajc pokazat. Če si se oglasil v enakem stilu kot on pa boš seveda kako krepko ujel tudi tu na forumu po gobcu z besedo. Saj če nimaš kaj pametnega povedat to pomeni, vas večina tu na forumu potem drži tisti gobec in tipko, ker ljudje vas ne bomo prenašali, sja moramo že pokvarjeno državo ki si z vašo pomočjo debilizma ustvarja tepih na nas, ki nimamo namena kloniti.

Upam, da je jasno pa ne samo tebi ampak vsem vam mrhovinarjem

skojz ist nick kadar pišeš kot darwin drgač pa ne hahahahah

Pa dobro a si ti res tako hudo moten?

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 22:10

skojz ist nick kadar pišeš kot darwin drgač pa ne hahahahah

Redkost, da bi pisal s kakim drugim kot vi mrhovinarji

Anonimno 8807, 01.01.2022 ob 22:14

Pa dobro a si ti res tako hudo moten?

Tako kot ti mrhovinar? NE TAKO MOTEN PA NISEM

darwindarko, 01.01.2022 ob 22:15

Redkost, da bi pisal s kakim drugim kot vi mrhovinarji

sploooh ne ker ti darčica si taka nedolžna ovčica.

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 22:17

sploooh ne ker ti darčica si taka nedolžna ovčica.

Bl nedolžen kot ti misliš in manj nedolžen kot bi si ti mislil mrhovinarčk

darwindarko, 01.01.2022 ob 22:19

Bl nedolžen kot ti misliš in manj nedolžen kot bi si ti mislil mrhovinarčk

kot ladjar si mel dost bedne. dalč od nekega nedolžnega osebka.

kromp in lopata, 01.01.2022 ob 22:22

kot ladjar si mel dost bedne. dalč od nekega nedolžnega osebka.

Ups, zdaj bo pa zgodba o diktatorstvu in še čem s Slo-Techa 😀

Berem tole temo, moram reči, zanimivo. Malo bolj intenziven poljub usta na usta, oziroma umetno dihanje in si dva med sabo že lahko izmenjata nekaj genetskega materiala. Ali pa pitje iz ne dovolj pomitega kozarca in je lahko že nek herpes na ustnicah. Svet okrog nas je peklensko nevaren.

e pa si se spet izdal mrhovinar @dejstvo je.

Saj veš te čakam. Pridi naokoli in ne trobezljaj v prazno no.

Če si zato tak ker sem ti katero  nategnu… premal sm ti jo.

Če sem ti dal batino premal si jih dobil.

dripc jedan. fuj plunem ti v faco pederu jedan ki nima svojga lajfa in voha za tujimi ritmi.

Fak da bi tebe dobil v roke bi ti drek stisnu vn skozi tvoj gobc umazan

Pa ne boj se če bi te hotu tožit bi te že leto dni nazaj in to brez problema.

darwindarko, 01.01.2022 ob 22:32

Pa ne boj se če bi te hotu tožit bi te že leto dni nazaj in to brez problema.

Vemo da ne boš, brez skrbi 😀

Drugi ne vedo zakaj se gre imajo prekratko lajtngo. Ti pa veš in lej še vsako govno boš tud ti naredu napako takrat pa če bo treba te sam obiščem.

darwindarko, 01.01.2022 ob 22:32

e pa si se spet izdal mrhovinar @dejstvo je.

Saj veš te čakam. Pridi naokoli in ne trobezljaj v prazno no.

Če si zato tak ker sem ti katero  nategnu… premal sm ti jo.

Če sem ti dal batino premal si jih dobil.

dripc jedan. fuj plunem ti v faco pederu jedan ki nima svojga lajfa in voha za tujimi ritmi.

Fak da bi tebe dobil v roke bi ti drek stisnu vn skozi tvoj gobc umazan

jaooo pjt raj stare fejk novice lept po forumih. babe pa raj pust decom

hahahhahahah ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close