Kam donirati stvari za Ukrajino
ti “Zabita kokoš” z videi,
saj razumem, da si debilčkan in avtističen, toda tvoj video naj bi dokazal kaj? ?
Lej, ne razumeš ti, kar je posledica tvojega avtizma.
Kaj pomaga, če ponavljaš neke besede, kot je beseda “PROTISLOVJE”, če pa ne znaš povedati kaj je protislovje.
Debilčkano deluješ, pač pišeš kot, da si še za v vrtec. Samo to dosežež, da si vsi mislijo, da si en revček, mamin incelček, ki se nikoli ni osamosvojil. Zato ti nihče ne odgovarja razen mene. ?
To je vse kar dosežeš.
Poglej, jaz sem napisal DEJSTVA, ki jih lahko vsak preveri. In to je to.
Ti si nemočen pred dejstvi. Nič več ne moreš, le še strahopetno bežiš od njih.
KER PAČ NISI NA STRANI RESNICE. Zato bežiš od nje. Ker si laž. Bolezen, incel ki se naslaja ob truplih. Revež. Morda produkt usranega krščanskega okolja.
In kaj ostane od tebe? Ostane samo še bolnik, ki rad trupla gleda.
To je to. ?
Koki?, 04.09.2025 ob 22:10
ti “Zabita kokoš” z videi,
saj razumem, da si debilčkan in avtističen, toda tvoj video naj bi dokazal kaj? ?
Lej, ne razumeš ti, kar je posledica tvojega avtizma.
Kaj pomaga, če ponavljaš neke besede, kot je beseda “PROTISLOVJE”, če pa ne znaš povedati kaj je protislovje.
Debilčkano deluješ, pač pišeš kot, da si še za v vrtec. Samo to dosežež, da si vsi mislijo, da si en revček, mamin incelček, ki se nikoli ni osamosvojil. Zato ti nihče ne odgovarja razen mene. ?
To je vse kar dosežeš.
Poglej, jaz sem napisal DEJSTVA, ki jih lahko vsak preveri. In to je to.
Ti si nemočen pred dejstvi. Nič več ne moreš, le še strahopetno bežiš od njih.
KER PAČ NISI NA STRANI RESNICE. Zato bežiš od nje. Ker si laž. Bolezen, incel ki se naslaja ob truplih. Revež. Morda produkt usranega krščanskega okolja.
In kaj ostane od tebe? Ostane samo še bolnik, ki rad trupla gleda.
To je to. ?
Eno protislovje je recimo to da trdiš da limaš resnico, medtem ko si znan po lažeh 🙂
Glupa kokoš, 05.09.2025 ob 04:54
Eno protislovje je recimo to da trdiš da limaš resnico, medtem ko si znan po lažeh 🙂
Ponižuješ se. ?
Samo ne dojameš tega, ker si avtist.
Vsi vidijo, da si nemočen pred DEJSTVI, ki sem ti jih naštel in zato bežiš pred njimi. Dejstvi za katera ljudje vejo, da držijo, saj jih lahko preverijo.
Lej, tvoje obnašanje ti nič ne koristi.
Ker le kako bi lahko pomagalo to, da ko ti nekdo našteje PREVERLJIVA dejstva, ti pa mu začneš kot vrtečevski otročaj vsakič ko ta dejstva omeni, po papagajsko ponavljati očitke; “LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽNIVEC, protislovje…
S tem ne povež ničesar.
Nihče te več ne more potem resno jemati. Pač šibek si, zelo šibek.
Anonimno 4662, 03.09.2025 ob 21:02
Hehe, 03.09.2025 ob 20:38
Anonimno 4662, 03.09.2025 ob 20:30
Julij Cezar, 03.09.2025 ob 19:54
jaz doniram 5 l bencina da se kokainski fasist zazge hehe
Navadni smrtniki iz celotnega zahoda, so v 3 letih z donicajami za drone za klanje rašistov zbrali že neverjetnih 100 milijonov evrov, koliko pa so zbrali srpi, kitajci, severnikorejci za svoje braća rašiste? 500 rubljev, ki jih lahko zamenjaš za pokrov od kokakole xD ?
Celoten zahod zbira, donira, šenkari in pomaga, Rusi pa z lopatami potolčejo Abramsa in gredo dalje 🙂
kul propaganda, idi dalje brati RTV Slovenenijo a.k.a rusko trobilo in njihove pravljice za lahko noč, vsak drugi dan novica “rusija napreduje, rusi zavzeli vas, rusija napreduje” rofl, potem pa si pogledaš mapo bojišča ki se dnevno updata in vidiš da se frontna črta v zadnjih 12 mesecih ni praktično NIKAMOR premaknila hahaha, tistih 5 km gor in potem nazaj dol, bi človek po vsej tej rus propagandi pričakoval da so rusi že vsaj na poljskem, ne pa da so še vedno obtičali v donetsku xD
Sam res, bi mislili, da so Rusi že najmanj v severni Makedoniji…
Koki?????, 05.09.2025 ob 12:41
Ponižuješ se. ?
Samo ne dojameš tega, ker si avtist.
Vsi vidijo, da si nemočen pred DEJSTVI, ki sem ti jih naštel in zato bežiš pred njimi. Dejstvi za katera ljudje vejo, da držijo, saj jih lahko preverijo.
Lej, tvoje obnašanje ti nič ne koristi.
Ker le kako bi lahko pomagalo to, da ko ti nekdo našteje PREVERLJIVA dejstva, ti pa mu začneš kot vrtečevski otročaj vsakič ko ta dejstva omeni, po papagajsko ponavljati očitke; “LAŽ, LAŽ, LAŽ, LAŽNIVEC, protislovje…
S tem ne povež ničesar.
Nihče te več ne more potem resno jemati. Pač šibek si, zelo šibek.
Smo videli tvoja “dejstva” dostikrat v akciji že 🙂
Glupa kokoš, 06.09.2025 ob 14:06
Smo videli tvoja “dejstva” dostikrat v akciji že 🙂
Pač lej, nima smisla kar pišeš. Pač apatičen sem ob temu. Zdi se mi, da si bogi, pomilovanja vreden. Očitno avtist.
Videov itak ne gledam, drugi tudi ne. Smo preverili že dolgo nazaj kar objavljaš in videli, da so to trupla vojakov. Kaj misliš, da še vedno gledamo vsak tvoj video?
To je bolj rajc zate, za osebnostno spačenega posameznika.
Kakorkoli. Nič “dostikrat”, kar pozabi na to besedo. Niti enkrat samkrat, nisi komentiral dejstev, ki sem jih objavil.
Ker pred RESNICO si nemočen. Ker si laž, sprevrženec, strahopetec, bednik iz temne sobice, ki uživa ob smrti.
So PREVERLJIVA DEJSTVA in na teh slonim jaz. Vsak jih je lahko šel preveriti.
Zato lahko ponavljaš besedo “LAŽ” kot nek otročaj kolikorkrat želiš in se norčuješ, pomaga ti nič. ?
pejt se srat debil, 03.09.2025 ob 19:50
Si zamudil. Ravno danes sem spet videla pred Sparom v Tacnu mercedes EQE SUV z nemškimi tablicami…. iz njega pa Ukrajinci, familija, dva otroka in starša. Vidim jih velikokrat, zgleda da so iz Nemčije prilezli v Slovenijo, tukaj jih ceneje pride bivanje pa še kakšne finančne ugodnosti dobijo, ki jih v Nemčiji ne.
Če objaviš svojo tlf cifro, te takoj, ko jih spet vidim, pokličem in boš priletel s svojimi 10 euri.
Pred tem Sparom mi je prijateljica v zadnji žep kavbojk potisnila bankovec za 10 €.
Forum je zaprt za komentiranje.